- Konu Sahibi BenmasMavi
-
ilk soru benden :lepi:çenebaz gerçekten mesleğin mühendismi?
Çenecim tebrik ederim bebişim işin zor wallaha sıkıcana sarıl koltuğa canın yanmaz merak etme elektrik düşük voltajlı olacak opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
İlk soru benden gelsin sana yerimseniben
Duygusal naif yardımsever çenebazımız ne olurda kendini tutamaz sinirlenir bağırır çağırır opuyorumnanaktan tepkisini ortaya koyar guclubacismile
peki ÇENEBAZ cidden çenebazmı:sm_confused:
aşkum tebrik ederim bidenem
ikinci haftada da aşklarumdan bi tane daha oturdu koltuğa öpüyom aşkumu
sorumu sonraya saklıyom:asigim:
Çenebazım bal böcüğüm ,nerelisin opuyorumnanaktan
Hayırlı olsun.
Çenebaz, hayatı uçlarda mı yaşar, yani ona göre herşey siyah ya da beyaz mı, yoksa gri de var mı?
Öhüm öhümm buyrunnnnnnnnn
Evet canım mühendislikten terk, ev kızlığından öğretmenliğe ya da memuriyete giden yolda ne yapacağını şaşırmış, koyvermişçiyim aslında.
Patron baskısı, öğlen arası, kahve molası, nereye kalktın, hangi siteye baktından bezdim,
Bundan bir kaç ay önce istifamı ani bir kararla verdim (öyle aniydi ki bir satte bilgisayarımdaki tüm kişisel klasörlerimi sildim.)
Yazılım mühendisliği yapmaktaydım, 3-4 yıldır bu işi yapıyorum.
Ama formasyon alırsam öğretmen olursam daha bana uygun bir hayat yaşayacağımı düşünüyorum.
Şu anda ev kızlığı, outsource yazılımcı, web tasarımcısı, öğretmen ve öğrencilik yapıyorum kaydirigubbakcemile3
Oy oy oy ev sahibimiz de pek bi misafirperver, pek bi tatlı dilliymiş :1hug:
Sizin yanınızda o güllere gerek yok asıl opuyorumnanaktan
Ayy ben elektirikten çok korkarım eyvahedigeldismile
Sımsıkı tutundum apla buraya kaydirigubbakcemile3
Belki çok klişe bir cevap olacak ablam ama haksızlığa, saygısızlığa çok sinirlenirim.
Bir anda yüzüm değişir, o sevimli insan kaybolur.
Ama damarıma basılmadıkça kalorifer karşısında mıyışmış bir kediden farkım yoktur :kedi:
cevabın için teşekkürler canım..
cokmu konu$ursun :) nickten yola cikarak soruyorum nerden?? tek soru demisler ama benimkide tek .
topluyorum sorumu cok konustugun icinmi bu nicki sectin
öpücüklerimi gönderiyorum ayriyyetten zemuszemus
Ne seni çileden çıkarmaya yeter de artar bile ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?