- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 28
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde dilimi tutamam ben boyle konularda ama bu kez polemige girmeyecegim insaAllah pespese banlandiktan sonra cesaretim kalmadi..Yorumlarin hepsini okumak istemiyorum sinirlerim bozulmasin diye :) kiz hakli her taraf suriyeli :)
Ya sanki etiket yapınca anında geliyorOrtalik karisacak mi, ortalik talan oldu mune abla tatildeydi sanirim, soylemisti, gormuyordur simdi buralari..
Yine anlamadimYa sanki etiket yapınca anında geliyor
Sanki etiket yapınca ext puan alıyorlar.
Bu arada gireyim şurdan
Arapça işi ilgili konu geçti
burj khalifa üzerinde happy new years yazdı bu akşam
Bilmem kime ne ifade eder
Umarım dank eder.
Istedikleri yere çekebilirler benim için sıkıntı yok kalplerini kulaklarını söylenenlere kapatıyorlar..Kesinlikle degil.. Hadsizlik, saygisizlik, terbiyesizlik benim nazarımda..
Kimse kimseyi asagilayamaz.. Kendi fikrini guzelce savunup karsidakini agiz dolusu kucultmeyle yargilayamaz..
Sizin cumleniz yine Islamiyet tartismasi cikarip kotu sozlerin sarfedilmesine neden olacak diye sizi alintiladim ben.. Sağa sola cekilmeye musait bi yorum cunku..
Cok uzuldum şahsen bu konuya ilk yorumlarimda da belirttim zaten, yorumlarini ve duruşunu genelde beğendiğim uyelerin bazisini bu tarz konularda cidden taniyamiyorum..
İyi ki devamini okumamisim o zaman,yada ona dikkat etmemisim,irkcilik ise mevzu fenaa :) neyse iyi yillarGenelde dilimi tutamam ben boyle konularda ama bu kez polemige girmeyecegim insaAllah pespese banlandiktan sonra cesaretim kalmadi..
Konu sahibi beyaz tenli, satici cocuk kara cılız, bu detay bile irrite etti beni yeterince, bunu soyleyip gideyim
Evet konu her yere çekilmeye çok müsait.Konu provoke amacıyla açılmış olabilir
Veya gerçek olabilir ...
Irkçılık olabilir ,kötü bir insan olabilirim..
Kara çarşafına karışmıyorum
Ama ülkemde mülteci istemiyorum !!!
Kimse bize fikrimizi de sormadı zaten ..
Pis bir kültür istemiyorum
Ayı gibi kadınlara bakılmasını,fuhuş yapılmasını,2.es olarak gidilmesini,cinayet ,hırsızlık,gasp ,pislik ,rezalet istemiyorum ...
Onlarla ülkemi paylaşmak istemiyorum .
Işleri güçleri habire ciftlesip üremek!!
Duracaklarsa da adam gibi dursunlar istiyorum..
Bayramlaşmaya gidiyorlarsa temelli defolup gitmelerini istiyorum ..
Ülkedeki hicbir fransızın,ingilizin,rusun,çinlinin,korelinin,almanın bunlar kadar pervasız olduğunu,huzur bozduklarını düşünmüyorum!!!
Kimsenin fikri degismiyor kolay kolay, burda kavga edip banlandigimizla kalıyoruz, cirkinlesilmesi de cabası.. Cidden yazik..Istedikleri yere çekebilirler benim için sıkıntı yok kalplerini kulaklarını söylenenlere kapatıyorlar..
Benim bir çok çevrem var ve asla kimse kimseyi bu denli aşağılayamaz insanlar birbirlerinin istekleine göre giyinmek zorunda değil..
Neden bu çekememezlik ben onu anlayamiyorum niye en güzel ben aşağılarım çabası çarşaflı olunca ne değişiyor insanları bilgileri,ahlâkî karakteri ile tanımaya çalışmalıyız giydiği kıyafetle değil
Benim topicte anlaşıyoruzYine anlamadim
Yarın sabah görüşmek ümidi ile :)) tabi 1 ay ban yemezsek :)))Kimsenin fikri degismiyor kolay kolay, burda kavga edip banlandigimizla kalıyoruz, cirkinlesilmesi de cabası.. Cidden yazik..
Ben susayim artik, basim agridi resmen : )
Allah rahatlik versin,iyi geceler olsun insaAllah..
Aynen aynen orda takilalim, saatten ötürü de olabilir, basim beynim döndü bir de senin sürrealist tavrin, tikandim kaldimBenim topicte anlaşıyoruz
Aslında normal saat kaç oldu
:)
Ben polemige girmedim, kavga etmedim bu kez dini yorumlar da yapmadım.. InsaAllah gitmem valla, pespese banlanip durdum gecen haftalarda, hic almayim.. MuneYarın sabah görüşmek ümidi ile :)) tabi 1 ay ban yemezsek :)))
Tutun kollarındanAynen aynen orda takilalim, saatten ötürü de olabilir, basim beynim döndü bir de senin sürrealist tavrin, tikandim kaldim
Hahah seni tebrik ederim ben yeni geldim de gitcem muhtemelenBen polemige girmedim, kavga etmedim bu kez dini yorumlar da yapmadım.. InsaAllah gitmem valla, pespese banlanip durdum gecen haftalarda, hic almayim.. Mune