Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse herkese günaydın diyecem artık saat cok gec oldu yarin sabah uykudan uyanamayacağız ve gece niye bu kadar yazdım diyecez tatlı uykunun kıymetini anliyacaz

Yorumlarin hepsini okumak istemiyorum sinirlerim bozulmasin diye :) kiz hakli her taraf suriyeli :)
Genelde dilimi tutamam ben boyle konularda ama bu kez polemige girmeyecegim insaAllah :KK53: pespese banlandiktan sonra cesaretim kalmadi..
Konu sahibi beyaz tenli, satici cocuk kara cılız, bu detay bile irrite etti beni yeterince, bunu soyleyip gideyim :KK53:

Ortalik karisacak mi, ortalik talan oldu :KK53: mune abla tatildeydi sanirim, soylemisti, gormuyordur simdi buralari..
Ya sanki etiket yapınca anında geliyor
Sanki etiket yapınca ext puan alıyorlar.

Bu arada gireyim şurdan
Arapça işi ilgili konu geçti
burj khalifa üzerinde happy new years yazdı bu akşam
Bilmem kime ne ifade eder
Umarım dank eder.

Konu provoke amacıyla açılmış olabilir
Veya gerçek olabilir ...
Irkçılık olabilir ,kötü bir insan olabilirim..
Kara çarşafına karışmıyorum
Ama ülkemde mülteci istemiyorum !!!
Kimse bize fikrimizi de sormadı zaten ..
Pis bir kültür istemiyorum
Ayı gibi kadınlara bakılmasını,fuhuş yapılmasını,2.es olarak gidilmesini,cinayet ,hırsızlık,gasp ,pislik ,rezalet istemiyorum ...
Onlarla ülkemi paylaşmak istemiyorum .
Işleri güçleri habire ciftlesip üremek!!
Duracaklarsa da adam gibi dursunlar istiyorum..
Bayramlaşmaya gidiyorlarsa temelli defolup gitmelerini istiyorum ..
Ülkedeki hicbir fransızın,ingilizin,rusun,çinlinin,korelinin,almanın bunlar kadar pervasız olduğunu,huzur bozduklarını düşünmüyorum!!!

Kesinlikle degil.. Hadsizlik, saygisizlik, terbiyesizlik benim nazarımda..
Kimse kimseyi asagilayamaz.. Kendi fikrini guzelce savunup karsidakini agiz dolusu kucultmeyle yargilayamaz..
Sizin cumleniz yine Islamiyet tartismasi cikarip kotu sozlerin sarfedilmesine neden olacak diye sizi alintiladim ben.. Sağa sola cekilmeye musait bi yorum cunku..
Cok uzuldum şahsen bu konuya ilk yorumlarimda da belirttim zaten, yorumlarini ve duruşunu genelde beğendiğim uyelerin bazisini bu tarz konularda cidden taniyamiyorum..
Istedikleri yere çekebilirler benim için sıkıntı yok kalplerini kulaklarını söylenenlere kapatıyorlar..
Benim bir çok çevrem var ve asla kimse kimseyi bu denli aşağılayamaz insanlar birbirlerinin istekleine göre giyinmek zorunda değil..
Neden bu çekememezlik ben onu anlayamiyorum niye en güzel ben aşağılarım çabası çarşaflı olunca ne değişiyor insanları bilgileri,ahlâkî karakteri ile tanımaya çalışmalıyız giydiği kıyafetle değil

Genelde dilimi tutamam ben boyle konularda ama bu kez polemige girmeyecegim insaAllah :KK53: pespese banlandiktan sonra cesaretim kalmadi..
Konu sahibi beyaz tenli, satici cocuk kara cılız, bu detay bile irrite etti beni yeterince, bunu soyleyip gideyim :KK53:
İyi ki devamini okumamisim o zaman,yada ona dikkat etmemisim,irkcilik ise mevzu fenaa :) neyse iyi yillar

Konu provoke amacıyla açılmış olabilir
Veya gerçek olabilir ...
Irkçılık olabilir ,kötü bir insan olabilirim..
Kara çarşafına karışmıyorum
Ama ülkemde mülteci istemiyorum !!!
Kimse bize fikrimizi de sormadı zaten ..
Pis bir kültür istemiyorum
Ayı gibi kadınlara bakılmasını,fuhuş yapılmasını,2.es olarak gidilmesini,cinayet ,hırsızlık,gasp ,pislik ,rezalet istemiyorum ...
Onlarla ülkemi paylaşmak istemiyorum .
Işleri güçleri habire ciftlesip üremek!!
Duracaklarsa da adam gibi dursunlar istiyorum..
Bayramlaşmaya gidiyorlarsa temelli defolup gitmelerini istiyorum ..
Ülkedeki hicbir fransızın,ingilizin,rusun,çinlinin,korelinin,almanın bunlar kadar pervasız olduğunu,huzur bozduklarını düşünmüyorum!!!
Evet konu her yere çekilmeye çok müsait.

Istedikleri yere çekebilirler benim için sıkıntı yok kalplerini kulaklarını söylenenlere kapatıyorlar..
Benim bir çok çevrem var ve asla kimse kimseyi bu denli aşağılayamaz insanlar birbirlerinin istekleine göre giyinmek zorunda değil..
Neden bu çekememezlik ben onu anlayamiyorum niye en güzel ben aşağılarım çabası çarşaflı olunca ne değişiyor insanları bilgileri,ahlâkî karakteri ile tanımaya çalışmalıyız giydiği kıyafetle değil
Kimsenin fikri degismiyor kolay kolay, burda kavga edip banlandigimizla kalıyoruz, cirkinlesilmesi de cabası.. Cidden yazik..
Ben susayim artik, basim agridi resmen : )
Allah rahatlik versin,iyi geceler olsun insaAllah..

En çok çocuklara üzülmüştüm hala da onlara üzülüyorum çünkü bitip tükenmeyen bir istekle ürüyorlar.

Kız kardeşim bir devlet hastanesinin kadın doğumunda çalışırken Türkten çok Suriyeli doğurttuklarını söylemişti.

Haberlerde bakıyorum suriyeli bir aile kömüründe yaşam mücadelesi veriyor. 3 karısı( biri hamile) 8 çocuğu bla bla..

Anladık durum zor, savaş acı ama üremeyin bir süre be kardeşim. Zaten çoğunuz ziyan zebil bir de masum bebeleri katmayın yanınıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X