Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yorumlarımda gerekeni soyledim zaten.. Tanıyan da tanımayan da az cok anlar ne düşündüğümü.. O ifadeler cok cok çirkin zaten, vebal alan alıyor ama polemige girmek istemiyorum, laf anlatamadigimla kalacagim için..
Sizin soylediginiz Islamiyete laf getirecekti yine, ortalik karisacakti, bu nedenle yazdim.. Islami dusuncedesiniz ne guzel, dikkatli olmaniz daha da guzel olur, şahsi fikrim.. Tartisma derdinde degilim, sevgiler..

Ee o zaman işlem yapar. Bir yazdiginizla diğeri tutmuyor farkında mısınız ?

Yani açık bulmak icin niye uğraşıyorsunuz anlamadim evleneli 4 sene oluyor ve bu süre zarfı icinde esim farklı şubelerde ve karakollarda çalıştı görevleri hep aynı kalmıyor her geçtiği yerin en ince ayrıntısına kadar çalışma şartlarını mi sorayim valla oturup karşılıklı çay içerken bu boş muhabbet hic aklıma gelmedi beni ilgilendiren kısmı sadece ise kacta gidio geldigi

Abartı olmamak kaydıyla o anlattığınız gibilerdenim :)
Ama herkese hoşgörü varsa bize de hoş görü lütfen :)
Ben teşekkür ediyorum ve konudan uzaklaşıyorum

Hosgoru karsiliklidir emin olun. Siz bana nasil gelirseniz bende oyle gelirim. Benim tepkim konu sahibesine. Yoksa bir cok cevrem var acik , kapali hic ayirt etmeksizin. Once insan olmasi benim icin yeterli dostluk kurabilmem icin. Bende tesekkur ederim iyi geceler. Tabi cocuklar uyursa gece olucak ins bu annelerede:)

Ya o kadar komik ki. Sevgilisiyle beraber yasayan kadini yerden yere vuran, dekolteli kadina cesitli isimler takan zihniyet olay kendi yasam tarzina gelince ozgurluk naralari atmaya basliyor, Araplarla ilgili en ufak elestiride irkciliktan dem vuranlar baska bir konuda anti-semitik yorumlar yaparken hic utanmiyor. Gercekten guldum 'bazi' uyelerin yaptigi yorumlara, gecen gunku eksicinin actigi konuyu begenenleri de iyi hatirliyorum iki kat komik oluyor ozgurlukten, medeniyetten bahsetmeniz.

Ya ben nerede bebek bezi attin diye israr etmisim cidden baktim bulamadim da kendi yorumum da

Peki mülteci olarak milyonlarca insan kontrolsüz bir şekilde ülkelerine girse aynı hoşgörü devam eder mi sizce Avrupa ülkeleri neden kabul etmediler bu kadar hoşgörüye rağmen: (

Kimse kimseye fikrini kabul ettiremez. Kimsede kimsenin fikrini kabul etmek zorunda değil. Önce kendin saygı duyarsan düşüncelere karşındaki de belki sana saygı duymayı öğrenebilir.

Saygısız bir yorum yok zaten konuyu farklı yerlere cekmeyin..karsilikli saygi diyelim başkada bir sey istemiyorum

Niye pazardaki bayanları konusuyorsunuz ama onlar dolu muhabbet mi oluyor ? Neyse bişey demiyorum artık.. iyi geceler tatlı uykulaaar

Duzeltmek istedim, bu konudaki yorumlarin cok buyuk bir kismi irkciligin daniskasi ama diger taraftan bu durumu kinayanlarin da buyuk kismi aslinda cok farkli degil.

Yoo asla bende sizinle tartışma niyetinde değilim.. istememde sizi az çok biliyorum çünkü ama emin olun onların atıp tuttukları yanında benimki çok masum kalıyor..
Herkesin doğrusu kendine kimse kimsenin giydiği ile alay edip aşağılama hakkına sahip değil

Niye pazardaki bayanları konusuyorsunuz ama onlar dolu muhabbet mi oluyor ? Neyse bişey demiyorum artık.. iyi geceler tatlı uykulaaar

Çünkü esim pazara gitmek istemiyorum artık dedigi icin konuştuk ve meyve-sebze ihtiyacımızı manavdan karşılayalım artık dedigi icin..

Zor bela uyuttum ve mandalina yiyorum sarısı size :)
Mesajları okunamayan çalışıyorum kendimi tutamamaktan korkumdan, yanlış birşey söylemekten.
Daha fazla malzeme vermeyelim konu sahibine :)
Hayırlı geceler.

Kesinlikle degil.. Hadsizlik, saygisizlik, terbiyesizlik benim nazarımda..
Kimse kimseyi asagilayamaz.. Kendi fikrini guzelce savunup karsidakini agiz dolusu kucultmeyle yargilayamaz..
Sizin cumleniz yine Islamiyet tartismasi cikarip kotu sozlerin sarfedilmesine neden olacak diye sizi alintiladim ben.. Sağa sola cekilmeye musait bi yorum cunku..
Cok uzuldum şahsen bu konuya ilk yorumlarimda da belirttim zaten, yorumlarini ve duruşunu genelde beğendiğim uyelerin bazisini bu tarz konularda cidden taniyamiyorum..

Peki mülteci olarak milyonlarca insan kontrolsüz bir şekilde ülkelerine girse aynı hoşgörü devam eder mi sizce Avrupa ülkeleri neden kabul etmediler bu kadar hoşgörüye rağmen: (
Canım kontrollü kontrolsüz, zaten özellikle İsveç ve Almanya çok sayıda Suriyeli mülteciyi kabul etti savaş başladığından bu yana.

Artı bu ülkelerde Suriyelilerin farkı, hem renk, hem kültür hemde dini açıdan çok daha fazla sırıtıyor, dikkat çekiyor.

Bize ne yahu müslüman ülkelerinin bitmek tükenmek bilmeyen derdinden?
Diyemezler mi sizce?

Demiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…