- 25 Ağustos 2014
- 20.334
- 48.170
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Ben de tesetturluyum, örtü veya tesettur ile alakali suphem filan yok cok şükür : ) sadece merak ettigim icin sordum, bilmiyorsam ogreneyim diye.. Bakacagim InsaAllah yine.. Tesekkurler..Yasak oldugunu bilmiyodum ama ozelden yazmayida bilmiyorum:)) sadece örtu diye soyliyim onunla alakali ayetler var buna emin olabilirsiniz.. o an konu sahibesine hiddetle yazdigim icin ayet hadis yanlis yazmisim . Tekrar okumam gerekiyo demekki sinirle yazdiklarimi:)
Konunun özü Suriyelilerden rahatsızlığı bu konuda katılıyorum da zaten.konuyu anlatırken gordugu noksanlıkları ozellıkle abartmasının ınce ayrıntı vermesının sebebı olarak ben tam da parmak bastıgın yer derız ya genel olarak sıkayet ettıgımız konular
ondan dıye dusunuyorum bılemıyorum
sahsen bende bızzat tanık oldum pencereden çöp atan surıyelıyı
Ben sizi coook iyi anladim merak etmeyinOysa anlayabileceğiniz düzeyde örnekler de verdiğimi sanıyordum ama
Yanlış. .. pazarda çevik kuvvet resmi polis durmaz. Sivil polis durur. Resmi polis görürsen bilki onlar ekiplerin polisidir yani karakola bağlıdır ve asayişten sorumludur. Yani senin esin pazarda görevlendirilen bir polisse ceza yazma işlem yapma, yakalama yetkisi vardır. Öğren bunları
Peki, açık ama kalpleri tertemiz, kapalı ama bir ton makyajla dolaşan dediniz.
Sizce de haksızlık değil mi?
Yani nefsine bu kadar hakim olabiliyor demek ki, kalbe dokundurmaya ne gerek var olayı?
Bence sen önce okuduğunu bi anla pazarda çevik kuvvet durur demiyor...Yanlış. .. pazarda çevik kuvvet resmi polis durmaz. Sivil polis durur. Resmi polis görürsen bilki onlar ekiplerin polisidir yani karakola bağlıdır ve asayişten sorumludur. Yani senin esin pazarda görevlendirilen bir polisse ceza yazma işlem yapma, yakalama yetkisi vardır. Öğren bunları
Zaten polis kıyafetiyle duracak hali yok..karakolda ekiplerde çalışıyor ama sivil olarak..
Ben de tesetturluyum, örtü veya tesettur ile alakali suphem filan yok cok şükür : ) sadece merak ettigim icin sordum, bilmiyorsam ogreneyim diye.. Bakacagim InsaAllah yine.. Tesekkurler..
Kimse kimseye fikrini kabul ettiremez. Kimsede kimsenin fikrini kabul etmek zorunda değil. Önce kendin saygı duyarsan düşüncelere karşındaki de belki sana saygı duymayı öğrenebilir.Trol değilim tartistigim konular hep din üzerine bakabilirsin.. Ben şunu kabullendirmek istiyorum ben herkese saygı duyuyorum seviyorum ama herkesinde aynı şekilde cahil yobaz demek yerine saygi duymasını bekliyorum..bak başkada yorum bulamassin
Ayet dedigi cümleyi yazdim ama bulamadim, gercekten merak ettim, hangi sure hangi ayet oldugunu ogrenmek istedim,okumak isterim hangisi ise.. Umarim bi cevap gelir..
Bence sen önce okuduğunu bi anla pazarda çevik kuvvet durur demiyor...
Ç.kuvvetin göveri ayrı, trafik polisinin gorevi ayrı, karakolun ayrı diyor...
Abartı olmamak kaydıyla o anlattığınız gibilerdenim :)Ya dini konular yasakmis yeni ogrendim ama aciklama yapmayi isterdim. Hani ustu kapali:) olaraktan sunu soyliyim zaten mevalnin farz kildigi bir durumu rezil edicekse hic giyinmesin . Yada eger kalbi rabbime bagli terremj ama kapali degil isede merak etmeyin allah onunla beraberdir. Ve eminimki bir gun oda allah rizasi icin olani yapar:) yani benim gonlumden gecen bu tabiki takdir kendisinin. Ama daha aciklayici yazamiyorum ya yasakmis iste. Samimi tavriniz icinde tesekkur ederim.
Evet haklısın carsafliya çöl faresi fahişe kıyafeti diyenler vebalde değil..Kimin kalbi mühürlüdür,bunu yalniz Allah bilir.. Dini savunacagim derken insanları gerip itmeyin lütfen.. Bu Islamiyete karsi bi vebal..
Yalnız o cahillikten degilde mecburluktan oluyor..erkekler konusunda katılıyorum savaşmaları gerekiyor.
Ayet diye yanlislikla yazmis, hadis diye acikladi sonradan.. Ozellikle boyle hassas konularda dayanakli bilgi onemli tabii ki..Diyaloğun gidişatını çok iyi bilmiyorum ama saçma gelen birşey hakkında konu kapanmadan yazmak istedim.Yasak olsa da yazacağım , 7 sene ihl’ de okudum ilk kez burda duyuyorum kara kartal bilmem ne..Söylediğinin daha ne olduğunu bilmiyor yazan arkadaş ..Birşey anlatacaksanız dayanağı olsun insanları yanıltmayın..
Bilen var bilmeyen var element uydurmanın anlamı yok...
Diyaloğun gidişatını çok iyi bilmiyorum ama saçma gelen birşey hakkında konu kapanmadan yazmak istedim.Yasak olsa da yazacağım , 7 sene ihl’ de okudum ilk kez burda duyuyorum kara kartal bilmem ne..Söylediğinin daha ne olduğunu bilmiyor yazan arkadaş ..Birşey anlatacaksanız dayanağı olsun insanları yanıltmayın..
Bilen var bilmeyen var element uydurmanın anlamı yok...
Kalplerini muhurluyorlar dedim.. mühürlü demedim ki ? Kimin mühürlü allah bilir yazmışsınız ? Bile isteye söylenenlere kalplerini kapatıyorlar duymuyorlar anlamında anlatabilmisimdir umarimKimin kalbi mühürlüdür,bunu yalniz Allah bilir.. Dini savunacagim derken insanları gerip itmeyin lütfen.. Bu Islamiyete karsi bi vebal..
Medeni bi toplum olduğumuzu sanmıyorum malesef