Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de tesetturluyum, örtü veya tesettur ile alakali suphem filan yok cok şükür : ) sadece merak ettigim icin sordum, bilmiyorsam ogreneyim diye.. Bakacagim InsaAllah yine.. Tesekkurler..

Konunun özü Suriyelilerden rahatsızlığı bu konuda katılıyorum da zaten.
Yani sanki tepki almamak icin bu kadar ayrinti var gibi geldi bana ,iste bu sebeplerden böyle oldu gibi.
Gerci alacagi tepkiyi de öyle de böyle de aldi.

Zaten polis kıyafetiyle duracak hali yok..karakolda ekiplerde çalışıyor ama sivil olarak..

Peki, açık ama kalpleri tertemiz, kapalı ama bir ton makyajla dolaşan dediniz.
Sizce de haksızlık değil mi?
Yani nefsine bu kadar hakim olabiliyor demek ki, kalbe dokundurmaya ne gerek var olayı?

Ya dini konular yasakmis yeni ogrendim ama aciklama yapmayi isterdim. Hani ustu kapali:) olaraktan sunu soyliyim zaten mevalnin farz kildigi bir durumu rezil edicekse hic giyinmesin . Yada eger kalbi rabbime bagli terremj ama kapali degil isede merak etmeyin allah onunla beraberdir. Ve eminimki bir gun oda allah rizasi icin olani yapar:) yani benim gonlumden gecen bu tabiki takdir kendisinin. Ama daha aciklayici yazamiyorum ya yasakmis iste. Samimi tavriniz icinde tesekkur ederim.

Bence sen önce okuduğunu bi anla pazarda çevik kuvvet durur demiyor...
Ç.kuvvetin göveri ayrı, trafik polisinin gorevi ayrı, karakolun ayrı diyor...

Ben de tesetturluyum, örtü veya tesettur ile alakali suphem filan yok cok şükür : ) sadece merak ettigim icin sordum, bilmiyorsam ogreneyim diye.. Bakacagim InsaAllah yine.. Tesekkurler..

:)) bende korkuyorum yazarken acaba karsii bi dusuncedemisiniz diye bi an aldigim cevaplar beni uzuyo cunku dikkat etmek istiyorum.

Kimse kimseye fikrini kabul ettiremez. Kimsede kimsenin fikrini kabul etmek zorunda değil. Önce kendin saygı duyarsan düşüncelere karşındaki de belki sana saygı duymayı öğrenebilir.

Ayet dedigi cümleyi yazdim ama bulamadim, gercekten merak ettim, hangi sure hangi ayet oldugunu ogrenmek istedim,okumak isterim hangisi ise.. Umarim bi cevap gelir..

Diyaloğun gidişatını çok iyi bilmiyorum ama saçma gelen birşey hakkında konu kapanmadan yazmak istedim.Yasak olsa da yazacağım , 7 sene ihl’ de okudum ilk kez burda duyuyorum kara kartal bilmem ne..Söylediğinin daha ne olduğunu bilmiyor yazan arkadaş ..Birşey anlatacaksanız dayanağı olsun insanları yanıltmayın..
Bilen var bilmeyen var element uydurmanın anlamı yok...

Bence sen önce okuduğunu bi anla pazarda çevik kuvvet durur demiyor...
Ç.kuvvetin göveri ayrı, trafik polisinin gorevi ayrı, karakolun ayrı diyor...

Bence sende daha önceki mesajı oku. Çevik kuvvet varken neden eşim işlem yapsın menvalinde bir alıntı yaptı. Bende esin pazarda görev yapiyosa işlem yapma yetkisi vardır dedim.

Abartı olmamak kaydıyla o anlattığınız gibilerdenim :)
Ama herkese hoşgörü varsa bize de hoş görü lütfen :)
Ben teşekkür ediyorum ve konudan uzaklaşıyorum

Kimin kalbi mühürlüdür,bunu yalniz Allah bilir.. Dini savunacagim derken insanları gerip itmeyin lütfen.. Bu Islamiyete karsi bi vebal..
Evet haklısın carsafliya çöl faresi fahişe kıyafeti diyenler vebalde değil..
Yorumumun sizinle alakası yok..
Bana vebal derken acımasızca insanların verdiği değerleri ayaklar altına alanlara da vebaldesin deyin olur mu ?? Anlarlarsa.

Ayet diye yanlislikla yazmis, hadis diye acikladi sonradan.. Ozellikle boyle hassas konularda dayanakli bilgi onemli tabii ki..

Ya onu ben yazdim evet ama hizli ve sinirle yazdigim icin ayet olmadigini belirttim sagolsun arkadaslar uyardi. Ama dayanak istiyosaniz acip bakabilirsiniz..

"Esmer kisa boylu ciliz bir cocuk geldi." "Kasadaki kiz siz beyazsiniz pembe cok yakisacak size dedi"

Sırf bu cümlelerin bile senin ne kadar hasta ruhlu bi ırkçı olduğunu göstermiş..

Ayrıca bu kadar gereksiz detay verip kafa utuleyecek kadar boş bi insansın belli..

Kimin kalbi mühürlüdür,bunu yalniz Allah bilir.. Dini savunacagim derken insanları gerip itmeyin lütfen.. Bu Islamiyete karsi bi vebal..
Kalplerini muhurluyorlar dedim.. mühürlü demedim ki ? Kimin mühürlü allah bilir yazmışsınız ? Bile isteye söylenenlere kalplerini kapatıyorlar duymuyorlar anlamında anlatabilmisimdir umarim

Medeni bi toplum olduğumuzu sanmıyorum malesef

Kabul etmem asla, bu Avrupalılar koka koka yaşarlarken, biz onlara hijyeni, temizliği öğrettik.

Ne zaman onlara özenmeye başladık, böyle olduk.

Batılılar gibi olmayı, onlar gibi Noel kutlamak zannetik. Madem örnek alacaktık, bari iyi taraflarını örnek alsaydık, mesela hoşgörülü oluşlarını.

Her yer Noel süslemeleri ile dolu, ne kadar özenti bir milletiz. Sinir oluyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…