- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.524
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
YooAdmin sen misin
Evet evet bebek bezini ben yazmisim ,orasi çöp mus.ıste bebek bezı atmamıs oyle bırsey yok dıyor
bebek bezı attı dedın dıye ısrar ettınız sız
kadın pencereden asagı poset atmıs cop atmıs boyle yazdım dıyor bebek bezı lafını cıkaran sızsınız :)
yanlıs anladınız sanırım
Ben de o nedenle sordum, carsafli bi suru yakinim var, olmasa bile kimseyi elestirmem zaten ustu basiyla..Çarşafa asla karşı değilim ama böyle bi ayet hiç duymadım
Onlar kalplerini muhurluyorlar ondan ki duymaz görmezler..
Emin ol benimde senin gibi sığ beyinlilerden midem bulanıyor...konu cok heyecanlı ama 2018 yılının ilk saatlerini bu tartsmalara girerek gecirirsek butun yıl isimiz rast gitmez. kara carsaf, suriye, seriat, araplar midem bulandı.
Sen kesin trollsün ya da psikolojik problemlerin var. Her tartışmalı konuda hep insanlarla polemiğe girip gereksiz gereksiz konuşmalarına rastlıyorum.
Peki, açık ama kalpleri tertemiz, kapalı ama bir ton makyajla dolaşan dediniz.Pardon iyiki duZelttiniz hadis. Ama ayet olarak soruyosanda bir cok delil getirebilirim. Samimi manada ogrenmek istiyosaniz gercekten yazarim.
konuyu anlatırken gordugu noksanlıkları ozellıkle abartmasının ınce ayrıntı vermesının sebebı olarak ben tam da parmak bastıgın yer derız ya genel olarak sıkayet ettıgımız konularEvet evet bebek bezini ben yazmisim ,orasi çöp mus.
Ama ben illede bebek bezi dedin demiyorum hani bebek bezi de çöp sonucta. Ben neden ayrinti verdin diyorum yani kziin başına bebek bezi düştü dedin diye israr etmiyorum. Bebek bezi/ çöp farketmez ki sizce farkeder mi , ben isin özünde neden bu kdr ayrinti var diyorum.
Bazı mağazalarda full araplar var öyle davranan birime denk gelmiş olabilirNe oluyo? Hoslanmamak oluyosa sadece bu kadar kinci konusulmamasi lazim bence.( kiyafet konusu icin yaziyorum)
konu cok heyecanlı ama 2018 yılının ilk saatlerini bu tartsmalara girerek gecirirsek butun yıl isimiz rast gitmez. kara carsaf, suriye, seriat, araplar midem bulandı.
Türk olsun varsin tacizci,katil,hirsiz olsun katlaniriz demissiniz..O yüzden hiiiiic tartismayalim cok sığsinizHanımefendi en azından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Senin halkın iyi de olsa kötü de olsa bir şekilde yaşıyorsun, tahammül ediyorsun. Komşunuzun çocuğu evinize gelse dağıtsa kırsa dökse bu ne ya yeter dersiniz ama kendi çocuğunuza tahammül etmek zorundasınız. Batıdan da bu şekilde ölçüsüz seviyesiz insan alımı yaşasaydı bu ülke, inanın ben ve benim gibiler sesini çıkarırdı ancak siz ve sizin türevleriniz ırkçısınız yaftalarıyla ülkeyi parsel parsel satmaya niyetli
Elbette ogrenmek isterim, muhalefet olmak veya tartismak icin yazmadığımı söyledim.. Direkt o cümle ile bi ayet bilmedigim, duymadigim icin sordum, hadis demissiniz..
Dini konular, yorumlar yasak, burda polemik cikiyor cunku, ozelden yazarsaniz daha iyi olur..
Sen kesinlikle trollsun.Senin gibiler yüzünden kaybediyoruz insanı insan oldugu icin sevin..
Tabi ki kontrol açısından dediğiniz gibidir, ama ben sık sık İstanbul'a giderim, ve 5 sene önceki İstanbul ve şimdiki İstanbul aynı değil ne yazık ki. Hak veriyorum.Son zamanlarda hiç Türkiye yi ziyaret etme şansınız oldu mu? Yurtdışında yaşayan değişik ırktan insan orda yaşama izni alarak bütün kontroller yapılarak yaşıyordur eminim ya iş imkanları için yada okul için vs. vs. ülkemize gelen suriyeliler ile kıyaslanamaz bana göre
Kimin kalbi mühürlüdür,bunu yalniz Allah bilir.. Dini savunacagim derken insanları gerip itmeyin lütfen.. Bu Islamiyete karsi bi vebal..Onlar kalplerini muhurluyorlar ondan ki duymaz görmezler..
dıkkat et de senın ifaden alınmasın
Oysa anlayabileceğiniz düzeyde örnekler de verdiğimi sanıyordum amaTürk olsun varsin tacizci,katil,hirsiz olsun katlaniriz demissiniz..O yüzden hiiiiic tartismayalim cok sığsiniz