Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ıste bebek bezı atmamıs oyle bırsey yok dıyor
bebek bezı attı dedın dıye ısrar ettınız sız

kadın pencereden asagı poset atmıs cop atmıs boyle yazdım dıyor bebek bezı lafını cıkaran sızsınız :)
yanlıs anladınız sanırım
Evet evet bebek bezini ben yazmisim ,orasi çöp mus.
Ama ben illede bebek bezi dedin demiyorum hani bebek bezi de çöp sonucta. Ben neden ayrinti verdin diyorum yani kziin başına bebek bezi düştü dedin diye israr etmiyorum. Bebek bezi/ çöp farketmez ki sizce farkeder mi , ben isin özünde neden bu kdr ayrinti var diyorum.

Sen kesin trollsün ya da psikolojik problemlerin var. Her tartışmalı konuda hep insanlarla polemiğe girip gereksiz gereksiz konuşmalarına rastlıyorum.

Trol değilim tartistigim konular hep din üzerine bakabilirsin.. Ben şunu kabullendirmek istiyorum ben herkese saygı duyuyorum seviyorum ama herkesinde aynı şekilde cahil yobaz demek yerine saygi duymasını bekliyorum..bak başkada yorum bulamassin

Pardon iyiki duZelttiniz hadis. Ama ayet olarak soruyosanda bir cok delil getirebilirim. Samimi manada ogrenmek istiyosaniz gercekten yazarim.
Peki, açık ama kalpleri tertemiz, kapalı ama bir ton makyajla dolaşan dediniz.
Sizce de haksızlık değil mi?
Yani nefsine bu kadar hakim olabiliyor demek ki, kalbe dokundurmaya ne gerek var olayı?

Evet evet bebek bezini ben yazmisim ,orasi çöp mus.
Ama ben illede bebek bezi dedin demiyorum hani bebek bezi de çöp sonucta. Ben neden ayrinti verdin diyorum yani kziin başına bebek bezi düştü dedin diye israr etmiyorum. Bebek bezi/ çöp farketmez ki sizce farkeder mi , ben isin özünde neden bu kdr ayrinti var diyorum.
konuyu anlatırken gordugu noksanlıkları ozellıkle abartmasının ınce ayrıntı vermesının sebebı olarak ben tam da parmak bastıgın yer derız ya genel olarak sıkayet ettıgımız konular
ondan dıye dusunuyorum bılemıyorum

sahsen bende bızzat tanık oldum pencereden çöp atan surıyelıyı :KK43:

Hanımefendi en azından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Senin halkın iyi de olsa kötü de olsa bir şekilde yaşıyorsun, tahammül ediyorsun. Komşunuzun çocuğu evinize gelse dağıtsa kırsa dökse bu ne ya yeter dersiniz ama kendi çocuğunuza tahammül etmek zorundasınız. Batıdan da bu şekilde ölçüsüz seviyesiz insan alımı yaşasaydı bu ülke, inanın ben ve benim gibiler sesini çıkarırdı ancak siz ve sizin türevleriniz ırkçısınız yaftalarıyla ülkeyi parsel parsel satmaya niyetli
Türk olsun varsin tacizci,katil,hirsiz olsun katlaniriz demissiniz..O yüzden hiiiiic tartismayalim cok sığsiniz

Elbette ogrenmek isterim, muhalefet olmak veya tartismak icin yazmadığımı söyledim.. Direkt o cümle ile bi ayet bilmedigim, duymadigim icin sordum, hadis demissiniz..
Dini konular, yorumlar yasak, burda polemik cikiyor cunku, ozelden yazarsaniz daha iyi olur..

Yasak oldugunu bilmiyodum ama ozelden yazmayida bilmiyorum:)) sadece örtu diye soyliyim onunla alakali ayetler var buna emin olabilirsiniz.. o an konu sahibesine hiddetle yazdigim icin ayet hadis yanlis yazmisim . Tekrar okumam gerekiyo demekki sinirle yazdiklarimi:)

Son zamanlarda hiç Türkiye yi ziyaret etme şansınız oldu mu? Yurtdışında yaşayan değişik ırktan insan orda yaşama izni alarak bütün kontroller yapılarak yaşıyordur eminim ya iş imkanları için yada okul için vs. vs. ülkemize gelen suriyeliler ile kıyaslanamaz bana göre
Tabi ki kontrol açısından dediğiniz gibidir, ama ben sık sık İstanbul'a giderim, ve 5 sene önceki İstanbul ve şimdiki İstanbul aynı değil ne yazık ki. Hak veriyorum.

Ama gerçekten Araplar burada da aynı davranışları sergiliyorlar, ülkenin güvenlik görevlileri Araplara çalışıyor, hastaneler tıka basa sürekli çocuk doğuran arap kadınları be beraberinde gelen sülaleleri ile dolu. Ve büyük bir kısmı örtülerini çıkarmak istemedikleri için çalışmıyor kös kös oturup devletin verdiği işsizlik maaşı ile geçiniyor. Çoçuklar zaten saldım çayıra mevlam kayıra hesabı sokaklarda.

Ve bunlara rağmen, istisnalar olsada, okadar sabırlı ve önyargısız, hoş davranıyorlar ki.

Biz Türkler, maalesef Avrupalılar kadar hoş görülü değiliz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X