Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya ülkemize gelen turistlerden çoğu çanta cüzdan kaptiriyor bu bizim milletçe hırsız oldugumumuzu gosterir

Nerde oturuyosun ki ? Çok ilginç geldi bana. O kadar kursa gittim hiç öyle arapça konuşamadım dedigin gibi türkçe konuşup magazalarda çalışan suriyelide hiç görmedim çok yoğun olduklari bölgelerde bile kendi magazaları ayrı. Çok ilginç fake konu

Yahu ne yazdigindan haberin yok olmayan seyinle bana laf etmeye kalkiyorsun birde ,
al oku bari bir kere, al bakiyim ne yazmissin.
Okuduktan sonra özrunu dileyebilirsin.
kucuk cop posetını asagı atıyor yazmıs konu sahıbı
sız bebek bezı asagıya attı yazdın ınkar edıyorsun dıyorsunuz

alıntıladıgınız mesajı bence once sız tekrar bır okuyun derım ...

Ay bu nasil bencilce ve insaniyetten uzak bir yazi olmus. Bence problem sizde heryerde kendinizi ifsde etmekte zorlaniyorsaniz problemi kendinizde arayin. Kendinizi önce o insanlarin yerine bir koyun onlarda kendi ülkelerinde yasamak ister ama mecburiyetten ülkemize siginmis insanlar. Bukadar asiri irkci olmadan önce insan olun derim ben. Kimbilir o insanlarda ne zorluklar cekiyorlardir. Sizin bu yazdiklarinizi yurt disinda biri ülkesinde yasayan yabancilar icin yazsa inanin ceza alir. Biz türklerdende yurt disinda yasayanlar gurbetcilerimiz var. Madem siz cok elitsiniz o insanlarla yasamak istemiyorsunuz ozaman pardon ama bastirin parayi daha elit bir muhite tasinin o insanlardan uzak olursunuz. Yazinizi okuyunca icinizde sadece nefreti gördüm ve cok üzüldüm allah merhamet vicdan versin size ne diyeyim.

Okudugunu algilayacak zekaya sahip degilsin.
Kizin basina bebek bezi dusuyor demedim.
Vatanini birakmis herhangi bir erkegin koynunda namusunu satmis b.ktan suriyeli bir kadin , pencereyi acip çöp atti diyorum
Yuhhhh
Millet biraz sustu ya tekrar kavga sebebi atmak lazım ortaya haklısın.

Bebek bezi çöp olmuyor mu,
Ben ayrinti verdin diyorum bebek bezi / çöp ayrimina ithafen demiyorum. Kizin basina çöp düşüyor kiz kuduruyor diyor.

Elliyor demediğim icin üşenme canim bak bul ne olur..merakla bekliyorum

Son zamanlarda hiç Türkiye yi ziyaret etme şansınız oldu mu? Yurtdışında yaşayan değişik ırktan insan orda yaşama izni alarak bütün kontroller yapılarak yaşıyordur eminim ya iş imkanları için yada okul için vs. vs. ülkemize gelen suriyeliler ile kıyaslanamaz bana göre

Bebek bezi çöp olmuyor mu,
Ben ayrinti verdin diyorum bebek bezi / çöp ayrimina ithafen demiyorum. Kizin basina çöp düşüyor kiz kuduruyor diyor.
ıste bebek bezı atmamıs oyle bırsey yok dıyor
bebek bezı attı dedın dıye ısrar ettınız sız

kadın pencereden asagı poset atmıs cop atmıs boyle yazdım dıyor bebek bezı lafını cıkaran sızsınız :)
yanlıs anladınız sanırım

Pardon iyiki duZelttiniz hadis. Ama ayet olarak soruyosanda bir cok delil getirebilirim. Samimi manada ogrenmek istiyosaniz gercekten yazarim.
Elbette ogrenmek isterim, muhalefet olmak veya tartismak icin yazmadığımı söyledim.. Direkt o cümle ile bi ayet bilmedigim, duymadigim icin sordum, hadis demissiniz..
Dini konular, yorumlar yasak, burda polemik cikiyor cunku, ozelden yazarsaniz daha iyi olur..

Onlar kalplerini muhurluyorlar ondan ki duymaz görmezler..

Tarih bilginiz cooook eksik hatta yanlis.Bunu da degistiremeyecegim icin sizinle daha fazla tartismayacagim

Medeni bi toplum olduğumuzu sanmıyorum malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…