- 7 Ekim 2017
- 118
- 272
- 33
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Mide bulandiricisinLavanta lütfen ama onun adı sugar girl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mide bulandiricisinLavanta lütfen ama onun adı sugar girl
Savunmayın şu pislikleri haberleri hicmi izlemiyosunuz lokantalarinda yapılan incelemede herturlu hayvanı kesilmiş pişirilmiş buldular. Kedisinden köpeğine insanlara verdikleri zarar yetmiyormuş gibi hayvanlarimiza bile göz dikti yamyamlar
Lavanta bende alıntılayamadım,Tartismak niyetinde asla degilim, merakimdan soruyorum,"Kara kartallar gibi simsiyaha bürünün" ayeti demissiniz, hangi ayet tam olarak?
Sgshshshshxhxhxhhxxhhdhxjxjxhx öldüm dhdhxhxhxhxhxMide bulandiricisin
kucuk cop posetını asagı atıyor yazmıs konu sahıbıYahu ne yazdigindan haberin yok olmayan seyinle bana laf etmeye kalkiyorsun birde ,
al oku bari bir kere, al bakiyim ne yazmissin.
Okuduktan sonra özrunu dileyebilirsin.
YuhhhhOkudugunu algilayacak zekaya sahip degilsin.
Kizin basina bebek bezi dusuyor demedim.
Vatanini birakmis herhangi bir erkegin koynunda namusunu satmis b.ktan suriyeli bir kadin , pencereyi acip çöp atti diyorum
Tartismak niyetinde asla degilim, merakimdan soruyorum,"Kara kartallar gibi simsiyaha bürünün" ayeti demissiniz, hangi ayet tam olarak?
Ayet dedigi cümleyi yazdim ama bulamadim, gercekten merak ettim, hangi sure hangi ayet oldugunu ogrenmek istedim,okumak isterim hangisi ise.. Umarim bi cevap gelir..Lavanta bende alıntılayamadım,
Başım kapalı ama biraz makyaj olunca kalbim de kapkara mı sayılıyormuş?
Bebek bezi çöp olmuyor mu,kucuk cop posetını asagı atıyor yazmıs konu sahıbı
sız bebek bezı asagıya attı yazdın ınkar edıyorsun dıyorsunuz
alıntıladıgınız mesajı bence once sız tekrar bır okuyun derım ...
Evet ben haketmiyorum açık giyinen insanlara bakıp Allah hidayet versin bunlara diyen eşiniz beni korumasın da zaten istemem içinden haketti bile diyodur belki belli olmaz
Ki üşenmesem bizzat eşimi pazarda kadınlar elliyo dediğiniz yazıyı bulup alıntılardım ama üşendim :))
Çarşafa asla karşı değilim ama böyle bi ayet hiç duymadımTartismak niyetinde asla degilim, merakimdan soruyorum,"Kara kartallar gibi simsiyaha bürünün" ayeti demissiniz, hangi ayet tam olarak?
Son zamanlarda hiç Türkiye yi ziyaret etme şansınız oldu mu? Yurtdışında yaşayan değişik ırktan insan orda yaşama izni alarak bütün kontroller yapılarak yaşıyordur eminim ya iş imkanları için yada okul için vs. vs. ülkemize gelen suriyeliler ile kıyaslanamaz bana göreArkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum, ve inanin Allahin avrupalısı, kendilerinden olmayana bizlerden çok daha fazla tolerans gösteriyorlar.
Kaldi ki, bir fransizla bir arab'ın arasindaki fark, bir türkle bir arab'ın arasinda ki farktan çok daha büyük. Dinler aynı değil sonuçta.
Araplar bizlerden her yönde farklı olabilirler. Bir kere çok daha barbarlar evet. Fakat bizleri biz yapan, geçmişten berri övündüğümüz medeniyetimiz değilmi? Farklılıklara saygı göstermek, yardım eli uzatmak da bir medeniyet belirtisidir.
Eminim Atatürk'de aynen Avrupa'da da olduğu gibi, farklılıklara rağmen, insani görevini yerine getirir yardım eli uzatırdı.
ıste bebek bezı atmamıs oyle bırsey yok dıyorBebek bezi çöp olmuyor mu,
Ben ayrinti verdin diyorum bebek bezi / çöp ayrimina ithafen demiyorum. Kizin basina çöp düşüyor kiz kuduruyor diyor.
Elbette ogrenmek isterim, muhalefet olmak veya tartismak icin yazmadığımı söyledim.. Direkt o cümle ile bi ayet bilmedigim, duymadigim icin sordum, hadis demissiniz..Pardon iyiki duZelttiniz hadis. Ama ayet olarak soruyosanda bir cok delil getirebilirim. Samimi manada ogrenmek istiyosaniz gercekten yazarim.
Onlar kalplerini muhurluyorlar ondan ki duymaz görmezler..Yazik!
Once irkcilik olarak sunu soylicem ;
Suriyeli , kurt, turk, roman ne olursa olsun. Hangi irktan hangi kulturden gelirse gelsin once insan olmasi onemli.. sanki tummm irklarim hepsi mukemmelmi ? Ben ne kapalilar gordum baslarinda kocaman bi kafa yuzleri boya badana kalpleri haset dolu.. ne aciklar gordum kalplerinin temizligi yuzune vurmus.. ne kara kartallar gibi simsiyah carsafli hanimlarimizi gordum allah korkusundan harama bakmaktan imtina edip edebiyle yere bakarak yuruyen kimseyi rahatsiz etmeden yasayanlari.. ama ben mini etekli diye yargilamayi da sizin tabirinizle karacarsafli diyede yargilnanjzida aslaaa dogru bulmuyorum asla .!!! Burda carsaff neki? Karacarsaf vsvsvs diye asagilayanlarida mevlanin kurani kerimindwki “kara kartallar gibi simsiyaha bürunun “ayetini inkar etmis sayiyorum. Ayeti inkar edeninde dinini sorgulamasi gerektigini dusunuyorum.. aman ban midir nedir? Yiceksem yerim ne bu asagilama biz sanin kiyafetinw yadaa carsafa karsi olanlarin kiyafetine dil uzatmazken sende uzatamazsin!!
Mevlanin dedigine karsisiniz onu anladik ama bari susunda bizi sahit tutmayin ahiret icin!! Yorumlari okurken aglayasim geldi. Biz dusman olmak icin yasamiyiryz bu dunyada herkss daha iyi olsun dostluk olsun . Bildigimiz dogrulari birileride bilsin diye ugrasiyoruz.. ama insanlar kotu ve sig dusunceli.. herkes herkese saygi duymak zorunda degil! Ama saygisizlik yapamaz!! Benim DOGRUM bu ve bu dogru olan seyi ben türetmedim.. sana el , parmak, goz, kas kalp veren ALLAH a karsi durmya devam et ! Dogry yoldasin!! ( bu kadar sinirim giysime laf etmendi).
Tarih bilginiz cooook eksik hatta yanlis.Bunu da degistiremeyecegim icin sizinle daha fazla tartismayacagimben begenmedigimi söylemedim ki. ay ne kadar peşin hukumlusunuz. ya da okudugunuzu anlamıyorsunuz. ben osmanlıyı reddetmiyorum ki, onlar da bizim gecmisimiz sonucta. bırkac sayfa once daha arapların ingilizler ile bir olup osmanlı askerlerini 30 bin sehit vererek kudusten kovduklarını anlattım. su su an bütün milletin sokaklara dökuldugu kudüs var ya, oradan. yeri gelince osmanlıcı saltanatcı olanların nasıl araplar tarafından sırtlarından bıcaklandıklarını unutmamaları ıcın. ama isinize geldigi gibi iste.
neyse, istanbula bayıldıgımı soyleyemem, elit semtler haric gerisi cöplük maalesef. elit semtlerin de hangi görüste oldugu belli. Allaha cok sükür Atatürk masa basında vatanımızı pazarlık konusu etmedi de, fatih sultan mehmet han ın kazandıgı istanbulda hala Türk bayragı dalgalanıyor.
Hanımefendi en azından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Senin halkın iyi de olsa kötü de olsa bir şekilde yaşıyorsun, tahammül ediyorsun. Komşunuzun çocuğu evinize gelse dağıtsa kırsa dökse bu ne ya yeter dersiniz ama kendi çocuğunuza tahammül etmek zorundasınız. Batıdan da bu şekilde ölçüsüz seviyesiz insan alımı yaşasaydı bu ülke, inanın ben ve benim gibiler sesini çıkarırdı ancak siz ve sizin türevleriniz ırkçısınız yaftalarıyla ülkeyi parsel parsel satmaya nitartismayacagi
Tacizci, hirsiz, katil,kötü niyetli Türk olsa sorun yok diyorsunuz yani tahammül ederiz..Vallahi diyecek birsey bulamadim zira kötü kötüdür bunun Türkü, Arabi İnglizi yoktur
Medeni bi toplum olduğumuzu sanmıyorum malesefArkadaslar ben yurtdışında yaşıyorum, ve inanin Allah'ın avrupalısı, kendilerinden olmayana bizlerden çok daha fazla tolerans gösteriyorlar.
Kaldi ki, bir fransizla bir arab'ın arasindaki fark, bir türkle bir arab'ın arasinda ki farktan çok daha büyük. Dinler aynı değil sonuçta.
Araplar bizlerden her yönde farklı olabilirler. Bir kere çok daha barbarlar evet. Fakat bizleri biz yapan, geçmişten berri övündüğümüz medeniyetimiz değilmi? Farklılıklara saygı göstermek, yardım eli uzatmak da bir medeniyet belirtisidir.
Eminim Atatürk'de aynen Avrupa'da olduğu gibi, farklılıklara rağmen, insani görevini yerine getirir yardım eli uzatırdı.