-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Beni anlamamaniz çok normal... iyi gecelerHer şey tahsil düzeyinde bitmiyor ne yazikki..universite okuyorum disardan
Ama insan oldukları için eşin ve sen açık insanlara acıyarak bakıyosunuz dimi cidden pırıl pırıl kafalar ülkende yaşayan bir kadına ama sen korunmayı haketmiyosun deme hakkını bulabiliyosun cidden insan oldukları için çok güzel saygı duyuyosunKapali oldukları icin degil insan oldukları icin iste dinimi bu yuzden seviyorum ya..hersey paramı menfaat mi iyilik olmasın mi kimi zengin kimi ac olmasın varsın herkes aynı düzeyde olsun cok mu insanlık adına.. toprağımıza veririm guzel konuya ayak bastin muhacirler medineye geldikleri zaman evleri tarlaları paraları yoktu ama ensar herseyinin yarısını hic bir menfaaat olmaksızın verdi iste benim dinim bu yuzden guzel..
bence esı polıs bıle degıl...
Tartismak niyetinde asla degilim, merakimdan soruyorum,"Kara kartallar gibi simsiyaha bürünün" ayeti demissiniz, hangi ayet tam olarak?Yazik!
Once irkcilik olarak sunu soylicem ;
Suriyeli , kurt, turk, roman ne olursa olsun. Hangi irktan hangi kulturden gelirse gelsin once insan olmasi onemli.. sanki tummm irklarim hepsi mukemmelmi ? Ben ne kapalilar gordum baslarinda kocaman bi kafa yuzleri boya badana kalpleri haset dolu.. ne aciklar gordum kalplerinin temizligi yuzune vurmus.. ne kara kartallar gibi simsiyah carsafli hanimlarimizi gordum allah korkusundan harama bakmaktan imtina edip edebiyle yere bakarak yuruyen kimseyi rahatsiz etmeden yasayanlari.. ama ben mini etekli diye yargilamayi da sizin tabirinizle karacarsafli diyede yargilnanjzida aslaaa dogru bulmuyorum asla .!!! Burda carsaff neki? Karacarsaf vsvsvs diye asagilayanlarida mevlanin kurani kerimindwki “kara kartallar gibi simsiyaha bürunun “ayetini inkar etmis sayiyorum. Ayeti inkar edeninde dinini sorgulamasi gerektigini dusunuyorum.. aman ban midir nedir? Yiceksem yerim ne bu asagilama biz sanin kiyafetinsorarsafa karsi olanlarin kiyafetine dil uzatmazken sende uzatamazsin!!
Mevlanin dedigine karsisiniz onu anladik ama bari susunda bizi sahit tutmayin ahiret icin!! Yorumlari okurken aglayasim geldi. Biz dusman olmak icin yasamiyiryz bu dunyada herkss daha iyi olsun dostluk olsun . Bildigimiz dogrulari birileride bilsin diye ugrasiyoruz.. ama insanlar kotu ve sig dusunceli.. herkes herkese saygi duymak zorunda degil! Ama saygisizlik yapamaz!! Benim DOGRUM bu ve bu dogru olan seyi ben türetmedim.. sana el , parmak, goz, kas kalp veren ALLAH a karsi durmya devam et ! Dogry yoldasin!! ( bu kadar sinirim giysime laf etmendi).
Okudugunu algilayacak zekaya sahip degilsin.Konu sahibi yazdıklarınıza hak veriyorum , ancak bu kadr ayrıntıya bu kadr abarti yazmaniza ne gerek vardi.
Gencecik kizin başına bebek bezi düşüyor kiz ah vah diyor pembe yumus yumus kazak var falan, tiyatro metni gibi.
dıkkat et de senın ifaden alınmasınEmniyet müdürü ceza yazmaz ama benim kocam polis diye her şeye müdahale edemez yani çevik kuvvetin işi ayrıdır trafigin yada karakolun ayrıdır..oyle elinde kalem kağıtla gezip insanlara ceza mi yazıyor sanıyorsunuz filmlerde oyke sadece..benim esim karakolda çalışıyor gunluk gorev listesi geliyor ona göre çalışıyor.. hangi karakol soyliyim mi bi ifadeni alsınbaşka sorusu olan!!!
Bunlar nasil cumleler konu sahibi yaOkudugunu algilayacak zekaya sahip degilsin.
Kizin basina bebek bezi dusuyor demedim.
Vatanini birakmis herhangi bir erkegin koynunda namusunu satmis b.ktan suriyeli bir kadin , pencereyi acip çöp atti diyorum
Birinden veya bir kesimden hoşlanmamak hemen ırkçılık olmuyo bence . Hemen ırkçılık ifadesini yapıştırmış çoğunuz .
Ama insan oldukları için eşin ve sen açık insanlara acıyarak bakıyosunuz dimi cidden pırıl pırıl kafalar ülkende yaşayan bir kadına ama sen korunmayı haketmiyosun deme hakkını bulabiliyosun cidden insan oldukları için çok güzel saygı duyuyosun
Daha kendi ülkendeki insana saygın yok bide gelmiş insan oldukları icin diyo :))
Admin sen misinAnlıyorum elinden geleni yazmışsın şimdi susabilirsin :))
Emniyet müdürü ceza yazmaz ama benim kocam polis diye her şeye müdahale edemez yani çevik kuvvetin işi ayrıdır trafigin yada karakolun ayrıdır..oyle elinde kalem kağıtla gezip insanlara ceza mi yazıyor sanıyorsunuz filmlerde oyke sadece..benim esim karakolda çalışıyor gunluk gorev listesi geliyor ona göre çalışıyor.. hangi karakol soyliyim mi bi ifadeni alsınbaşka sorusu olan!!!
Hanımefendi en azından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Senin halkın iyi de olsa kötü de olsa bir şekilde yaşıyorsun, tahammül ediyorsun. Komşunuzun çocuğu evinize gelse dağıtsa kırsa dökse bu ne ya yeter dersiniz ama kendi çocuğunuza tahammül etmek zorundasınız. Batıdan da bu şekilde ölçüsüz seviyesiz insan alımı yaşasaydı bu ülke, inanın ben ve benim gibiler sesini çıkarırdı ancak siz ve sizin türevleriniz ırkçısınız yaftalarıyla ülkeyi parsel parsel satmaya niyetliKonu sahibinin derdi suriyeliler falan degil bunu hepimiz biliyoruz.iki ayri sehirde yaşadim suriyelilerinde oldugu ama hicbirinden bir zarar görmedim.İclerinde muhakkak ki kötu olan,hirsiz olan,tacizci olan vardir tipki kendi insanimizda oldugu gibi..suriyeli genc kadina tecavuz eden ve bebegiyle birlikte ölduren iki vatandasimizi hatirliyosunuzdur hepiniz.Suc bir irka isnat edilemez.İnsanlar 2 ye ayrilir iyiler ve kötüler.Konu sahibinin tamamen uydurma irkci paylasimi hic de iyi niyet tasimiyor.Suriyeli mültecileri istemeyenler eminim bati irkindan multeci alsak baslarinin üstunde gezdirirlerdi.Bu irkci tutumunuzdan da hastalikli düşuncelerinizden de tiksiniyorum
Lavanta lütfen ama onun adı sugar girlBunlar nasil cumleler konu sahibi ya
Polemige girmeyecegim, dahrik etme beniLavanta lütfen ama onun adı sugar girl
adin, yolda yuruyor. Suriyeli adamlar agizlarinin salyalari akarak bakiyor. Ust kattaki pencerelerden suriyeli bir kadin kucuk çöp posetini tak asagiya atiyor. Guzel kizin kafasina dusuyor. Kiz kuduruyor tabi.
Yahu ne yazdigindan haberin yok olmayan seyinle bana laf etmeye kalkiyorsun birde ,Okudugunu algilayacak zekaya sahip degilsin.
Kizin basina bebek bezi dusuyor demedim.
Vatanini birakmis herhangi bir erkegin koynunda namusunu satmis b.ktan suriyeli bir kadin , pencereyi acip çöp atti diyorum