Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibinin derdi suriyeliler falan degil bunu hepimiz biliyoruz.iki ayri sehirde yaşadim suriyelilerinde oldugu ama hicbirinden bir zarar görmedim.İclerinde muhakkak ki kötu olan,hirsiz olan,tacizci olan vardir tipki kendi insanimizda oldugu gibi..suriyeli genc kadina tecavuz eden ve bebegiyle birlikte ölduren iki vatandasimizi hatirliyosunuzdur hepiniz.Suc bir irka isnat edilemez.İnsanlar 2 ye ayrilir iyiler ve kötüler.Konu sahibinin tamamen uydurma irkci paylasimi hic de iyi niyet tasimiyor.Suriyeli mültecileri istemeyenler eminim bati irkindan multeci alsak baslarinin üstunde gezdirirlerdi.Bu irkci tutumunuzdan da hastalikli düşuncelerinizden de tiksiniyorum

Ama insan oldukları için eşin ve sen açık insanlara acıyarak bakıyosunuz dimi cidden pırıl pırıl kafalar ülkende yaşayan bir kadına ama sen korunmayı haketmiyosun deme hakkını bulabiliyosun cidden insan oldukları için çok güzel saygı duyuyosun

Daha kendi ülkendeki insana saygın yok bide gelmiş insan oldukları icin diyo :))

bence esı polıs bıle degıl...

Emniyet müdürü ceza yazmaz ama benim kocam polis diye her şeye müdahale edemez yani çevik kuvvetin işi ayrıdır trafigin yada karakolun ayrıdır..oyle elinde kalem kağıtla gezip insanlara ceza mi yazıyor sanıyorsunuz filmlerde oyke sadece..benim esim karakolda çalışıyor gunluk gorev listesi geliyor ona göre çalışıyor.. hangi karakol soyliyim mi bi ifadeni alsın başka sorusu olan!!!

Tartismak niyetinde asla degilim, merakimdan soruyorum,"Kara kartallar gibi simsiyaha bürünün" ayeti demissiniz, hangi ayet tam olarak?

Okudugunu algilayacak zekaya sahip degilsin.
Kizin basina bebek bezi dusuyor demedim.
Vatanini birakmis herhangi bir erkegin koynunda namusunu satmis b.ktan suriyeli bir kadin , pencereyi acip çöp atti diyorum

dıkkat et de senın ifaden alınmasın

Ben acik insanlara saygi duyuyorum keza ailemdede arkadaslarimdada var..acima meselesi de övür dünyada azap olabileceği icin..yani nefret ettigim icin degil aksine sevdiğim icin

Yanlış. .. pazarda çevik kuvvet resmi polis durmaz. Sivil polis durur. Resmi polis görürsen bilki onlar ekiplerin polisidir yani karakola bağlıdır ve asayişten sorumludur. Yani senin esin pazarda görevlendirilen bir polisse ceza yazma işlem yapma, yakalama yetkisi vardır. Öğren bunları

Hanımefendi en azından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Senin halkın iyi de olsa kötü de olsa bir şekilde yaşıyorsun, tahammül ediyorsun. Komşunuzun çocuğu evinize gelse dağıtsa kırsa dökse bu ne ya yeter dersiniz ama kendi çocuğunuza tahammül etmek zorundasınız. Batıdan da bu şekilde ölçüsüz seviyesiz insan alımı yaşasaydı bu ülke, inanın ben ve benim gibiler sesini çıkarırdı ancak siz ve sizin türevleriniz ırkçısınız yaftalarıyla ülkeyi parsel parsel satmaya niyetli

Arkadaslar ben yurtdışında yaşıyorum, ve inanin Allah'ın avrupalısı, kendilerinden olmayana bizlerden çok daha fazla tolerans gösteriyorlar.

Kaldi ki, bir fransizla bir arab'ın arasindaki fark, bir türkle bir arab'ın arasinda ki farktan çok daha büyük. Dinler aynı değil sonuçta.

Araplar bizlerden her yönde farklı olabilirler. Bir kere çok daha barbarlar evet. Fakat bizleri biz yapan, geçmişten berri övündüğümüz medeniyetimiz değilmi? Farklılıklara saygı göstermek, yardım eli uzatmak da bir medeniyet belirtisidir.

Eminim Atatürk'de aynen Avrupa'da olduğu gibi, farklılıklara rağmen, insani görevini yerine getirir yardım eli uzatırdı.

adin, yolda yuruyor. Suriyeli adamlar agizlarinin salyalari akarak bakiyor. Ust kattaki pencerelerden suriyeli bir kadin kucuk çöp posetini tak asagiya atiyor. Guzel kizin kafasina dusuyor. Kiz kuduruyor tabi.

Okudugunu algilayacak zekaya sahip degilsin.
Kizin basina bebek bezi dusuyor demedim.
Vatanini birakmis herhangi bir erkegin koynunda namusunu satmis b.ktan suriyeli bir kadin , pencereyi acip çöp atti diyorum
Yahu ne yazdigindan haberin yok olmayan seyinle bana laf etmeye kalkiyorsun birde ,
al oku bari bir kere, al bakiyim ne yazmissin.
Okuduktan sonra özrunu dileyebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…