Yazik!
Once irkcilik olarak sunu soylicem ;
Suriyeli , kurt, turk, roman ne olursa olsun. Hangi irktan hangi kulturden gelirse gelsin once insan olmasi onemli.. sanki tummm irklarim hepsi mukemmelmi ? Ben ne kapalilar gordum baslarinda kocaman bi kafa yuzleri boya badana kalpleri haset dolu.. ne aciklar gordum kalplerinin temizligi yuzune vurmus.. ne kara kartallar gibi simsiyah carsafli hanimlarimizi gordum allah korkusundan harama bakmaktan imtina edip edebiyle yere bakarak yuruyen kimseyi rahatsiz etmeden yasayanlari.. ama ben mini etekli diye yargilamayi da sizin tabirinizle karacarsafli diyede yargilnanjzida aslaaa dogru bulmuyorum asla .!!! Burda carsaff neki? Karacarsaf vsvsvs diye asagilayanlarida mevlanin kurani kerimindwki “kara kartallar gibi simsiyaha bürunun “ayetini inkar etmis sayiyorum. Ayeti inkar edeninde dinini sorgulamasi gerektigini dusunuyorum.. aman ban midir nedir? Yiceksem yerim ne bu asagilama biz sanin kiyafetinsorarsafa karsi olanlarin kiyafetine dil uzatmazken sende uzatamazsin!!
Mevlanin dedigine karsisiniz onu anladik ama bari susunda bizi sahit tutmayin ahiret icin!! Yorumlari okurken aglayasim geldi. Biz dusman olmak icin yasamiyiryz bu dunyada herkss daha iyi olsun dostluk olsun . Bildigimiz dogrulari birileride bilsin diye ugrasiyoruz.. ama insanlar kotu ve sig dusunceli.. herkes herkese saygi duymak zorunda degil! Ama saygisizlik yapamaz!! Benim DOGRUM bu ve bu dogru olan seyi ben türetmedim.. sana el , parmak, goz, kas kalp veren ALLAH a karsi durmya devam et ! Dogry yoldasin!! ( bu kadar sinirim giysime laf etmendi).