Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye ülke sanamı zimmetli canim senin oldugu kadar benim de ülkem ben seni kabulleniyorsam sen beni kabullenmiyorsan sıkıntı sende canim şöyle kapıları açalım sanaaaa..

ayrıca kimin kimi kabullendiği ortada geçen günkü konuda.

valla bizim burda suriyeli ablalar var evlerini genel eve çevirmişler balkonlara camlara leoparlı sütyenler asıyolar niyeti belli etmek için. şey diyorum bak kendi evinde bunu yapan pazarda milletin kocasına ne yapmaz

Islam carsaf demez cilbab der. Carsaf sizin nevresim takiminin icinden cikan yataga örtülen duz bez. Carseb diyip 1800 lere islama nasil bagladiniz zerre anlamak mumkun degil. Kafalar karisik galiba. Islamiyet 610 yilinda peygamber efendimize gelen ilk vahiy ile baslamistir. Hicret sonrasi da islam devletinin temelleri atilmistir(622). Ve o gunden sonra cahiliye devri adetleri birakilmis islam yasanmaya başlamıştır. Tam yil veremesem de kadinlarda bu yillar sonrasi dış örtüsü (cilbab) kullanmıştır. Valla makale varsa buyrun paylaşın. Ama bana cilbabi carsafa baglayip gelmeyin komedi oluyor zira. Cilbabin dis ortusu oldugunu kafirler dahi bilir. Hatta bir cok misyonerin bu konu ile ilgili videolari mevcuttur. Makale isterseniz yardımcı olayim .Turkce ingilizce almanca olarak. Fransizca da orta seviyeye yakin biliyoruz bulabilirim sizin icin. Bence ilk once namaz hocasi edinin

Islam dini şık tesettürü degil çarşafı emrediyor cunku

iyide sorun kimin ne giydiği değil ki.
üstte alıntıladığım mesajı yazan kişiye yazdım o mesajı.
hükmü ne diye.
islamiyetten öncede varmış bunlar giyiyormuş, endülüs rahibeleri giyiyormuş sonralarıda dedim. osmanlıda yasaklanmış bir dönem dedim.
hala da arkasındayım. islamiyetle doğmuş islamiyete has bir giysi değil.

bu yazdığımda anlaşılmayacak ne var sence?
çarpıtmanın kasıtlı yapıldığını düşünüyorum.

kim ne isterse giysin banane. ben giyene niye giyorsun mu dedim giyme mi dedim?
kökeni bu dedim.
gerçeği mi değiştireyim, tarihi mi?

Hadi gorusuruz agzinin payini alanlar aldi suan deli.gibi hazreti googleden arastirma yapiyor net alimleri fahiseciler .. Bir ban somrasi gorusuz bayanlar
Resmen mahalle kavgası eden bayanlar gibi bozuk bir ağzınız var. Keşke islamdan, örtünmeden önce edepten payınızı alsaydınız..

Az paraya çalışıyorlar ama 1 evde 10 kişiler her biri bin liraya çalışsa aylık 10 bin eder. Bu yüzden çoğu genc işsiz. Keşke artık defolup gitseler hem insanlar sokakta rahat gezse hemde rahatça iş bulabilseler. Bigun yürüyüş yapıyorum arkamda 4 5 küçük kız Suriyeli belli yani artık ayird ediliyor. Gözleri elimdeki telefonda çantaya atmasam eminim alıp kacacklar. Kendi mahallemizde bile gezemez olduk ahh ah

O kara çarşafa kurbannn oll... Çok yazikk
neden kurban olsun, kacıncı yuzyılda yasıyoruz kadını kapatmak nasıl bir gerikafalılıgın urunu, nasıl bir anlayıs. karaçarşaf istiyorsanı z gidin irana dicem de orada da artık kadınlar acılabiliyor:)) pakistanda burka var mesela, orası da olabilir
türkiye modern bir ülke böyle insan ürünü aptal seylere ihtiyacımız yok, millet marsa gidiyor biz hala kadınları kara carsafa sokma pesindeyiz ya pes.

Dar pantolon giyenleri ben de anlamıyorum ama hem şık hem de tesettüre uygun çok güzel kıyafetler var. Örtünmek konusuna hiç girmeyeceğim çünkü bu konuda sizinle aynı fikirde değiliz

Dar pantolonun üzerinde başörtüsü görürsem dönüp bi bakarım. Aksi taktirde dar pantolon hiç dikkatimi çekmiyor. Bende giyiyorum neden kapaliliga yatkın bi kıyafet seceyim ki kapalı değilim.

ya seni ciddiye bile almadim zira cook.guldum :)) saatte gec oldu . Bence sen tutuldun bir daha oku bayan acem krali :) cahilin e sessiz kitap ol demis mevlana. Ama.degerdi cok.guldum canim .bana carsaf yatak carsafi diye savunan biriyle diyologa girmem hataydi gorusurz

Anadolu’da yok yok neyini anlamıyorsunuz?
Cilbab da yok. Ferace var. Çarşaf baya baya çarşaf yani. Önce bir kendi tarihinizi okuyun(Arap tarihini değil aman dikkat)

Aklınız bu kadarına yetiyorsa benim yapacak bir şeyim yok..burasi medeni bir ülke değil mi sanane kadının sutyeninden

Size saçma gelebilir. Dini konular yasak olmasaydı size çok güzel cevabı verirdim. Ama kurallar işte.

Keşke. Biz onlar gibi cebimizde 200lüklerle gezemiyoruz rahat edemiyoruz kendi ülkemizde

Benim isim degil cunku. Siz her isi yapana yardim ediyor musunuz?
Ben insanları acındırarak bakın bakın 20 tl ye sabahtan akşama kadar çalışıyorlar diye bir şey beyan etmedim. Bu görüşe sahip insanlar yardım etmeli diye düşünüyorum. Ve evet siz üstünüze alınabilirsiniz

Hadi gorusuruz agzinin payini alanlar aldi suan deli.gibi hazreti googleden arastirma yapiyor net alimleri fahiseciler .. Bir ban somrasi gorusuz bayanlar
Valla sayfalarca okudum daha çok siz ağzınızın payını almış, verecek cevap bulamamış ve kaçmış bir haliniz var

Diyorum ya cevap veremiyorsan erdemli olmayı bileceksin. Mevlana okurken biraz felsefesini de anlayın.

Dar pantolonun üzerinde başörtüsü görürsem dönüp bi bakarım. Aksi taktirde dar pantolon hiç dikkatimi çekmiyor. Bende giyiyorum neden kapaliliga yatkın bi kıyafet seceyim ki kapalı değilim.
Başörtüsü giyip altında dar pantolon olanlar için yazmıştım bu mesajı. Amaaan keşke konu kıyafetlere hiç gelmeseydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…