- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 30
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Aynen öyle herkes onlar gibi olmak zorunda kendini geliştirememişler.Bacagini acandan da tum.vucudunu ortenden de SANa Ne ? Cok sinirleniyorum tum.haklar ve ozgurlukler isinize gelince degil mi
yapmayin lutfen lutfen .. Benim ablam giyiyor neden dedik boyle isyiyorum diyor bayan oldugu gayette belli kotu ornekler yuzunden onyargili oldugunuzu dusunuyorum ama Allah icin fahise nedir ya.Bakın ben başörtüsüne çok saygı duyuyorum eminim siz de açık saçlılar için saygı duyuyorsunuzdur. Fakat çarşaf kimlik gizleyen bir kıyafet hele bazı insanlar burnuna kadar kapattığı için suçlular bu kıyafeti kötüye kullanabilir. Mis gibi pardesü, çeşit çeşit güzel eşarplar yerine çarşaf giymek bana saçma geliyor. Sanki başörtü yerine çarşaf giyilmesi daha gerekliymiş gibi bir yoruma cevap olarak bu yazıldı. Kadınlara bir hakaret yok burada.
Gel vedalaşalım sabaha yokuz muhtemelenhahahcarsaf carseb mis hahah:)) 4 dil biliyorum ama bu kadar sacmalayani gormedim :))
Bak şimdi iyi takip et sana dil öğreten hocalarının diplomayı kasaptan aldığını gösteren bir görüntü paylaşıyorum :) 4 dil biliyormuş sadece dillerin ismini biliyorsun sanırım,benle Farsça konusunda yarışacak bir üye ancak İran kökenli olmalıdır bu forumda :))hahahcarsaf carseb mis hahah:)) 4 dil biliyorum ama bu kadar sacmalayani gormedim :))
Öğreniyorum yavaştan :)kısının mesajını gormemek ıstıyorsanız kısının profıl ısmının ustune tıklayıp goz ardı et dıyoruz :)
Hah iste buBakın ben başörtüsüne çok saygı duyuyorum eminim siz de açık saçlılar için saygı duyuyorsunuzdur. Fakat çarşaf kimlik gizleyen bir kıyafet hele bazı insanlar burnuna kadar kapattığı için suçlular bu kıyafeti kötüye kullanabilir. Mis gibi pardesü, çeşit çeşit güzel eşarplar yerine çarşaf giymek bana saçma geliyor. Sanki başörtü yerine çarşaf giyilmesi daha gerekliymiş gibi bir yoruma cevap olarak bu yazıldı. Kadınlara bir hakaret yok burada.
İstediğiniz ayeti alıntılayın kara çarşafa delil bulamazsınız çünkü yok öyle bir şey.
Çarşaf çarşeb kökünden gelir ve gece örtüsü(yatak örtüsü)demektir. Bu nedenle Türkçeye de çarşaf diye aktarılmıştır zaten.
Ortadoğu’nun geleneksel kıyafeti olup 1800’lere kadar Anadolu’da yoktu bile. Bu konuda aksi iddia beyan edecekseniz üzerine yazılmış makale ile gelin zira uzmanlık alanım olur.
Bakın ben başörtüsüne çok saygı duyuyorum eminim siz de açık saçlılar için saygı duyuyorsunuzdur. Fakat çarşaf kimlik gizleyen bir kıyafet hele bazı insanlar burnuna kadar kapattığı için suçlular bu kıyafeti kötüye kullanabilir. Mis gibi pardesü, çeşit çeşit güzel eşarplar yerine çarşaf giymek bana saçma geliyor. Sanki başörtü yerine çarşaf giyilmesi daha gerekliymiş gibi bir yoruma cevap olarak bu yazıldı. Kadınlara bir hakaret yok burada.
hadsiztarihide ben yazdım sanki
Cok komiksinizdemek geçmiyor ha kuranda e ben arapça gramer tefsir boşuna mı yaptim
Tatlım gayet geçiyorsa işime gelmiyor desene
Çarşaf islamin bir gereği ve kuralıdır nisa ve nur sürelerinde geçiyor gaaayette açıkça izah edilir..tercih ve nefis meselesidir..
inanki buna deger susarsam kanim kurusun haksizligaGel vedalaşalım sabaha yokuz muhtemelen
Niye ülke sanamı zimmetli canim senin oldugu kadar benim de ülkem ben seni kabulleniyorsam sen beni kabullenmiyorsan sıkıntı sende canim şöyle kapıları açalım sanaaaa..öff iyi ki yazmadım konuya yoksa kesin ban yerdim.
ülkeden gitme fırsatınız varsa gidin. ben bu insanlara tahammül sınırımı çoktan aştım çözümü gitmekte buldum gidiyorum.
zaten millet kiyafeti yok diye carsaf giyiyor super kafa :)
KK kadınları tarihi beğenmedi. Lütfen silip baştan yazınız.tarihide ben yazdım sanki
Niye ülke sanamı zimmetli canim senin oldugu kadar benim de ülkem ben seni kabulleniyorsam sen beni kabullenmiyorsan sıkıntı sende canim şöyle kapıları açalım sanaaaa..