Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdi İsrail in devlet başkanı bir karar vermiş savaşıyor. İsrailli insanların suçu ne ya da Tevrat a inananların... sapla saman karışmasın lütfen
Ne savaşı savaş karşılıklı olur bu düpedüz zulüm. İyiler için Allah sonsuz cenneti veriyor zaten bu durumda suçlu olmuyorlar şanslı oluyorlar kurunun yanında yanan yaş olup Cennete kavuşacakları için.

değer değil işte cidden geleneksel bir giysinin değer olduğunu mu savunuyorsunuz?
o halde sadece terbiyesiz değil cahilsiniz de.
simdi buraya ayet atarim aaa adini konu derler ama bi yerden ayet diye uydurursunuz oyle bise yok diye bu suc olmaz senin aldigin vebal sana yeter canim artik ne sen yaz ne ben

çarpıtıyorsunuz. Bakın siz dediniz İsrail Tevrat a inananlar vs şeklinde siz genellediniz. Bende tüm Tevrat a inananlar suçlu değil. Kalbi kötü olanlar suçlu dedim.

Sizde bana diyorsunuz tekrar evet tüm Tevrat a inananlar suçlu değil.
Yani kuyruğunu kovalamak gibi bi şey oluyor.
Neyse polemiğe dönüşmesini istemem. İyi geceler diliyorum size

Ülkemizde savaş çıksa ilk düşman tarafina geçecek onlar. Bize hangi ülke kapısını açacak hiçbir ülke. Çünkü bu kadar misafirperver başka ülke yok. Maşallahimiz var.
Evet. Birimiz gidelim herhangi bi ülkeye hangi ülke bizi bağrına basacak? Hangi ülke çalışmadan para verecek? Turkiyenin kaynakları kurudu gitti hala savunulan konuya inanamıyorum.

kara fatmayı, şerife bacıyı, halide edip i bildin mi?

Bilmez miyim ?
Onların kudretini,fedakarlığını,vatanperverliğini bu milletin ölüp bittiği Arap kitlede bulmak ne mümkün ?
Kendi şanlı tarihimizle eşdeğer tutamadığım için onları parantez içinde aktarıyorum mecburen..

Hayırlı geceler
Hayırlı seneler, üslubunuzu bozmadığınız teşekkürler.

ay sıktın ama.
çarpıtma daha fazla.
ne okuduğunu anlıyorsun ne bilgin var nede anlatana saygın
Saygı???? affedersiniz saygı kelimesiniz sözlük anlamını biliyor musunuz? Velev ki fî tarihte fahişe kıyafeti olsun. Inanci ya da tercih sebebiyle bu kıyafeti kullanmakta olanlara nasıl bir hakaret ettiniz farkında mısınız.
Empati yapabilesiniz diye mini etek örneği verilmiş. Ne kadar kötü geliyor değil mi ya da sarı saclilar için söylesek ya da deri giyenler için. Hepsi de iğrenç. Ama bu iğrençliği bilim adamı kıvamında söyleyince aydin olduğunu zannediyor kimileri.
Ama hayır aydin felan olunmuyor. faşist olunuyor, gerici olunuyor, taassup sahibi olunuyor

ay sıktın ama.
çarpıtma daha fazla.
ne okuduğunu anlıyorsun ne bilgin var nede anlatana saygın
sana verilen saygi olmaz olsun terbiyesiz benim degerime sen mi.karar vereceksin israrla fahise kokenli diyorsun nasil bir kinle dolduysan bana yazamiyorsun bile anca yok tirbiyisiz chil giri kifili diyorsun kuranda cilbab diye gecer sen ne biliyorsun da konusuyorsun google alimi

Evet. Birimiz gidelim herhangi bi ülkeye hangi ülke bizi bağrına basacak? Hangi ülke çalışmadan para verecek? Turkiyenin kaynakları kurudu gitti hala savunulan konuya inanamıyorum.
Yardım fonu da toplamıştık ama Nereye gittiyse...

İyi de benim mini etekle ilgili bir beyanim olmadi. Kara carsafin tarih icindeki anlamini soyledim.

Islami bir örtüdür kurani kerimde nur süresinde gecer..cilbab olarak gecer..islamiyetin buyruğudur..basinizdan ayaklarınıza kadar uzanan elbisedir manası..bende giyiyorum onurla gururla sereflede taşıyorum..
darkmore senin için çal caput olabilir ama bunu kutsal sayan bir kitle var o yuzden az saygi rica ediyorum..

Ayrica burda sürekli insan ayrımı yapmayın fln deniliyor yaa keşke disaridada bunu görebilsek istanbulda yaşıyorum süper mini gitmis bir bayan geçince nefretle bakmıyorum ama acik olan bi cok insan nefretle bakiyor..cok rahatsızım bu durumdan biz öcü değiliz cahil hiç degiliz(Bir cok kisi cahil olduğumuz icin giyiyoruz saniyolarlar)
Gayet bakımlı kendini seven insanlarız

Yeter artık disarda görünce nefretle bakmayin benim şerefle tasidigima..gozlerinizle yemeyin buda benim tercihim..kara fatma demeyin gayet güzel bir hatunumüniversite okuyorum halada iki dil biliyorum ..oh bee

Sen halen cevap mı veriyosun? Anlamazlar kinden nefretten besleniyorlar. Gözardı ettim ben canım sıkılacağına görmemeyi tercih ediyorum.

carsafi giyen niye giyiyor once bunu ogrenin kokenmismis igrenc bir tabirdi bunun.ne iyi niyeti olabilir yaaa.ben.degere saygi duymayip.fahise diyenlere asla saygi duymam

simdi buraya ayet atarim aaa adini konu derler ama bi yerden ayet diye uydurursunuz oyle bise yok diye bu suc olmaz senin aldigin vebal sana yeter canim artik ne sen yaz ne ben
İstediğiniz ayeti alıntılayın kara çarşafa delil bulamazsınız çünkü yok öyle bir şey.
Çarşaf çarşeb kökünden gelir ve gece örtüsü(yatak örtüsü)demektir. Bu nedenle Türkçeye de çarşaf diye aktarılmıştır zaten.
Ortadoğu’nun geleneksel kıyafeti olup 1800’lere kadar Anadolu’da yoktu bile. Bu konuda aksi iddia beyan edecekseniz üzerine yazılmış makale ile gelin zira uzmanlık alanım olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…