- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Ne savaşı savaş karşılıklı olur bu düpedüz zulüm. İyiler için Allah sonsuz cenneti veriyor zaten bu durumda suçlu olmuyorlar şanslı oluyorlar kurunun yanında yanan yaş olup Cennete kavuşacakları için.şimdi İsrail in devlet başkanı bir karar vermiş savaşıyor. İsrailli insanların suçu ne ya da Tevrat a inananların... sapla saman karışmasın lütfen
simdi buraya ayet atarim aaa adini konu derler ama bi yerden ayet diye uydurursunuz oyle bise yok diye bu suc olmaz senin aldigin vebal sana yeter canim artik ne sen yaz ne bendeğer değil işte cidden geleneksel bir giysinin değer olduğunu mu savunuyorsunuz?
o halde sadece terbiyesiz değil cahilsiniz de.
simdi buraya ayet atarim aaa adini konu derler ama bi yerden ayet diye uydurursunuz oyle bise yok diye bu suc olmaz senin aldigin vebal sana yeter canim artik ne sen yaz ne ben
çarpıtıyorsunuz. Bakın siz dediniz İsrail Tevrat a inananlar vs şeklinde siz genellediniz. Bende tüm Tevrat a inananlar suçlu değil. Kalbi kötü olanlar suçlu dedim.Ne savaşı savaş karşılıklı olur bu düpedüz zulüm. İyiler için Allah sonsuz cenneti veriyor zaten bu durumda suçlu olmuyorlar şanslı oluyorlar kurunun yanında yanan yaş olup Cennete kavuşacakları için.
Evet. Birimiz gidelim herhangi bi ülkeye hangi ülke bizi bağrına basacak? Hangi ülke çalışmadan para verecek? Turkiyenin kaynakları kurudu gitti hala savunulan konuya inanamıyorum.Ülkemizde savaş çıksa ilk düşman tarafina geçecek onlar. Bize hangi ülke kapısını açacak hiçbir ülke. Çünkü bu kadar misafirperver başka ülke yok. Maşallahimiz var.
kara fatmayı, şerife bacıyı, halide edip i bildin mi?
Evet. Birimiz gidelim herhangi bi ülkeye hangi ülke bizi bağrına basacak? Hangi ülke çalışmadan para verecek? Turkiyenin kaynakları kurudu gitti hala savunulan konuya inanamıyorum.
Hayırlı gecelerçarpıtıyorsunuz. Bakın siz dediniz İsrail Tevrat a inananlar vs şeklinde siz genelledini. Bende tüm Tevrat a inananların suçlu değil. Kalbi kötü olanlar suçlu dedim.
Sizde bana diyorsunuz tekrar evet tüm Tevrat a inananlar suçlu dğeil diye. Yani kuyruğunu kovalamak gibi bi şey oluyor.
Neyse polemiğe dönüşmesini istemem. İyi geceler diliyorum size
Saygı???? affedersiniz saygı kelimesiniz sözlük anlamını biliyor musunuz? Velev ki fî tarihte fahişe kıyafeti olsun. Inanci ya da tercih sebebiyle bu kıyafeti kullanmakta olanlara nasıl bir hakaret ettiniz farkında mısınız.ay sıktın ama.
çarpıtma daha fazla.
ne okuduğunu anlıyorsun ne bilgin var nede anlatana saygın
sana verilen saygi olmaz olsun terbiyesiz benim degerime sen mi.karar vereceksin israrla fahise kokenli diyorsun nasil bir kinle dolduysan bana yazamiyorsun bile anca yok tirbiyisiz chil giri kifili diyorsun kuranda cilbab diye gecer sen ne biliyorsun da konusuyorsun google alimiay sıktın ama.
çarpıtma daha fazla.
ne okuduğunu anlıyorsun ne bilgin var nede anlatana saygın
Yardım fonu da toplamıştık amaEvet. Birimiz gidelim herhangi bi ülkeye hangi ülke bizi bağrına basacak? Hangi ülke çalışmadan para verecek? Turkiyenin kaynakları kurudu gitti hala savunulan konuya inanamıyorum.
o seref kesinlikle bana ait burda istediginizgbi at kosturun millet begeni yapsim sussun demi haydi gule gulekaç yıllık üyeyim ilk göz ardı edeceğim kişi olma şerefine eriştiniz tebrikler..
İyi de benim mini etekle ilgili bir beyanim olmadi. Kara carsafin tarih icindeki anlamini soyledim.googleye mini etek yazin muhtemelen sapik resimler cikar cunku hazreti google dogruyu der dimi.. Gunumux turkiyesinde fahiselr mini etek giyiyor o zaman her mini etekli fahise mi diyecegiz hadsiz yorumlari savunmanizda ilginc.google amca medeni hanim = mini etek demez bayan
cidden yazdığım anlaşılmıyor mu? yoksa bilerek mi çarpıtılıyor?
fi tarihinden bahsediyorum. tevratta kurandan önce bunu biliyor olduğunuzu varsayıyorum.
tapınak zamanlarından..
evet osmanlıdada yasaklandı bir dönem. sonra sonra başlandı tekrar.
hatta emevi rahibeleri giyerdi o zamanlar.
yani demem o ki islami bir giyecek değil.
neden can hıraş bir şekilde çarşafın tarihi herkesi bu kadar savunmaya geçirdi anlamadım.
Sen halen cevap mı veriyosun? Anlamazlar kinden nefretten besleniyorlar. Gözardı ettim ben canım sıkılacağına görmemeyi tercih ediyorum.sana verilen saygi olmaz olsun terbiyesiz benim degerime sen mi.karar vereceksin israrla fahise kokenli diyorsun nasil bir kinle dolduysan bana yazamiyorsun bile anca yok tirbiyisiz chil giri kifili diyorsun kuranda cilbab diye gecer sen ne biliyorsun da konusuyorsun google alimi
carsafi giyen niye giyiyor once bunu ogrenin kokenmismis igrenc bir tabirdi bunun.ne iyi niyeti olabilir yaaa.ben.degere saygi duymayip.fahise diyenlere asla saygi duymamÇarşafın tarihini çarşaf giyenlere hakaret etmek için yazmadı arkadaş, çarşaf giymek islamın bir gereğiymiş gibi yazılan bir yoruma istinaden yazdı onu. Lütfen sözleri çarpıtmayalım kimsenin kimseye hakaret ettiği yok.
Yazan her sey dogru demiyorum. Arastirma duzgun yapilirsa google uzerinden dogru bilgilere ulasilabiliyor. Mesele yararimiza kullanmayi bilebilmekGoogle bilginleri türedi zaten. Google da yazan her şey doğru diyorsunuz yani. Çok entellektuelsiniz dogrusu
İstediğiniz ayeti alıntılayın kara çarşafa delil bulamazsınız çünkü yok öyle bir şey.simdi buraya ayet atarim aaa adini konu derler ama bi yerden ayet diye uydurursunuz oyle bise yok diye bu suc olmaz senin aldigin vebal sana yeter canim artik ne sen yaz ne ben