Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay nerden nereye cekiliyor konular.
Avrupada bircok tatli rahibeler goruyorum onlarinda kara carsaflari var. Biraz beyazla karisik, kafa bolgelerinde..okadar.
Birbirimize saygi duysak ne olur anlamiyorum. Ne guzel herkesin gelenekleri farkli. Sevmek zorunda degil kimse kimseyi ama saygi gosterin en azindan. Yani bu fahise vs tarzindaki yazi hos olmamis hic. Uzuldum. Bizim millet kendi icinde birbirine saygi duymazken ne olacak boyle bilmiyorum..

ya cok pardon siz carsafa fahise kiyafeti deyince bunu tatli.dille deyince mi cok uslu.oldunuz ? Ne kadar kolay milletin namusuna dil.uzatmak haddini bilseydin

Aslinda arastirinca bulunabilecek bir sey. Google sagolsun. Kara carsaf nedir,nereden gelmistir bir bakabilir merak edenler.
Cul caputun hukmu yok
Hukum beynimizde,davranislarimizda ve dusuncelerimizde. Olmayan seylere mana yuklemek yersiz
Google bilginleri türedi zaten. Google da yazan her şey doğru diyorsunuz yani. Çok entellektuelsiniz dogrusu

o kitaba inananlar dünyanın başına bela olmadı, kalbinde kötülük olanlar oldu. Yani Tevrat’a inananlar kötü diyemeyiz ki....
tevrat zebur ıncıl kur'anı kerım hristıyanlık ...Müslümanlık hepsı allahın dini ve allahın peygamberı .. ben cok sukur muslumanım ama hz. isa ya hz. musa ya dusman degılım cunku oda yaradılan oda allahın kulu allahın dini ve allahın peygamber ılan ettıgı ...
dunya ılk var olustan bellı surec surec ilerledı

tevrat da da ıncıl de de muslumanlıktan ve son peygamber den bahsedılıyor tevratı ınkar ederken bunu da ınkar edıyorlar farketmeden bılmeden...
annemızın babamızın sen muslumansın lafıyla buna binayen buyuyup bunu yeterlı bulup kulaktan dolmayla yetısmemek lazım herseyı hepsını bol bol kendımız okuyup anlamak lazım halbukı

cidden yazdığım anlaşılmıyor mu? yoksa bilerek mi çarpıtılıyor?
fi tarihinden bahsediyorum. tevratta kurandan önce bunu biliyor olduğunuzu varsayıyorum.
tapınak zamanlarından..
evet osmanlıdada yasaklandı bir dönem. sonra sonra başlandı tekrar.
hatta emevi rahibeleri giyerdi o zamanlar.
yani demem o ki islami bir giyecek değil.
neden can hıraş bir şekilde çarşafın tarihi herkesi bu kadar savunmaya geçirdi anlamadım.

Yakışmasımı önemli olan. İnancı gereği takabilirde.
Hanımefendi inancı gereği kullanan insan var “kullandırılan-zorunda bırakılan” insan var bu bir, inancı gereği istediğini yapmakta hürse herkes gericiliği bırakın da şortunu da giysin eteğini de giysin bu da iki. Bakın bahsettiğiniz örtüyü giyen gericidir demiyorum.**

ah ah cok dertliyim. İnsan gibi konusuyoruz ama yok anlayanimiz
googleye mini etek yazin muhtemelen sapik resimler cikar cunku hazreti google dogruyu der dimi.. Gunumux turkiyesinde fahiselr mini etek giyiyor o zaman her mini etekli fahise mi diyecegiz hadsiz yorumlari savunmanizda ilginc.google amca medeni hanim = mini etek demez bayan

Çarşafın eski tarihte fahişe kıyafeti olduğunu söyleyen hanımefendi çok doğru söylemiş.
Bu sadece Tevrat'ta olan bir şeyde değil.
Antik Sümerde çarşafın bu amaçla kullanıldığını gösteren araştırmalar da mevcut.
Yani ne kadar hakaret etsenizde bu tarihi bir gerçek.

Ayrıca dini inancıma hakaret etme diyorsanız,
Benim tanrım Sümer tanrısı Enki.
Yani kara çarşaf benim için fahişe kıyafeti.
Ne olacak şimdi? İnancıma hakaret mi edeceksiniz. :)

Katılıyorum. Kendi ülkesinde savaş varken kaçan insanlardan ne bekleyebilirsin. Orada kalıp neden ülkesi için savaşmamış erkekler? Neden kolayı seçip buraya gelmiş hepsi birden. Onlar kendi ülkelerine bile yardım etmiyorlar. Türkiye için ne düşünüyorlar kimbilir.
Turkiyede yardıma muhtaç bir sürü yardıma ihtiyaçı olan insan var önce bunları düşünmek gerek.
Konu

Yahu şortla etek inancımı temsil eden şeyler nereye getiriyorsunuz konuyu. Banane ne giyerse giysin ama hiç kimse örtüye fahişe kıyafeti diyemez o kadar ileri gidemez. Hakkı yok çünkü.
Neye göre gerici diye yaftalıyorsunuz siz beni? Vallahi kadının kadına eziyeti besbetermiş.
Allah hidayet versin hepimize.

sen kurani ne kadar biliyorsundaburda konusuyorsun.. Ataturkun annesi de carsafliydi onada fahise diyenlerden misin yoksa ?!

terbiyesiz sensin medeni hanim sen benim degerlerime fahise kiyafeti diyemezsin once attigin kesige bak sonra kandan sikayet et!

değer değil işte cidden geleneksel bir giysinin değer olduğunu mu savunuyorsunuz?
o halde sadece terbiyesiz değil cahilsiniz de.

Çok haklısınız.Size katılıyorum.Bizim ülkemizde savaş varken insanlarımız kaçmadı yine olsa kaçmaz.Belki zor durumdalar ama çoğu haddini bilmiyor.Iyi insanlara sozum yok.Geriye kalanlar özelikle erkekler çok terbiyesizce davranabiliyor.Benimde şahit olduğum çok olay var.Sizi çok iyi anlıyorum neler hisettiginizi neler yaşadığınızı .Çok takmayın diyemiycem.Malesef sizi rahatlatacak cümleler kuramiycam.Bakalim daha neler yasiycaz...

Ülkemizde savaş çıksa ilk düşman tarafina geçecek onlar. Bize hangi ülke kapısını açacak hiçbir ülke. Çünkü bu kadar misafirperver başka ülke yok. Maşallahimiz var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…