-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
ah ah cok dertliyim. İnsan gibi konusuyoruz ama yok anlayanimiz
ya cok pardon siz carsafa fahise kiyafeti deyince bunu tatli.dille deyince mi cok uslu.oldunuz ? Ne kadar kolay milletin namusuna dil.uzatmak haddini bilseydinama sizin gerçekten çok çirkin bir üslubunuz var.
forumun amacı mütemadiyen farklı fikirde olduklarımıza hakaret etmek değil.
iki kişi karşılıklı bu şekilde mahalle hanımı edasıyla konuşmamalı.
rica ediyorum bir daha alıntılamayın beni.
Google bilginleri türedi zaten. Google da yazan her şey doğru diyorsunuz yani. Çok entellektuelsiniz dogrusuAslinda arastirinca bulunabilecek bir sey. Google sagolsun. Kara carsaf nedir,nereden gelmistir bir bakabilir merak edenler.
Cul caputun hukmu yok
Hukum beynimizde,davranislarimizda ve dusuncelerimizde. Olmayan seylere mana yuklemek yersiz
tevrat zebur ıncıl kur'anı kerım hristıyanlık ...Müslümanlık hepsı allahın dini ve allahın peygamberı .. ben cok sukur muslumanım ama hz. isa ya hz. musa ya dusman degılım cunku oda yaradılan oda allahın kulu allahın dini ve allahın peygamber ılan ettıgı ...o kitaba inananlar dünyanın başına bela olmadı, kalbinde kötülük olanlar oldu. Yani Tevrat’a inananlar kötü diyemeyiz ki....
İnancı gereği örtünülen örtüden bahsediyor. Türban şal çarşaf vs. ayrım yapmıyor. O kadar ileri gitmesi gerekmez. Ne demek fahişe kıyafeti tevratta varmış. Biz kendi kitabımızdan mesuluz değilki o tevrata inananlar değilmi dünyanın başına bela olanlar. Neyse
haddini bilmesi gereken biri varsa o da sizsiniz. çarşaf uzun süre tercih edilmiş bir giyecek. modern giyimden evvel kadınlar ne giyiyordu allasen? bunu fahişelikle bağdaştırmak nasıl bir aymazlık ve terbiyesizliktir. yazdıklarınız ancak yılmaz özdil gibi paragraf boşluğundan para kazanan tiplerin uydurduğu safsatalarda geçer ve hiçbir kökeni yoktur. 10 küsür yıldır internette dolanan bir geyik olduğu için gayet iyi biliyorum. defalarca da bu bilginin kökenini sordum insanlara, hepsi internette bilmemne yazarının yazdığı yazı diye kaynak gösteremediler. bu kadar rahat ortaya sallıyorsanız gelecek tepkileri de göze almış olmanız gerekir. millete terbiye öğretecek son insan sizsiniz şu anda.
İsraile iyi mi diyelim şimdi? Bu kadar zalimken hemde?o kitaba inananlar dünyanın başına bela olmadı, kalbinde kötülük olanlar oldu. Yani Tevrat’a inananlar kötü diyemeyiz ki....
Hanımefendi inancı gereği kullanan insan var “kullandırılan-zorunda bırakılan” insan var bu bir, inancı gereği istediğini yapmakta hürse herkes gericiliği bırakın da şortunu da giysin eteğini de giysin bu da iki. Bakın bahsettiğiniz örtüyü giyen gericidir demiyorum.**Yakışmasımı önemli olan. İnancı gereği takabilirde.
şimdi İsrail in devlet başkanı bir karar vermiş savaşıyor. İsrailli insanların suçu ne ya da Tevrat a inananların... sapla saman karışmasın lütfenİsraile iyi mi diyelim şimdi? Bu kadar zalimken hemde?
saygisiz dengesiz hadsiz terbiyesiz edepsiz insanin teki...
googleye mini etek yazin muhtemelen sapik resimler cikar cunku hazreti google dogruyu der dimi.. Gunumux turkiyesinde fahiselr mini etek giyiyor o zaman her mini etekli fahise mi diyecegiz hadsiz yorumlari savunmanizda ilginc.google amca medeni hanim = mini etek demez bayanah ah cok dertliyim. İnsan gibi konusuyoruz ama yok anlayanimiz
terbiyesiz sensin medeni hanim sen benim degerlerime fahise kiyafeti diyemezsin once attigin kesige bak sonra kandan sikayet et!siz fazlaca terbiyesizleştiniz farkındamısınız?
hakaret etmeden kendinizi ifade edemeyecekseniz çenenizi tutun bir zahmet.
Su konulari okudugumda cok uzuluyorum en tehlikeli insan hersey biliyorum diyen cahillerdir yanlis yazmalar yorumlar hersey.. evet bende ulkemde turkce konusulmasini istiyorum oncelikle ulkemdeki fakire yardim etmeliyim ulkesini birakip kacanlara ulkelerinde yardim edilebilirdi diye dusunuyorum
Yahu şortla etek inancımı temsil eden şeyler nereye getiriyorsunuz konuyu. Banane ne giyerse giysin ama hiç kimse örtüye fahişe kıyafeti diyemez o kadar ileri gidemez. Hakkı yok çünkü.Hanımefendi inancı gereği kullanan insan var “kullandırılan-zorunda bırakılan” insan var bu bir, inancı gereği istediğini yapmakta hürse herkes gericiliği bırakın da şortunu da giysin eteğini de giysin. Bakın bahsettiğiniz örtüyü giyen gericidir demiyorum.**
sen kurani ne kadar biliyorsundaburda konusuyorsun.. Ataturkun annesi de carsafliydi onada fahise diyenlerden misin yoksa ?!cidden yazdığım anlaşılmıyor mu? yoksa bilerek mi çarpıtılıyor?
fi tarihinden bahsediyorum. tevratta kurandan önce bunu biliyor olduğunuzu varsayıyorum.
tapınak zamanlarından..
evet osmanlıdada yasaklandı bir dönem. sonra sonra başlandı tekrar.
hatta emevi rahibeleri giyerdi o zamanlar.
yani demem o ki islami bir giyecek değil.
neden can hıraş bir şekilde çarşafın tarihi herkesi bu kadar savunmaya geçirdi anlamadım.
terbiyesiz sensin medeni hanim sen benim degerlerime fahise kiyafeti diyemezsin once attigin kesige bak sonra kandan sikayet et!
sen kurani ne kadar biliyorsundaburda konusuyorsun.. Ataturkun annesi de carsafliydi onada fahise diyenlerden misin yoksa ?!
Katılıyorum. Kendi ülkesinde savaş varken kaçan insanlardan ne bekleyebilirsin. Orada kalıp neden ülkesi için savaşmamış erkekler? Neden kolayı seçip buraya gelmiş hepsi birden. Onlar kendi ülkelerine bile yardım etmiyorlar. Türkiye için ne düşünüyorlar kimbilir.
Turkiyede yardıma muhtaç bir sürü yardıma ihtiyaçı olan insan var önce bunları düşünmek gerek.
Konu