Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne,
acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne!
Çarşafa fah.şe kıyafeti diyen rezile ithafen Mehmet Akif Ersoy'dan alıntıdır.
Kara peçe yakışmıyor kullara diye bir şarkı var
Selda Bağcan seslendiriyor bunu da

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne,
acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne!
Çarşafa fah.şe kıyafeti diyen rezile ithafen Mehmet Akif Ersoy'dan alıntıdır.

o kara çarşaf değil yalnız şiirde geçen

yani arkadaşlar çeşitli şekillerde saldırmak yerine okuyun okuyun öğrenin.

ben mehmet akıf ersoyu cok severım safahatıda ezbere bılırım
fakat rahmetlı ersoyun bahsettıgı ortu kara carsaf degıl...
İnancı gereği örtünülen örtüden bahsediyor. Türban şal çarşaf vs. ayrım yapmıyor. O kadar ileri gitmesi gerekmez. Ne demek fahişe kıyafeti tevratta varmış. Biz kendi kitabımızdan mesuluz değilki o tevrata inananlar değilmi dünyanın başına bela olanlar. Neyse

haddiniz dahilinde konuşun .
araştırın bilmiyorsanız öğrenin.
ben kökenini yazdım.
haddini bilmesi gereken biri varsa o da sizsiniz. çarşaf uzun süre tercih edilmiş bir giyecek. modern giyimden evvel kadınlar ne giyiyordu allasen? bunu fahişelikle bağdaştırmak nasıl bir aymazlık ve terbiyesizliktir. yazdıklarınız ancak yılmaz özdil gibi paragraf boşluğundan para kazanan tiplerin uydurduğu safsatalarda geçer ve hiçbir kökeni yoktur. 10 küsür yıldır internette dolanan bir geyik olduğu için gayet iyi biliyorum. defalarca da bu bilginin kökenini sordum insanlara, hepsi internette bilmemne yazarının yazdığı yazı diye kaynak gösteremediler. bu kadar rahat ortaya sallıyorsanız gelecek tepkileri de göze almış olmanız gerekir. millete terbiye öğretecek son insan sizsiniz şu anda.

Topraklar guzel,alti ustu altindan degerli
Ama insanimiz biraz garip malesef.
Dedim ama onceki mesajlarimda,her milletin iyisi kotusu var, benim de İrakli ve İranli komsularim var,on numara insanlar. Arap diye asla kimseye hakaret etmem ama devletin politikasindan endiseliyim ve art niyet ariyorum ister istemez. Asimile ediliyoruz

Su konulari okudugumda cok uzuluyorum en tehlikeli insan hersey biliyorum diyen cahillerdir yanlis yazmalar yorumlar hersey.. evet bende ulkemde turkce konusulmasini istiyorum oncelikle ulkemdeki fakire yardim etmeliyim ulkesini birakip kacanlara ulkelerinde yardim edilebilirdi diye dusunuyorum

Su konulari okudugumda cok uzuluyorum en tehlikeli insan hersey biliyorum diyen cahillerdir yanlis yazmalar yorumlar hersey.. evet bende ulkemde turkce konusulmasini istiyorum oncelikle ulkemdeki fakire yardim etmeliyim ulkesini birakip kacanlara ulkelerinde yardim edilebilirdi diye dusunuyorum

saygisiz dengesiz hadsiz terbiyesiz edepsiz insanin teki...

Dark boşuna tarihe dayalı konusuyorsun bence. . Gunumuze gel anca öyle anlaşılır. Ampul yandı kafada :)

once siz haddinizi bilin bence.bende cevabinizi verdim emin olun sizden daha cok vakifim. Tevratta oyle yaziyormus yahudi.eliyle yazilan tevratta ne oluyor! Siz nasil insanlarin degeri.icin fahise kiyafeti dersiniz biraz dilinizi tutun

ama sizin gerçekten çok çirkin bir üslubunuz var.
forumun amacı mütemadiyen farklı fikirde olduklarımıza hakaret etmek değil.
iki kişi karşılıklı bu şekilde mahalle hanımı edasıyla konuşmamalı.
rica ediyorum bir daha alıntılamayın beni.

o kitaba inananlar dünyanın başına bela olmadı, kalbinde kötülük olanlar oldu. Yani Tevrat’a inananlar kötü diyemeyiz ki....

o kara çarşaf değil yalnız şiirde geçen

yani arkadaşlar çeşitli şekillerde saldırmak yerine okuyun okuyun öğrenin.
vay be o zaman fahise kiyafeti denilen neymis siirde acik yaziypr sizin gbi asalaklar nasil.saldiracam.diyen bosbogazlara yazilmis iyi bir kapak yok canimmmm o carsaf o degil su nevresim takimi varya oydu.aslinda diyeceksiniz utanmadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…