- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- Konu Sahibi Sugargirl1990
beyaz carsaf mi :))hahahaben mehmet akıf ersoyu cok severım safahatıda ezbere bılırım
fakat rahmetlı ersoyun bahsettıgı ortu kara carsaf degıl...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyaz carsaf mi :))hahahaben mehmet akıf ersoyu cok severım safahatıda ezbere bılırım
Kara peçe yakışmıyor kullara diye bir şarkı varBacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne,
acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne!
Çarşafa fah.şe kıyafeti diyen rezile ithafen Mehmet Akif Ersoy'dan alıntıdır.
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne,
acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne!
Çarşafa fah.şe kıyafeti diyen rezile ithafen Mehmet Akif Ersoy'dan alıntıdır.
ben sızı anlayısla karsılıyorumbeyaz carsaf mi :))hahaha
İnancı gereği örtünülen örtüden bahsediyor. Türban şal çarşaf vs. ayrım yapmıyor. O kadar ileri gitmesi gerekmez. Ne demek fahişe kıyafeti tevratta varmış. Biz kendi kitabımızdan mesuluz değilki o tevrata inananlar değilmi dünyanın başına bela olanlar. Neyseben mehmet akıf ersoyu cok severım safahatıda ezbere bılırım
haddini bilmesi gereken biri varsa o da sizsiniz. çarşaf uzun süre tercih edilmiş bir giyecek. modern giyimden evvel kadınlar ne giyiyordu allasen? bunu fahişelikle bağdaştırmak nasıl bir aymazlık ve terbiyesizliktir. yazdıklarınız ancak yılmaz özdil gibi paragraf boşluğundan para kazanan tiplerin uydurduğu safsatalarda geçer ve hiçbir kökeni yoktur. 10 küsür yıldır internette dolanan bir geyik olduğu için gayet iyi biliyorum. defalarca da bu bilginin kökenini sordum insanlara, hepsi internette bilmemne yazarının yazdığı yazı diye kaynak gösteremediler. bu kadar rahat ortaya sallıyorsanız gelecek tepkileri de göze almış olmanız gerekir. millete terbiye öğretecek son insan sizsiniz şu anda.haddiniz dahilinde konuşun .
araştırın bilmiyorsanız öğrenin.
ben kökenini yazdım.
Topraklar guzel,alti ustu altindan degerliHaklısınız, İngiltere başka ülkelerin resmi dilini değiştirir genelde. O ülkenin vatandaşı olsam hiçbir kaygım olmazdı benim de. Ama napalım biz de bu topraklarda yaşıyoruz. Elimizdekinin kıymetini bilelim en azından. Üniversitedeyken Suriyeli öğrencilere türkçe dersi veren arkadaşlarım vardı. Onlar Türkçe öğreniyorlar ki bu şartlarda öğrenmek de zorundalar. O yüzden endişeniz yersiz.
a tabi sarkici onemlidir demi istiklal marsini yazmistir o medeni okullarda okuruz dimiKara peçe yakışmıyor kullara diye bir şarkı var
Selda Bağcan seslendiriyor bunu da
Offf fena büyük konuştun :))))Çöl farelerine gelin olmam. O kadar düşmem.
Benim askerim savasirken can verirken , burada pastanede selfie yapan , yan gelip yatan serserilik yapan ortadogu kackinina mi varacam?
Karaktersiz degilim
Medeni okullar Cevap veresim gelmedia tabi sarkici onemlidir demi istiklal marsini yazmistir o medeni okullarda okuruz dimi
saygisiz dengesiz hadsiz terbiyesiz edepsiz insanin teki...haddini bilmesi gereken biri varsa o da sizsiniz. çarşaf uzun süre tercih edilmiş bir giyecek. modern giyimden evvel kadınlar ne giyiyordu allasen? bunu fahişelikle bağdaştırmak nasıl bir aymazlık ve terbiyesizliktir. yazdıklarınız ancak yılmaz özdil gibi paragraf boşluğundan para kazanan tiplerin uydurduğu safsatalarda geçer ve hiçbir kökeni yoktur. 10 küsür yıldır internette dolanan bir geyik olduğu için gayet iyi biliyorum. defalarca da bu bilginin kökenini sordum insanlara, hepsi internette bilmemne yazarının yazdığı yazı diye kaynak gösteremediler. bu kadar rahat ortaya sallıyorsanız gelecek tepkileri de göze almış olmanız gerekir. millete terbiye öğretecek son insan sizsiniz şu anda.
Topraklar guzel,alti ustu altindan degerli
Ama insanimiz biraz garip malesef.
Dedim ama onceki mesajlarimda,her milletin iyisi kotusu var, benim de İrakli ve İranli komsularim var,on numara insanlar. Arap diye asla kimseye hakaret etmem ama devletin politikasindan endiseliyim ve art niyet ariyorum ister istemez. Asimile ediliyoruz
Yakışmasımı önemli olan. İnancı gereği takabilirde.Kara peçe yakışmıyor kullara diye bir şarkı var
Selda Bağcan seslendiriyor bunu da
once siz haddinizi bilin bence.bende cevabinizi verdim emin olun sizden daha cok vakifim. Tevratta oyle yaziyormus yahudi.eliyle yazilan tevratta ne oluyor! Siz nasil insanlarin degeri.icin fahise kiyafeti dersiniz biraz dilinizi tutun
o kitaba inananlar dünyanın başına bela olmadı, kalbinde kötülük olanlar oldu. Yani Tevrat’a inananlar kötü diyemeyiz ki....İnancı gereği örtünülen örtüden bahsediyor. Türban şal çarşaf vs. ayrım yapmıyor. O kadar ileri gitmesi gerekmez. Ne demek fahişe kıyafeti tevratta varmış. Biz kendi kitabımızdan mesuluz değilki o tevrata inananlar değilmi dünyanın başına bela olanlar. Neyse
ah ah cok dertliyim. İnsan gibi konusuyoruz ama yok anlayanimizDark boşuna tarihe dayalı konusuyorsun bence. . Gunumuze gel anca öyle anlaşılır. Ampul yandı kafada :)
vay be o zaman fahise kiyafeti denilen neymis siirde acik yaziypr sizin gbi asalaklar nasil.saldiracam.diyen bosbogazlara yazilmis iyi bir kapak yok canimmmm o carsaf o degil su nevresim takimi varya oydu.aslinda diyeceksiniz utanmadano kara çarşaf değil yalnız şiirde geçen
yani arkadaşlar çeşitli şekillerde saldırmak yerine okuyun okuyun öğrenin.
Bi bursadan yazıyorsun bi halepten karar ver sende ha...!!Hangi türkce? Hangi turklük?
Sokagimda turkce konusan kalmadi turk gorursem hemserim deyip sarilacagim.
Metrekareye en cok suriyeli dusen bir yerden yaziyorum
Sugargirl halep ten bildiriyor...