- 13 Aralık 2022
- 7.753
- 7.380
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var adetim bitikten 6 gün sonra pembe kan geldi bir kaç Damla devamı 1 gün kahve rengi akıntı olarak sürdü acaba hamile olabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptığımda çok silik çizgi çıktı benimde kafam çok karıştıAdetin geçmiş hala kanama yoksa bir test yapın yada doktora gidin çok yeniyse progestan başlatabilir fakat adet oldum demişsin 6 günde nasıl oluyor ki walla benimde aklım karıştı şimdi acaba önceki de mi adet değildi de sen adet sandın olabilir mi??
Yurt dışında yaşıyorum biraz değişik sistemleri var 2 tane idrar testi yaptılar silik olduğu için ordada kan aldılar bugün sonuç çarşamba günü belli olucakAdetin geçmiş hala kanama yoksa bir test yapın yada doktora gidin çok yeniyse progestan başlatabilir fakat adet oldum demişsin 6 günde nasıl oluyor ki walla benimde aklım karıştı şimdi acaba önceki de mi adet değildi de sen adet sandın olabilir mi??
Bende yurtdışında yaşıyorum kan veremiyorsun biliyorum yok.buralarda öyle bişey maalesef hadi inşallah vardırYurt dışında yaşıyorum biraz değişik sistemleri var 2 tane idrar testi yaptılar silik olduğu için ordada kan aldılar bugün sonuç çarşamba günü belli olucak
Bi konuda okumuştum galiba yeni hamilesiniz dimiBende yurtdışında yaşıyorum kan veremiyorsun biliyorum yok.buralarda öyle bişey maalesef hadi inşallah vardır
İnşallah vardır bende yurtdışında yaşıyorum sistemleri kötü umarım gebesindir canımYurt dışında yaşıyorum biraz değişik sistemleri var 2 tane idrar testi yaptılar silik olduğu için ordada kan aldılar bugün sonuç çarşamba günü belli olucak
Hayır canım hiç gebe olmadımBi konuda okumuştum galiba yeni hamilesiniz dimi
Yanlış hatırladım galiba özür dilerim üzdüysem canımHayır canım hiç gebe olmadım
Umarım öyledir 2 gün daha sabredicemİnşallah vardır bende yurtdışında yaşıyorum sistemleri kötü umarım gebesindir canım
Yok canım alıştık sorun değilYanlış hatırladım galiba özür dilerim üzdüysem canım
Aylardır bekliyorum bende hayırlı haber almayı Allah herkese nasip etsin inşallah canım beklemek zorYok canım alıştık sorun değil
Hayırlısı olsun inşallahUmarım öyledir 2 gün daha sabredicem
Ee noldu kız sonucunAylardır bekliyorum bende hayırlı haber almayı Allah herkese nasip etsin inşallah canım beklemek zor
Sonuç ne negatif canımEe noldu kız sonucun
Haha dedim kaçırıdm mı acabaSeninle Mayıs ayından konuşuyoruz dıe buraya yazmadım
Yok yokkk kaçırmadınHaha dedim kaçırıdm mı acaba