pembe-kahve akıntı kasık ağrısı yardım lütfen

HallerimVar

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
14
0
6
Eskişehir
merhaba arkadaşlar canım çok sıkkın ben bağkurluyum ve sigortamı yatırmadığım için sağlık güvencem yok haliyle doktora gidemedim burada sizlerden en azından tecrübelerinizden faydalanabilirsem çok mutlu olucam :)
sorum şu adetim 15 ağustosta başladı 19 unda bitti.hemen ardından sadece 1 kez denize girdim çok da dikkat ettim ıslak bikini ile oturmadım bile...1 yıldır aktif cinsel hayatım var eşimle geri çekme yöntemi ile korunduk hep.bu hafta çok akıntım oldu yumurtlama dönemimdendir diye düşündüm fakat dün bi kaç gündür pembe akıntı geliyor su gibi bugün eşim farketti kahverengi bir akıntım yine su gibi...kontrol etmek için peçeteye sildiğimde kahve pembe yoğun akıntı geliyor...en kötüsü 4-5 saat önce 1'er cm lik 3 parça koyu kırmızı parça geldi aniden akıntı ile birlikte ve sol kasığıma doğru zaman zaman artan zaman zaman azalan ağrı var aslında tüm kasıklarımda ama solda daha belirgin ne yapıcam ben anlamaıyorum nolur yardım edin (

Canım, merhaba aynı durum bende de oldu. daha öncede yaşamıştım doktora gittiğimde bir sorun yok bu adet döneminden sonra yumurtlama döneminde olabilir demişti. Bazılarıda stresten olur demiştir. Geçen ay hastalığımın bitiminden 10 gün sonra aynı sende ki gibi bir durumum oldu. Eşim artık sinirlendi. Özele git dedi. Özel hastahanede çok güzel muayene oldum. Smear testi bile yaptırdım temiz çıktı. Kontrolümde bile biraz kanaman var dedi doktor. Tahliller vs. ultrasonla rahmime bile baktı herşey temiz normal. Ama kanamam neden oluyor bilemedi. Bunun için 2 kutu fitil ve 2 kutuda idrar yolları için ilaç yazdı. Bende sık sık sistit olur. Aslında benim en büyük sıkıntım budur. Kanamada bu aralar olunca iyice canım sıkıldı. Dediğin gibi karnım kasıklarım şişiyor ağrıyordu. Fitilleri kullanmaya başladım. Zamanla kanamam geçti.

çok teşekkür ederim stresten demek ki ben KPSS ye hazırlanıyorum aynı zamanda ondan oldu sanırım ama bu sol kasık ağrım çok fena inşallah düzelir

Üşütmüş de olabilirsin, ne kadar denizden çıkıp ıslak olmasanda deniz içinde sular pekde temiz olmuyor. Sana bitkisel çaylar önerebilirim, maydonoz sapını ya da kendisini kaynat şekersiz iç. kalan maydonoz posasınıda ılık ılık bir bez arasına koyarak banyoda genital bölgene koyabilirsin. birde aktarlarda at kuyruğu otu var onuda kullanabilirsin.

Sık sık çamaşır değiştir, ya da temiz bez parçaları koy devamlı değiştir. Bol su iç. Bu kanama gerginlik ve sinir bile yapıyor. Geçmiş olsun canım, inşallah toparlarsın seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri yaşadık.

şuan benimde böyle bir sorunum var ilişkiye girdikten 12 saat snra ertesi gün hapını kullandım bir hafta sonrada idrar testleri yapmaya başladım meraktan 4 gün arayla 10 gün oldu ve kasıklarım ağrıyor artık sabahda pembe kıvamda sıvı geldi gebelik belirtisimi bu bilmiyorum çok stres yptım yine gidip bi test aldım yine tek çizgi en ufak bi silik yok. akşamda kan testi yptırcam umarım birşey çıkmaz 4 testin 4üde yalnış olamaz ama o pembe sıvı neydi o zaman aklım ermiyor artk

Merhaba arkadaslar yeni uye oldum 1 haftadir kasiklarimda agri batma oluyor sanki adet olucakmisim gibi adetime 9 gun var dun pembe lekelenme oldu bugun bisey yok sivilcelenme var surekli gaz hali bunun sebebi ne olabilir yardimci olursani sevinirim

27 yaşındayım kasıklarımda ağrı var belimdede aynısı var mide bulantısıda var akıntımda açık kahverengi açık pembe renk lekeler oluyor renglime 11 gün var bu normal mi bende hiç böyle olmazdı bana yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…