• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pembe estetik yaptıran var mı arkadaslar yada ayrıntılı bilgisi olan :(

tweetle

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
34
0
16
Antalya
gülerken diş etlerim cok gözüküyor ve cok cirkin oluyorum , gülmeyi hiç sevmeyen biri oldum o yüzden , su an diş telim var cıkacak yakında ama düzeltmiyormus gülmemi doktor öyle dedı , internetten arastırdım benımle aynı derdı paylaşan var mı diye pembe estetik yaptırıyorlarmıs yüzüne göre gülüş tasarımı yapıyorlarmıs , aramızda yapan var mı yada ayrıntılı bilgisi olan :S

bende de aynı sorun var tellerimin çıkmasını bekliyorum..tek bir doktorla görüştüm 700 lira fiyat verdi açıkçası bana çok fazla geldi bu fiyat...tellerim çıktıktan sonra tekrar araştırıcam daha uygunu vardır illaki...

bende de aynı sorun var tellerimin çıkmasını bekliyorum..tek bir doktorla görüştüm 700 lira fiyat verdi açıkçası bana çok fazla geldi bu fiyat...tellerim çıktıktan sonra tekrar araştırıcam daha uygunu vardır illaki...

offharbiden cokmus ya :( bende araştırıyorum da bin lira diyende oldu :( ,
bulundugum yerde estetik diş kliniği var bi de oraya soracagım , İnşAllah ikimizde uyguna buluruz :/

aramızda hiç mi pembe estetik yaptıran yok ya :(( ayrıntılı bilgi alabilseydim nasıl oldu sonrası ne kadara oldu :S

Selam Kızlar

Aylardır süren arastırmalarım sonunda bu sabah pembe estetik yaptırdım lazerle.Aylardır arastırmamın nedeni her yerde lazer bulunmuyor hastanelerde ya da özel muayene de cerrahi işlemle yapılanı için 250 tl fiyat vermişlerdi ama ben dikiş agrısından korktugum için farklı bir diş merkezinde lazerle 400 tl bu işi bu sabah halletim.hiç bir agrı hissetmedim su an diş etlerimin üstünde sakız gibi bir bant yapışık yarına çıkar bu kendiliğinden haftaya tekrar kontrole gel dedi bakalım.

Selam Kızlar

Aylardır süren arastırmalarım sonunda bu sabah pembe estetik yaptırdım lazerle.Aylardır arastırmamın nedeni her yerde lazer bulunmuyor hastanelerde ya da özel muayene de cerrahi işlemle yapılanı için 250 tl fiyat vermişlerdi ama ben dikiş agrısından korktugum için farklı bir diş merkezinde lazerle 400 tl bu işi bu sabah halletim.hiç bir agrı hissetmedim su an diş etlerimin üstünde sakız gibi bir bant yapışık yarına çıkar bu kendiliğinden haftaya tekrar kontrole gel dedi bakalım.

canım nerde hangi il adını özelden veya burdan yazabilir misin lüüütfeen :((

Selam Kızlar

Canım foto koyabilirmisin öncesi ve sonrası olarak lütfen :18:

Back