Çatlaklar pembe çatlaklar ıçın önerileri olanlar..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

b.b.k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
40
5
arkadaşlar ben hamileyim we dogumua cok az kaldı tam 37 haftalıgım we çatlaklarım tam 8.ayımda oluşmaya basladı şımdı ıse mor bır renkteler we cok moralım bozuluyor aynaya bakmk artık hıçbır haz wermıyor banamafoldumbeno yuzden sızın önerilerinize ihttiyacım war lütfen bana yardım edın:Saruboceq:sizlerin önerileriyle ümitlenmek bile güzel olucak:kedi: delikafadulden

Canım hemen eczaneden vazelin ve medicassol alıp birbirine karıştırıp günde 3 kere karnına sürüp masajla güzelce yediriyorsun doğumdan sonrada buna devam edeceksin...Çatlakların çok taze bakım yaparsan korkma geçer...

sagol cnm bir sen cwp wermışsın çagrıma:kedi:teşekkurler ama ben wazalenı catlamasın dıye kullanıyordum sonuç sıfırlmaz:genetık sanırım catlıycagı warsa engellıyemıyorsun dogumdan sonra lıerac kullanmaayı dusunuyorum en çok sonuç alınan ılacmış bakalım kaydirigubbakcemile5

İşte medicassol bağ dokusunu güçlendirmek ve cildi yapılandırmak için zaten o yüzden sen ikisini karıştırda sür, doğumdan sonra eğer sütüne bir zararı olmayacaksa lierac da kullanırsın ama yeni çatlak olduğu için bence kurtulacaksın...Bebişine benden selam söyle, opuyorumnanaktan

ayyy ınş. cnm gecerler,çok sınır bozucu cünkü:bbo:bırde dıger actıgın topiği okudum ama ortalık sanırım bıraz karışmış:1shok:boşwer hıç umursama bu tarz ınsanları,bakalım çocuğumu bı sağ salim doğrıyımda onume gelen herseyi kullanıcam senın onerınıde tabıkı:CüvCüv::dance:

Canımsın, teşekkür ederim :)

canım senden baska bu konuyla ılgılenen yok,bı soru sormak ıstıyorum dıger topiğinde okudum ama daha detaylı bılgı almak ıstıyorum senden bu tedawı gercekten etkılımı dogumumumdan sonra lıeracı kullanmayı düşünüyorum daha sonra ıse senın onerdıgın tedawıyı kac oranında degışme oldu paylaşşırsan sewınırım öppuyorum opuyorumnanaktana.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…