• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama pembe alt tonlu beyaz ten ve saç rengi??????*

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
kızlar normal saçlarım koyu kumral ama bana ne renk daha cok yakısıyor rengım nedır bulamadım gıttı.ela gözlüyum ve becerebılırsem resımde ekleyecegım ay bana yardım edın ne olur sabıt bı rengım olsun ıstıyorum yaaaaaaaaaa

sağol canım sıyahada cesaret edemıyorum ıste kurtulması zor oluyor diye ama kahve tonlarıda olabılır ne dersın?

beyaz tene koyu renk sevmiyorum bende beyaz tenliyim kahve -bakır - sarı tonları harikaaa oluyor . düşünürsen pakettenin kahve köpüğünü denemeni tavsiye ederim .:21::21:

Eda'nin bir zamanlar kullandigi bal kumral! Harika bir renk... :16:
Bilegini ac ve damarlarinin rengine bak ona göre alt tonunu belirleyelim.

Son düzenleme:
beyaz tene koyu renk sevmiyorum bende beyaz tenliyim kahve -bakır - sarı tonları harikaaa oluyor . düşünürsen pakettenin kahve köpüğünü denemeni tavsiye ederim .:21::21:
eda cım bir ara kullanmıstım kahve kopügü ve yakıstırmıslardı.sımdı palette 7 kumralla boyalı acaba tutarmı kahve kopugu sacıma?
Eda'nin bir zamanlar kullandigi bal kumral! Harika bir renk... :16:
Bilegini ac ve damarlarinin rengine bak ona göre alt tonunu belirleyelim.
canım damarlarımın rengı mavı desem degıl yesıl desem degıl boyle turkuaz gıbı sankı:9:

Pardon canım merak ettim de damar rengiyle saç alt tonu arasındaki bağ nedir ilk kez duyuyorum açıklar mısın =))

Canim sacin degil tenin alt tonu.
Damarlar maviyse ten soguk damarlar yesilse ten sicak tonlarda oluyor. Böylece tenimize yakisan renkleri daha rahat bulabiliyoruz. Ben de internette okumustum. Gercekten dogru. Soguk tenli insanlara maviler,fusyalar, morlar yakisirken sicak tenli insanlara turuncular, kirmizilar, sarilar daha cok yakisiyor.
Bu bilgileri ögrendigim siteyi bulabilirsem paylasacagim burada, bence cok önemli detaylar bunlar.

Damarlar maviyse ten soguk damarlar yesilse ten sicak tonlarda oluyor. Böylece tenimize yakisan renkleri daha rahat bulabiliyoruz. Ben de internette okumustum. Gercekten dogru. Soguk tenli insanlara maviler,fusyalar, morlar yakisirken sicak tenli insanlara turuncular, kirmizilar, sarilar daha cok yakisiyor.
Bu bilgileri ögrendigim siteyi bulabilirsem paylasacagim burada, bence cok önemli detaylar bunlar.
ee slanıa cım benım mavı yesıl arası bır renk benım durumum ne oluyor sımdı
:54:

Beyaz tene en yakıştırdıklarım koyu tonlardır her zaman. Bakır berbat bence. Artık herkes bakır yapıyor. Bi kurtulamadık ya şu bakırdan. Kimseye de Meryem Uzerli'ye yakıştığı gibi yakıştığını düşünmüyorum. :19:

Mesela ten renginiz böyle bi şeyse şu tarz olabilir. Nasıl da harika durmuş saç renginin tonu yüzünde. :69:
Aralarda da ışıltılar var.

megan-fox-veterans-visit-01.jpg

kızz şimdi bende baktım damarlarıma ha:D mavi böyle hakkaten soğukk zaten buzz gibi beyazım ahahah:D bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürlerrr cnmmm :) :54:

Beyaz tene en yakıştırdıklarım koyu tonlardır her zaman. Bakır berbat bence. Artık herkes bakır yapıyor. Bi kurtulamadık ya şu bakırdan. Kimseye de Meryem Uzerli'ye yakıştığı gibi yakıştığını düşünmüyorum. :19:

Mesela ten renginiz böyle bi şeyse şu tarz olabilir. Nasıl da harika durmuş saç renginin tonu yüzünde. :69:
Aralarda da ışıltılar var.

megan-fox-veterans-visit-01.jpg

çok hoş bi ton canım peki lorealin köpük boyalarından 50 numarası falan nasıl olur dersınız gecende bırısı koymustu buraya resmını tam kutudakı gıbı olmustu sankı ne dersınız?bakır tonlar yaslıda gosterıyor sankı benı ya

kızlar normal saçlarım koyu kumral ama bana ne renk daha cok yakısıyor rengım nedır bulamadım gıttı.ela gözlüyum ve becerebılırsem resımde ekleyecegım ay bana yardım edın ne olur sabıt bı rengım olsun ıstıyorum yaaaaaaaaaa

Canım Eğer beyaz tenli ve ela gözlüysen bir çok saç rengi sana gider çünkü annemden biliyorum.. benim bile cesaret edemediğim renklere boyatıyor saçlarını ve ben hep hüsrana uğrayacak diye düşünürken hepsinde ayrı bir güzel oluyor maşallah :nazar: Bu zamana kadar röfle de yaptırdı sarı da boyattırdı mürdüm moru bile boyattırdı her renk yakışıyor.. birtek kahve tonlarını pek yakıştırmıyorum ben anneme o da yaşından dolayı yani diğer renkler aksine çook genç gösterirken annemi kahverengi tam yaşını yansıtıyor... Bu son 2-3 yıldır da sürekli kızıl ve kızıl tonları boyatıyor yalnız KIZIL gerçekten mükemmel oluyor dediğin gibi annemde ela gözlü ve beyaz tenli.. Eğer kızıl renk fazla iddaalı gelmezse bir düşün derim çünkü ben beyaz tenli özellikle ela gözlülere kızıl ı çok yakıştırıyorum.. Eğer görmek istersen annemin bir kaç fotosunuda eklerim bakarsın fikir olur belki sana...

Canım Eğer beyaz tenli ve ela gözlüysen bir çok saç rengi sana gider çünkü annemden biliyorum.. benim bile cesaret edemediğim renklere boyatıyor saçlarını ve ben hep hüsrana uğrayacak diye düşünürken hepsinde ayrı bir güzel oluyor maşallah :nazar: Bu zamana kadar röfle de yaptırdı sarı da boyattırdı mürdüm moru bile boyattırdı her renk yakışıyor.. birtek kahve tonlarını pek yakıştırmıyorum ben anneme o da yaşından dolayı yani diğer renkler aksine çook genç gösterirken annemi kahverengi tam yaşını yansıtıyor... Bu son 2-3 yıldır da sürekli kızıl ve kızıl tonları boyatıyor yalnız KIZIL gerçekten mükemmel oluyor dediğin gibi annemde ela gözlü ve beyaz tenli.. Eğer kızıl renk fazla iddaalı gelmezse bir düşün derim çünkü ben beyaz tenli özellikle ela gözlülere kızıl ı çok yakıştırıyorum.. Eğer görmek istersen annemin bir kaç fotosunuda eklerim bakarsın fikir olur belki sana...
ıyı olur tatlım ya kendımle kıyaslarım tenını goz rengını falan cok cok ıyı olur gızemcım

benimde tenim beyaz ela gözlüyüm kendi saçım kumrall..dı........ sende öyleysen şu renkleri deneyebilirsin cnm bu benim açtıgım konu ;) kolay gelsin şimdidenn..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/484019-renk-olsun-son-17-resimliii.html

cnmm 3. koyu sarı saçımn üstüne koleston köpük boya açık kumrall(ilk ve son köpük boya deneyimim;)) 4. dee loreall küllü açık sarııı :)
cok cok hos canım ya secenekler arttıkca ıyıce kafam karısıyor sankı ya. canm lorealın kullu acık sarısı cok hosmus 7 numara kumrala boyalı acaba tutarmıkı?

Back