Pembe akıntının sebebi??

Fairy-tale

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
321
581
103
37
Merhaba;
SAT 22 Kasım ve sonrasında korunmadık; fakat adet başlangıcımdan 14 gün sonra çok açık pembe akıntım geldi ve 2 gün sürdü. Öyle çok değil ama az az olsa da neden olduğunu çıkaramadım.
Sancım ağrım falan yok kızlar. Araştırdım aslında yerleşmeden vs olabiliyormuş ama çokta umutlanmak istemiyorum. Test içinde daha erken, 19'unda adet bekliyorum. Gerçekten ondan mıdır yoksa bir doktora görünsem mi??

Normalde Pembe akıntı bebegin Varlıgına ve yerlestigine İşaret ediyor Bizde 19 kasımdan Sonra Korunmadık....
Fakat pembe bi akıntım yok benim Gögüs Şişkinligi Var bende Forumdan Bircok Arkadasımla Beraber Test Sonucumu Heycanla Bekliyoruz Alışmak Gerekiyor Negatif Görmeye Ben cok yıkıldım.
Fakaat busefer hiç beklemedigim Anda Belirtililer Söz Konusu Haırlısı hakkımızdaa

Hayırlısı olsun canım. İnşallah yakın zamanda alırsın mutlu haberii :)) Bakalım bende gebelik belirtisi diye okudum her yerde ama çok umutlanmak istemiyorum. Ki zaten 2 ay önce bir düşük yaptım onun korkuları var.. Hakkımızda hayırlısı diyelim :)

AA gecmis Olsun Düşük Erken zamanda Olmus Yinede bir Doktora Görünmenizi Öneriyorum.....
Amin inşallah en kısa Zamanda Sizinde Güzel haberlerinizi Alırız .. :)

Benimde bugun adetten sonraki 15.gün sol kasigim agriyor ve ip gibi uzayan cok az kirmizi renk kanamam var .. Benimde arastirmalarim sonucu yumurtlama gunuyse kanama yumurta catladigindan kaynakli yaziyordu ..
Açıkcasi cok tedirgin oldum ctesi doktor kontrolum var .. Umarim kötü birsey cikmaz ..

yumurtanız çatladığı için de olabilir kanamanız bende de oluyor çünkü

Canım umarım kötü bir durumun yoktur. Benim öyle değil çok açık pembe kahveye döndü ve 2 gün sürdü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…