pembe akıntım var yerleşme kanaması olabilir mi?

blueburyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
14
4
36
34
Ankara
arkadaşlar öncelikle merhaba,9 aydır bebek için çalışmalarımız devam ediyor :) daha öncede yazmıştım adetlerim genelde düzensizdir,ama geldimi tam manasıyla gelir(kırmızılar :) ),ilk defa başıma böyle birşey geliyor 2 gün önce peçeteyle kurulanırken açık pembe kan mı desem akıntı mı neyse ondan bulaştı herhalde adet oluyorum dedim dikkate almadım sabah belli olur nasıl olsa diye,sabah yanır uyanmaz ilk işim tekrar baktım aynı şekilde kilodumu dahi ıslatmamış hiç,her kurulanmamda aynı şekilde pembe bu güne kadar,adetim 1 hafta gecikti 9 unda olmam gerekiyordu normalde,netten araştırdım hemen bu durumu yerleşme kanaması fln belirtiler aynı,bugün idrar testi aldım ama sonuç negatif ,ne yapmam gerektiğini şuan bilmiyorum,benzer durum yaşayan arkadaşlardan fikir almak istedim :)

Ben hiç daha yaşamadım ama edindiğim bilgiler arasında döllenmede gecikme olabilir..belki daha idrara geçmemiştir ..istersen kan testi yaptır?.

Teyteyteytey!!

kan testi yaptırdım bugün yarın alıcam sonucumu bakalım sabırsızlıkla merak ediyorum
Ya bu. Konu uzun zamn önce konuşulmuş ama yaşadığın seyin aynısını. Yaşıyorum ve merak ettim sonucunun ne olduğunu. Canm sonuç neymiş Hamile kalmışsındır inş.

Ya bu. Konu uzun zamn önce konuşulmuş ama yaşadığın seyin aynısını. Yaşıyorum ve merak ettim sonucunun ne olduğunu. Canm sonuç neymiş Hamile kalmışsındır inş.

Merhaba bisey soracaktim bizde bebek calismalarindayiz bu iki gundur cok akintim var acaba yumurtlama mi olacakki bu belirti oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…