• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe akıntım var hamile miyim??

melisss26

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
644
126
23
26
Ayın 20 sinde adet olmam lazım. Adetime 10 gün kala test yaptım >2 çıktı. Dün yani 7 gün kala peçeteye silince gelen kahverengi akıntı oldu 2 damla. Bugün ise kasık ağrısı ve pembe akıntım var günlük pedi doldurmayacak kadar ama 1, 2 damla da değil. Sizce hamilelik olabilir mi?

Çok erken kan vermişsiniz önce gecikmeyi bekleyin adet olmazsanız o zaman test yapın.. şuanda bir şey demek için erken .. belki o ufak lekenmeler yerleşme kanamasıdır ve eğer öyleyse şuan testlerde çıkmaz bir hafta anca idrar testinde. Dediğim gibi gecikmeyi bekleyin.

Çok erken kan vermişsiniz önce gecikmeyi bekleyin adet olmazsanız o zaman test yapın.. şuanda bir şey demek için erken .. belki o ufak lekenmeler yerleşme kanamasıdır ve eğer öyleyse şuan testlerde çıkmaz bir hafta anca idrar testinde. Dediğim gibi gecikmeyi bekleyin.
Teşekkür ederim. Bir hafta daha bekleyeceğim mecburum. İnşallah çoğalmaz da adet olmam. Fazla sabırsızım ve bu konu dışında hiç bir şey düşünemiyorum resmen. Yani yarın test yapsam çıkmaz galiba.

Teşekkür ederim. Bir hafta daha bekleyeceğim mecburum. İnşallah çoğalmaz da adet olmam. Fazla sabırsızım ve bu konu dışında hiç bir şey düşünemiyorum resmen. Yani yarın test yapsam çıkmaz galiba.
Çıkmama ihtimali çok yüksek. Boşu boşuna moraliniz bozulur. Doktorlar bile bir hafta gecikmeyle test yapın diyorlar. İnshaAllah gebesinizdir 🌺

Back