• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pembe akıntı :(

sonbaharaski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
509
1
0
Ankara
kızlarrr daha hastalığıma bir hafta var az önce vajinamdan pembe çok az bi akıntı geldi daha önce böyle bişey olmamıştı sizce neden olabilir daha bekarım kızlık zarıma bişey olmuş olabilir mi yoksa herhangi bi enfeksiyonun ya da hastalığın habercisi olabilirmi lütfen bilen kişler yardım etsin :((((

kizlikla alakasi yoktur diye düsünüyorum...

pembe akinti dedigin böyle yumurta aki gibi onun üzerinde mi

yani belki yumurtlamadir.belki üsütmedir

Son düzenleme:
evet evet buşekilde dediğin gibi öle kan gibi değildi yani çok açık renkli kan gibiydi 3 4 damla falan gelmiştir galiba sonra bidaa gelmedi ne olabilir ki :(

üsütmüs olabilirsin dr.a git istersen...

ama ben anlatamadim camasirina mi geldi?

yoksa silerken baya baya akitiyla karisik mi ?ya bilemiyorum ama yumurtlama olabilir son iki hafta ya da kimisinda farkili olabiliyor

kızlarrr daha hastalığıma bir hafta var az önce vajinamdan pembe çok az bi akıntı geldi daha önce böyle bişey olmamıştı sizce neden olabilir daha bekarım kızlık zarıma bişey olmuş olabilir mi yoksa herhangi bi enfeksiyonun ya da hastalığın habercisi olabilirmi lütfen bilen kişler yardım etsin :((((

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama
korkm kızlık zarı öyle akıntıyla bozulmaz ya ilişki olması yada zorlama olması gerek
üşütmüşsündür yada ağır bişeyler kaldırmışsındır hastalanmanda yakın olduğundan gelmiştir

başka fikri olan yok mu kızlar yardım edin :(

daha ne söylene bilirki hiçbirimiz doktor değiliz içini rahatlatmadıysa söylediklerimiz sağlık ocağına git bir sor
yada araştırma hastanesine bukadarda büyütme bişey olmaz

Son düzenleme:
regl olsa devam ederdi ama bu geldi sonra tekrar beyaz renkli herzamanki akıntı gibi oldu. çekincem yok tabiki ama anlam veremediğim için korktum

Yumurtlamayla alakalıdır. Bazı kadınlardan yumurtlama döneminde, beyaz-pembe karışık bir akıntı geliyor. Hatta bazılarından birkaç damla kan geliyormuş. Öyle okumuştum bir yerde. Sorun etme canım.
Ayrıca 1 hafta var daha demişsin ama havalar malum, havalardan etkilenip erkenden de gelebilir.
Korkma.

Evli olsan hamilelik belirtisi olabilir diecektim,bende öyle olmuştu çünkü.Ama bekarmışsın...Büyük ihtimalle enfeksiyon falan vardır.Çok aklın kalırsa görün bir doktora veya sağlık ocağında ebelere sor...

Back