Gebeliğe Hazırlık Pembe akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nezara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
210
106
103
36
Merhaba kızlar beklediğim adet olma tarihimden 2 gün önce pembe akıntım geldi ama çok az. Dün ve bugün çok hafif devam ediyo. Tam anlamıyla adet olamadım yani. Karın ağrım var bide psikolojik mi anlamadm midem de bulanıyor. Bu arada tüp bebk tedavisi göryrz eşimle. Sizce durumumda umut var mı?😄

Merhaba kızlar beklediğim adet olma tarihimden 2 gün önce pembe akıntım geldi ama çok az. Dün ve bugün çok hafif devam ediyo. Tam anlamıyla adet olamadım yani. Karın ağrım var bide psikolojik mi anlamadm midem de bulanıyor. Bu arada tüp bebk tedavisi göryrz eşimle. Sizce durumumda umut var mı?😄

Bi test yapmayı deniyebilirsin canım. Bebiş varsa çıkar ama adet oluyorsun gibi geldi bana. Umut her zaman var tabi 😊

Bende önce çamur gibi kahverengi, sonra açık pembe leke gelmişti, adet de olmadım. Şu an 16 aylık bebişim var, adete 5 gün kalada idrar testinde çıkmıştı

Teşekkürler kızlar bgn tam olarak adet oldm havalardan böle oldu heralde 🙁

Kızlar bişe soracam size ben temmuzun 24 adet oldum 6 gün sürdü adetim sonra ağustosun 3ünde elimin yarısından az kan ben adet oldum sandım ped koydum o pedle ertesi güne kadar durdum ertesi değiştirin dedim siyah çamur gbi gelmişti yeni ped kattım ve Snra hiç bişe gelmedi kızlar sizce ne olabilr normalde ağustosun 24 adet olmam lazm ama o adette değil di

Back