- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
- Konu Sahibi Muhendisella
-
Ben adete 3 gün kala ögrendm normal gebelik testiyle yapsan varsa çıkar canım hadi hayırlısı olsunMerhaba, eşimle doğal yöntemle korunuyoruz. Benim adetime 3 gün varken pembe akıntı geldi adetim erken basladi sandim ama devam etmedi . Gebelik belirtisi olabilir mi ?
Evde idrar testi yapsam çıkar mı
Merhaba sonuc nedir?Ben pazar günü ilaç kullanmam gerekti bu yüzden 6 gün öncesinden sonuc veren testten yaptim negatif cıktı. Ertesi gün Pembe akıntı gelince erken adet oldum sandim ama dün geceden beri hala baslamadı adet kanamasi
Gebelik için önümızdeki ay korunmayı bırakacaktık . Eğer hamileysem sürpriz olacak
MerhabaMerhaba sonuc nedir?
Peki sizinde bi pembe bi sarı akıntı seklindemiydi akıyormuydu yoksa silince fark ediyordunuz? Suan benimde öyle bi durum var :)Merhaba
Hamile değilim. Pembe akıntıdan 2 gün sonra adet oldum
Silince farkettim sadece bir kere oldu devam etmedi. İstenen bir durumsa inşallah hamilesinizdir :)Peki sizinde bi pembe bi sarı akıntı seklindemiydi akıyormuydu yoksa silince fark ediyordunuz? Suan benimde öyle bi durum var :)
Olsada olur olmasada diyip doğal yolla korundum ve suan aşırı bi korku var suan istemiyorum sanırım dünden beri benim bi pembe bi normal oluyor anlamadım yarın kan vereceğim adetim 5 gün geciyordu böyle oldu adetim bir gün gecerken kan verdim 0.100 cıkmıştı negatif yani :/Peki sizinde bi pembe bi sarı akıntı seklindemiydi akıyormuydu yoksa silince fark ediyordunuz? Suan benimde öyle bi durum var :)
Olsada olur olmasada diyip doğal yolla korundum ve suan aşırı bi korku var suan istemiyorum sanırım dünden beri benim bi pembe bi normal oluyor anlamadım yarın kan vereceğim adetim 5 gün geciyordu böyle oldu adetim bir gün gecerken kan verdim 0.100 cıkmıştı negatif yani :/
Olsada olur olmasada diyip doğal yolla korundum ve suan aşırı bi korku var suan istemiyorum sanırım dünden beri benim bi pembe bi normal oluyor anlamadım yarın kan vereceğim adetim 5 gün geciyordu böyle oldu adetim bir gün gecerken kan verdim 0.100 cıkmıştı negatif yani :/
Adetim 1 gün gectiğinde yaptırdım negatifti 30 mayıstı yaptırdığımda. Lekeldnmenim ikinci günü yani bugün yaptırdım negatif sanırım kesin negatiftir artık?Kan tahlili yaptirdiniz mi
Adetim 1 gün gectiğinde yaptırdım negatifti 30 mayıstı yaptırdığımda. Lekeldnmenim ikinci günü yani bugün yaptırdım negatif sanırım kesin negatiftir artık?
Bende öyle düşünüyorum hayırlısı artık tesekkür ederim :)Belki stres belki kullandiginiz bi ilac gecikme yapmıştır. Olsa kan tahlilinde çıkardı mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?