Pembe akıntı

Muhendisella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
798
1.241
33
Merhaba, eşimle doğal yöntemle korunuyoruz. Benim adetime 3 gün varken pembe akıntı geldi adetim erken basladi sandim ama devam etmedi . Gebelik belirtisi olabilir mi ?
Evde idrar testi yapsam çıkar mı

Merhaba, eşimle doğal yöntemle korunuyoruz. Benim adetime 3 gün varken pembe akıntı geldi adetim erken basladi sandim ama devam etmedi . Gebelik belirtisi olabilir mi ?
Evde idrar testi yapsam çıkar mı
Ben adete 3 gün kala ögrendm normal gebelik testiyle yapsan varsa çıkar canım hadi hayırlısı olsun

Ben pazar günü ilaç kullanmam gerekti bu yüzden 6 gün öncesinden sonuc veren testten yaptim negatif cıktı. Ertesi gün Pembe akıntı gelince erken adet oldum sandim ama dün geceden beri hala baslamadı adet kanamasi
Gebelik için önümızdeki ay korunmayı bırakacaktık . Eğer hamileysem sürpriz olacak

Son düzenleme:
Merhaba sonuc nedir?

Peki sizinde bi pembe bi sarı akıntı seklindemiydi akıyormuydu yoksa silince fark ediyordunuz? Suan benimde öyle bi durum var :)
Olsada olur olmasada diyip doğal yolla korundum ve suan aşırı bi korku var suan istemiyorum sanırım dünden beri benim bi pembe bi normal oluyor anlamadım yarın kan vereceğim adetim 5 gün geciyordu böyle oldu adetim bir gün gecerken kan verdim 0.100 cıkmıştı negatif yani :/

Kan tahlili yaptirmakta fayda var . Bir arkadaşım boyle hamile kaldi ve 10.haftasinda su an :)

Kan tahlili yaptirdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…