Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara lekelenme gibi duruyor adet olmuşsunuz zaten testte negatif bir doktora görününAdet bittikten 1 hafta sonra pembe leke geldi iki gün sürdü kesildi kesildikten iki gün sonra iliskiden sonra geldi ve bitti acaba hamileriyim test negatif
Yok adet gibi deyil adetim bittikten sonra geldi lekeleme devam ederken test yaptım normal akıntının pembe hali yaniAra lekelenme gibi duruyor adet olmuşsunuz zaten testte negatif bir doktora görünün
Evet anladım canım adetten sonra olduğunu yumurtlama ara kanama olabilirYok adet gibi deyil adetim bittikten sonra geldi lekeleme devam ederken test yaptım normal akıntının pembe hali yani
Adet bittikten 1 hafta sonra pembe leke geldi iki gün sürdü kesildi kesildikten iki gün sonra iliskiden sonra geldi ve bitti acaba hamileriyim test negatif
Garanti olmasi icin erken gebelik testlerinden alabilirsinizAcaba bi test mi yapsam ki kesileli 2 gun oldu
Benim yerlesme kanamasi gelince normal testte cikmadi erken gebelik testinde bile cok silik çıktıNormalde cikmazmi silikte olsa bildigim kadariyla yerlesme olduktan sonra pozitif cikiyor yani kanama bittikten sonra