B balbadem07 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Nisan 2014 36 7 39 6 Temmuz 2024 Konu Sahibi balbadem07 #1 Merhabalar pelvik konjesyon sendromu tanısı alan var mı ? Şikayetleriniz nelerdi ? Ağrı bölgeniz neresiydi? anjiyo ile tedavi olan var mı?
Merhabalar pelvik konjesyon sendromu tanısı alan var mı ? Şikayetleriniz nelerdi ? Ağrı bölgeniz neresiydi? anjiyo ile tedavi olan var mı?
E eskrde Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2022 223 86 32 8 Aralık 2024 Konu Sahibi balbadem07 #2 balbadem07 .!.: Merhabalar pelvik konjesyon sendromu tanısı alan var mı ? Şikayetleriniz nelerdi ? Ağrı bölgeniz neresiydi? anjiyo ile tedavi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunuza cevap bulabildiniz mi bebegimin kalp atisi durdugu icin kurtaj oldum patoloji sonucumda konjesyon yaziyor hic birsey bulamadim bununla ilgili sonucu daha doktoruma gosteremedim izinde oldugu icin
balbadem07 .!.: Merhabalar pelvik konjesyon sendromu tanısı alan var mı ? Şikayetleriniz nelerdi ? Ağrı bölgeniz neresiydi? anjiyo ile tedavi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunuza cevap bulabildiniz mi bebegimin kalp atisi durdugu icin kurtaj oldum patoloji sonucumda konjesyon yaziyor hic birsey bulamadim bununla ilgili sonucu daha doktoruma gosteremedim izinde oldugu icin
B balbadem07 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Nisan 2014 36 7 39 16 Aralık 2024 Konu Sahibi balbadem07 #3 Geçmiş olsun çok üzüldüm. Ben bi çözüm bulamadım