N neslihankadir Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2023 44 10 26 4 Ocak 2024 Konu Sahibi neslihankadir #1 Arkadaşlar merhaba 34 haftalığız bebeğime peluş battaniye aldım bebettodan 2tane ama yıkadım kurudu cok tüyü cıkıyor ne yapabilirim
Arkadaşlar merhaba 34 haftalığız bebeğime peluş battaniye aldım bebettodan 2tane ama yıkadım kurudu cok tüyü cıkıyor ne yapabilirim
S saruras Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2022 276 155 31 4 Ocak 2024 Konu Sahibi neslihankadir #2 neslihankadir .!.: Arkadaşlar merhaba 34 haftalığız bebeğime peluş battaniye aldım bebettodan 2tane ama yıkadım kurudu cok tüyü cıkıyor ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Yumuşatıcı da ekledinizse yıkarken o olay oluyor. 1 kere daha yıkayın eğer düzelmezse kullanmayın bence. Bebişin ağzına falan kaçar Allah korusun
neslihankadir .!.: Arkadaşlar merhaba 34 haftalığız bebeğime peluş battaniye aldım bebettodan 2tane ama yıkadım kurudu cok tüyü cıkıyor ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Yumuşatıcı da ekledinizse yıkarken o olay oluyor. 1 kere daha yıkayın eğer düzelmezse kullanmayın bence. Bebişin ağzına falan kaçar Allah korusun