Pelin Sönmez

Mermaid26

evrekkaaaa
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
3.612
353
198

Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi: 27 Nisan 1988

Pelin Sönmez dört sene önce özel bir müzik kanalında sunuculuk yaparken keşfedildi. Devam eden eğitiminden dolayı, o yıllarda gelen reklam filmi,dizi, sinema gibi teklifleri değerlendiremedi. Bir dönem jimnastik eğitimi almış olan Pelin Sönmez'in,dans grubuyla birlikte katıldığı çeşitli yerler oldu. Fakat ailesinin müziğe olan ilgisi, babasının gitar çalıp, şarkı söylemesi, Sönmez'in tercihini müzikten yana kullanmasında etkili oldu. 2 sene önce produktörü ile tanışması ise profosyonel anlamda müzik dünyasına olan ilk adımıydı. Eğitiminden dolayı albüm çalışmalarını bir süre erteleyen Pelin Sönmez, 6 ay gibi kısa bir sürede, başarılı bir ekiple, çalışmaları tamamladı. 'Tek Yön' isimli albümünde,sözü ve müziği kendisine ait olan 'Kapak Olsun' adlı şarkının dışında, iki tane şarkının söz yazarlığında da imzası bulunuyor. İlk klibi Alper Babayağmur tarafından, söz müziği Emir imzalı 'Bu Gece Ay Var' isimli şarkıya çekilmiştir.

Hiç hoş değil. Yaşını daha büyük sanıyordum ben. 88li olmasına çok şaşırdım. 27, 28 beklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…