Pelin Öztekin 68 kilo verdi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Ünlü oyuncu 151 kilodan 83 kiloya düştü, bu fotoğrafı paylaştı: "Erkek arkadaşım son halime çok şaşırdı"
pelin-oztekin_(2)_2589131475623638176e53.jpg

Rasim Öztekin’in kızı, oyuncu Pelin Öztekin 1 yıl önce geçirdiği mide ameliyatının ardından 151 kilodan 83 kiloya düştü.

Arkadaşlarıyla birlikte tatile giden güzel oyuncu çekildiği fotoğrafları paylaşınca olay oldu. Her olayda ikiye bölünen sosyal medya takipçileri bu konuda da karşı karşıya geldi.

fft22_mf6153094.Jpeg

Kimi “Şu fiziğe kavuştuğun için helal olsun” dedi. Kimi de “Böyle herkes zayıflar, sıkıysa boğazını tutsaydın” diye eleştirdi.

BKM mutfak ekibi ve 90'lar televizyon dizisinin oyuncusu Pelin Öztekin mucize değişimini, Söylemezsem Olmaz programında şöyle anlatmıştı...

Şu an 88 kiloyum. Bugüne kadar tam 63 kilo verdim. Hedefim ise 70 kiloya inmek.

Obezite hastası olduğum için normal bir insanın yediği yemekler bile bende fazla kilolara sebep oluyordu. Artık her şeyden tadımlık alıyorum, porsiyonlarım da küçüldü.

Erkek arkadaşımla konuştum ve “Sağlığın için ne gerekiyorsa onu yap” dedi. Son halime çok şaşırdı.”Ben seni her halinle seviyorum” dedi.
pelin-oztekin_(7)_11535058735623638222ea9.jpg

Kilo verdikten sonra bütün kıyafetlerimi dağıttım. Örneğin bir iş görüşmesine gidiyorum. Bana bakıp “Pelin Hanım hala gelmedi mi?” diyorlar. Yüzüme baktıkları halde beni tanımıyorlar.

Kilo verdikten sonra kadın olduğumu anladım. Bir süre topuklu ayakkabı aldım eski kıyafetlerimi bağışladım. Bir tane pantolonumu hatıra olsun diye saklıyorum. Bu işe ilk başladığımdan bu yana kilolu tipleri canlandırıyordum şimdi daha az teklif geliyor. Bir rol teklif edildi. Kilolu olmamı istediler, öyle olunca ''kalsın''dedi.

kızın yüzü çok güzel hep keşke zayıflasa bomba olur diyordum iyi ki zayıflamış sağlık için en doğrusu isteyince oluyormuş işte tebrik ederim

Gercekten yuzu cok guzel bir kiz bende niye zayıflamiyor diye düşünüyordum zayiflamis çokta güzel olmuş umarim diklat eder bi daha vucudunu bu kulfete sokmaz

Zayıfladıktan sonra rol verilmeyişi ne garip.

Yuzu zaten çok güzel zayiflayinca daha da güzel olmuş. Herşeyden önce hem sağlığına kavuşmuştur hemde artık hayatı daha kolaylasmistir

Gerçekten kilo insanı Yaşından büyük gösteriyor
Bu kızda bi 10 yaş gençleşmiş sanki güzelliği yavaş yavaş çıkmış ortaya
Ama biraz daha var selülit falan
Kilolu hatunlar size diyorum Şimdi herkes elindeki ekmeği bisküviyi keki vb. Sessizce bıraksın ve zayıflasın :KK66:

X