Canım umarım onemlı bırsey değildirde .Ayy kızlar tam elimi tuttugum yere dogru tek tarafli bi sanci girdi simdi acaba nedendir oyy vuruyo arada
Canım umarım onemlı bırsey değildirde .
Bunu burda paylaşırsan pek kımse yardımcı olmaz. hamılelerin oraya yaz bence..
Kusura bakcağımdan değil senın ıyılığın ıcın dedim canım yoksa ıstedıgın yerde paylaş. Geçmiş olsun. Rabbım çocuğunu sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah.ayy yanlışlıkla olmuş ya telden yaptım nasıl olmuş anlamadım kusura bakmayın cnm ...
Kusura bakcağımdan değil senın ıyılığın ıcın dedim canım yoksa ıstedıgın yerde paylaş. Geçmiş olsun. Rabbım çocuğunu sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Göğüsleri çok büyük, beli de çok ince. :)O bu değilde şu haberdeki resimde Pelin'nin gögsü bi garip durmamış mı
Bana sanki kiyafetininde etkisi var gibi geldiGöğüsleri çok büyük, beli de çok ince. :)
Aynen cok tekrar verdiler ya babam bile 7 tekrar yapti rahat diyoNeredeyse her gün iki kez tekrarından dolayı ne kadar güzel olsa da asla izlemeyeceğim dizi. Bıktırdılar şimdiden.
Yarısından itibaren izlememe rağmen bende diziyi beğendim,ancak sakladığı o küçük kız kimden ve o adamla evliyken neden kızı saklama gereği duyuyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?