sorma. çok haklısınah bu insanların geleneklere sadece işlerine geldiği anda düşkünlükleri beni öldürüyor
ah bu insanların geleneklere sadece işlerine geldiği anda düşkünlükleri beni öldürüyor
iyice kendini sultan saydı
Bence insanları tanımadan çok yorum yapmayın. Pelin normalde de geleneklerine düşkün bir kadındır. Çok zor şartlar altında büyüdü ve yetişti. Buna rağmen hiçbir zaman kendinden ödün vermedi. Yükselmek için yanlış yollara gitmedi. İyi aile terbiseyi almış, özü sözü bir, dili tatlı, kendi tatlı bir insandır. Önyargı çok kötü birşey.
bakın. pelin 3 aylık hamileymiş. kimseyi yermem. bu şeylere nasıl baktığımı kkda az çok bilen bilir. hiç önemsemediiğim şeydir bunlar.
ama siz geleneklerine bağlı kız derseniz orada bir durup düşünürüm ben.
geleneklerine bağlı olmakla hamile olarak evlenmek arasında çok fark vardır.
evet oldukça ironik bir durum bu. ama kına gecesi yapmış. yapsın tabii. canı nasıl istiyorsa öyle yapmalı tabiiki insan.
ha norveçte bir espri yaptı. bunu bu kadar ciddiye almanında anlamı yok
aynen öyle isteyen istediğini yapar isterse 9. aylık ken yapar. ben bayanın hamile kalmasını yermedim ki .gayet normal birşey .ahlak dersi vermek bana düşmez kimseye. ama geleneksel bir tavır göremedim. bu islam geleneği sonuçta ... tabi bu aralar kına geceleri çok moda artık gelenekle alakası kalmamış .baby shower yapanlar da var ben anlamadım ki bizim millet hangi geleneği sürdüyor hangi milletin
ayrıca kına gecesi yapmayı asla düşünmem yapmam da
Kına gecesiz olur mu, kurtları dökmek lazım
yok kuzum kalsın ben sevmem oynamak hele tam bana ters .isteyen oynasın ama .ben kalabalık ta sevmem düğün de vs :)
Ben de istemiyorum düğün falan ya, nikah olsun tamam işte.. Anneme kalsa nişan falan hep oyunlu olacak. Hiiiç sevmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?