• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Pelin Karahan ın kına kıyafeti

c7f5e86bf76edf78eee3c989c3a606fd_k.jpg

ah bu insanların geleneklere sadece işlerine geldiği anda düşkünlükleri beni öldürüyor :9:
iyice kendini sultan saydı :9:

Son düzenleme:
ah bu insanların geleneklere sadece işlerine geldiği anda düşkünlükleri beni öldürüyor :9:
iyice kendini sultan saydı :9:

Bence insanları tanımadan çok yorum yapmayın. Pelin normalde de geleneklerine düşkün bir kadındır. Çok zor şartlar altında büyüdü ve yetişti. Buna rağmen hiçbir zaman kendinden ödün vermedi. Yükselmek için yanlış yollara gitmedi. İyi aile terbiseyi almış, özü sözü bir, dili tatlı, kendi tatlı bir insandır. Önyargı çok kötü birşey.

Kına Gecesi düğünlerde, gelin kıza kına yakıldığı zaman yapılan eğlence. Kadınlara mahsus olan ve gelinin ailesi tarafından tertib edilen bu eğlence, asr-ı saadete (Peygamber efendimizin zamanı) kadar uzanan en eski İslam adetlerinden biridir. Bu yüzden yurdumuzun her tarafında umumiyetle çarşambayı perşembeye bağlayan gece yapılır

Son düzenleme:
Bence insanları tanımadan çok yorum yapmayın. Pelin normalde de geleneklerine düşkün bir kadındır. Çok zor şartlar altında büyüdü ve yetişti. Buna rağmen hiçbir zaman kendinden ödün vermedi. Yükselmek için yanlış yollara gitmedi. İyi aile terbiseyi almış, özü sözü bir, dili tatlı, kendi tatlı bir insandır. Önyargı çok kötü birşey.

Kına Gecesi düğünlerde, gelin kıza kına yakıldığı zaman yapılan eğlence. Kadınlara mahsus olan ve gelinin ailesi tarafından tertib edilen bu eğlence, asr-ı saadete (Peygamber efendimizin zamanı) kadar uzanan en eski İslam adetlerinden biridir. Bu yüzden yurdumuzun her tarafında umumiyetle çarşambayı perşembeye bağlayan gece yapılır

anlayabildiniz mi bu nedenle hamile iken zoraki evliliğe kına gecesi bağlamak komik.ayrıca yorum yapmayın deme lüksünüz yok burası açık bir platform istediğimi yazarım.siz hala kızı dayı kızı iseniz onu bilemicem böyle savunmaya geçtiğinize göre :)

Son düzenleme:
bakın. pelin 3 aylık hamileymiş. kimseyi yermem. bu şeylere nasıl baktığımı kkda az çok beni bilen bilir. hiç önemsemediiğim şeydir bunlar.
ama siz geleneklerine bağlı kız derseniz orada bir durup düşünürüm ben.
geleneklerine bağlı olmakla hamile olarak evlenmek arasında çok fark vardır.
evet oldukça ironik bir durum bu. ama kına gecesi yapmış. yapsın tabii. canı nasıl istiyorsa öyle yapmalı tabiiki insan.
ha norveçte bir espri yaptı. bunu bu kadar ciddiye almanında anlamı yok

Son düzenleme:
bakın. pelin 3 aylık hamileymiş. kimseyi yermem. bu şeylere nasıl baktığımı kkda az çok bilen bilir. hiç önemsemediiğim şeydir bunlar.
ama siz geleneklerine bağlı kız derseniz orada bir durup düşünürüm ben.
geleneklerine bağlı olmakla hamile olarak evlenmek arasında çok fark vardır.
evet oldukça ironik bir durum bu. ama kına gecesi yapmış. yapsın tabii. canı nasıl istiyorsa öyle yapmalı tabiiki insan.
ha norveçte bir espri yaptı. bunu bu kadar ciddiye almanında anlamı yok

aynen öyle isteyen istediğini yapar isterse 9. aylık ken yapar. ben bayanın hamile kalmasını yermedim ki .gayet normal birşey .ahlak dersi vermek bana düşmez kimseye. ama geleneksel bir tavır göremedim. bu islam geleneği sonuçta ... tabi bu aralar kına geceleri çok moda artık gelenekle alakası kalmamış .baby shower yapanlar da var ben anlamadım ki bizim millet hangi geleneği sürdüyor hangi milletin :1::1:
ayrıca kına gecesi yapmayı asla düşünmem yapmam da

Son düzenleme:
aynen öyle isteyen istediğini yapar isterse 9. aylık ken yapar. ben bayanın hamile kalmasını yermedim ki .gayet normal birşey .ahlak dersi vermek bana düşmez kimseye. ama geleneksel bir tavır göremedim. bu islam geleneği sonuçta ... tabi bu aralar kına geceleri çok moda artık gelenekle alakası kalmamış .baby shower yapanlar da var ben anlamadım ki bizim millet hangi geleneği sürdüyor hangi milletin :1::1:
ayrıca kına gecesi yapmayı asla düşünmem yapmam da

Kına gecesiz olur mu, kurtları dökmek lazım :8:

Back