Kontakt Lens Pelin Karahan göz rengine yakın lens nedir ?

jelib10_

Mavi Rüya
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
126
0
Uzun bir arayış sonunda solotica lens almaya karar verdim. Fakat hangisi alsam karar veremedim iceler ve graffitiler arasında kaldım fakat verde marinelerde çok hoş gözüküyor.Aslında tam istediğim renk pelin karahanın göz rengi bayılıyorum. Hangi lensi takarsam ona benzer bilgi verirseniz sevinirim. Birde ajda pekkanında lensleri çok hoş acaba hangi marka bilen varmı ?? :44:

$73203836.png $040720111605.jpg $hidrocor grafiiti.jpg

Kahverengi göz benim gözüm. Sizce hangi renk pelin karahanın göz rengine benzer ?

soloticada hangisi bilmiyorum ama b&l gry e çok benziyor göz rengi
her nekadar pelin karahanı beğenmesemde tek beğendiğim göz rengi göz yapısını dahi beğenmiyorum
ama göz rengi çok güzel..

ajda pekkanın lenslerini sevmedim ben yada o kadın bakmasını bilmiyor
her nekakadr ona yakışsa ve lensi doğal dursada bi donukluk var bakışlarında ya acaba bizdemi lens takınca öyle donuk bakıyoruz :KK43:

Canım bendekide Bl-gri ama hiç onunki gibi durmuyor acıkcası. ilk aldıgımda cok dogal durdugunu dusundum ama soloticaları gorunce bunlar van kedisinden farksız. Ama freshlooktan daha ıyı oludugu kesın en azından balık bakışların olmuyor. Sadece yakınına gelen bıırı lens olduugnu anlıyor oda cok damarlı olmasından . Ama bır markanın baby blue sıne cok benzıyor. Zaten baby blue de hıc dogal gorunmuyor. Cor graffitilerim gelsede taksam. Ben pelin karahanın göz rengini cor graffitiye benzettim. İce ler biraz daha beyaz renksız gorunuyor. Cor graffitiler daha mavi ve açık. Bakalım 1 aya gelecek lenslerım inşallah. :KK69: :KK69:

grafite ve ıce kullanmış biri olarak ıce daha yakın garfite koyu bir mavi hatta lacivert..

X