Pelin Akil

saçlarını açık bıraktığında bazı hallerini fahriye evcene benzetiyorum ama kesinlikle ondan çok daha güzel Birde daha düzgün yapımlarda yer alsa keşke

saçlarını açık bıraktığında bazı hallerini fahriye evcene benzetiyorum ama kesinlikle ondan çok daha güzel Birde daha düzgün yapımlarda yer alsa keşke

En son kurt kanunu ve seksenler dizilerinde rol aldı
bence gayet düzgün yapımlar

En son kurt kanunu ve seksenler dizilerinde rol aldı
bence gayet düzgün yapımlar

Kurt kanunu dizisini sevmiyorum.Arka sıradakiler dizisinde oynamıştı bence berbat bir diziydi.Seksenleri bayılarak izliyorum ama orada kendini yeterince gösteremediğine inanıyorum

Kurt kanunu dizisini sevmiyorum.Arka sıradakiler dizisinde oynamıştı bence berbat bir diziydi.Seksenleri bayılarak izliyorum ama orada kendini yeterince gösteremediğine inanıyorum

Ben pek dizi izlemem
bilemiyorum o yüzden,haklı olabilirsin tabi
zevkler ve renkler tartışılmaz

Ben pek dizi izlemem
bilemiyorum o yüzden,haklı olabilirsin tabi
zevkler ve renkler tartışılmaz

yok canım estağfurullah kimsenin beğenisine karışmak bana düşmek.Benim demek istediğim şöyle ay yapım dizlerinde falan başrol de görsek daha fazla popülariteyi hak ettiğini düşünüyorum

yok canım estağfurullah kimsenin beğenisine karışmak bana düşmek.Benim demek istediğim şöyle ay yapım dizlerinde falan başrol de görsek daha fazla popülariteyi hak ettiğini düşünüyorum

yok canım ben zaten dediğin dizileri hiç izlemiyorum
sadece 80'leri seviyorumm onu da izlemeye vaktim olmuyor
benim öyle beğenim falan yok yani
Oyunculuğunu çok iyi bilmiyorum Pelin Akil'in zamanla olabilir dediğin gibi başrol gelebilir ileride

yok canım ben zaten dediğin dizileri hiç izlemiyorum
sadece 80'leri seviyorumm onu da izlemeye vaktim olmuyor
benim öyle beğenim falan yok yani
Oyunculuğunu çok iyi bilmiyorum Pelin Akil'in zamanla olabilir dediğin gibi başrol gelebilir ileride

çok tatlı bir kız çok beğeniyorum çok doğal sade bir görüntüsü var seviyorum peliniiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…