pekmez lekesi nasıl çıkar :(

Sibelim84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
12.687
7.775
448
arkadaslar dert degıl ama yardımlarınızı rıca edıyorum.bıraz once kızımın mamasını yaparken mutfaktakı halıfileksin ustune pekmez kavanozunu düşürdüm ve kırıldı baya pekmez döküldü üzerüne :26: sıcak suyla bulaşık deterjanıyla sildim baska yapabılecegım ne var ? onumuzdekı ay zaten halıları yıkamaya verecektım ama o zamana kadar leke ıyıce kurusun ıstemıyorum.fikri olan var mı:26:

şu leke çıkaran halı deterjanları varya ondan dene bence.bulaşık deterjanı pek işe yaramıyor

sağolun arkadaslar.leke çıkarıcım şu an yok .market uzak bebekle gıdemem.limon deneyeyım.ınş lımonum vardır olmazsa lımon tuzu atarım ağlancak halıme gülüyom

canım pekmez lekesinde denemedim ama kan lekesini bile çıkarıyo kosla halı şampuanı pembe olanı...ben her lekede kullanıyorum..bazen beyazları yıkarken çok azcık damlatıyorum makinenin deterjan gözüne bembeyaz yapıyo gömleklerin yakalarını koltukaltını falan... bence bi dene..

akşam eşim gelırken alsın deneyeyım oyle olur mu..leke çok kurumuş olur mu????çunku bakkallarda bulunmuyo market uzak bebegımle gıdemem

akşam eşim gelırken alsın deneyeyım oyle olur mu..leke çok kurumuş olur mu????çunku bakkallarda bulunmuyo market uzak bebegımle gıdemem
iyide akşama çok var iyice kurur ve siner leke oraya. genede sen bilirsin ama komşu çocuğu fln varsa gidip alıp gelsin 2 dk nolcak sanki

aynı şekilde 1 kavanoz pekmez bembeyaz halıma döküldü iz kalcak diye çokkorktum sildim ama daha derine ittim olmadı çamaşır suyu vv.hepsini denedim olmadı ertesi gün yıkamaya gömderdim kurumuştu ama tertemiz geldi kurusa bile pekmez suyu görünce akıp gidiyo korkmyın

Evdeki olan malzemelerden bir beze beyaz sabunu sür üstüne karbonat serp bunla silmeyi dene. Evde sürekli katı arap sabunu bulundurun bence. Diş macunu da işe yarar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Git bimden asprin diye bir leke çıkarıcı sprey var al çok amaçlı zaten halıya koltuga da kullanabiliyorsun..Benim halıma dökülen kurumuş yemek lekesini ne ettiysem çıkaramamıştım..

Krem rengi halımdan söktü attı lekeyi..Kullanma talimatını okumayı unutma

sagolun arkadaslar leke baya azaldı ama tam cıkmadı uzerındekı kılımede gelmıştı.mınık kılıe.makınaya attım 60 derecede yıkadım çıktı.halıyıda ınş tamamen cıkarır halı yıkamcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…