pekmez iiçiren varmı

valla ben bu konuda ozzytoygar'ın tavsiyesine uyucam pekmezi daha sonra versek ne olucakki daha iyi olur sonuçta demir ilacınıda aç karına vermiyormuyuz süt le beraber verirsek etkisi azalır diye yani ozzytoygar'ın daha mantıklı olduğuna inanıyorum.

mantığı şurda canım demir ilaçlarını bile dr lar süt ve süt ürünleriyle birlikte almayın diyorlar demirin emilimini engelliyor kalsiyum etkisiz hale getiriyor yada cok az alımını sağlıyor.demiri c vitaminiyle vermeni tavsiye ederim arkadaşım mesala portakal suyuyla verilebilir pekmez ama sütle yoğurtla değil.isterlerse dr larına sorabilirler.bilmeden yargılıyolar ya deli oluyorum neyse alan alıyor doğru bilgiyi.

canım mantığı şu pekmezi kan yapsın diye ayrı olarak aç verirsin ama bazı çocuklar sade yoğurt yemiyor yoğurdun tadını kırmak için içine pekmez katılabilir mantık budur hiç yoğurt yememesindense pekmezli yoğurt yer pekmezdeki kalsiyumdan faydalanır .

arkadaş meslegii yanlış yazmış sanırım doktor olması lazım....
sen hiç demir ilaçlarının içini okudunmu süt ve süt ürünleri ile kullanılamaz yazıyor çünkü demir içeirkli ilaçlar ve besinler süt ve süt ürünleri ile birlikte alındıgı zaman birbirini nötürelize ederler. pekmezde demir içerikli bir besin oldugundan dlayı süt yogurt peynir gibi ürünlerle VERİLMEZ.... doktoruna bu konuyu danış bence a.s

sanki yoğurt sadece pekmezle tatlandırılabilir meyveli yoğurt ver.
illaki pekmez vermek istiyosan da ver tabi herkesin doğru olarak kabul ettiği bilgiyi sen verilebilir tezinle çürüt bakalım.

arkadaşım bişey olmaz ben kızıma sulandırıp içiriyodum alıştıktan sonra kendi istemeye başladı.çok faydalı olur hem kan yapar hemde demir eksikliği olmaz.rahatlıkla içirebilirsin.::ecrin_bebek::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…