pekinez türü köpecikk istiyorummm :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.610
56
merhaba bayanlarr :)

aşısı yapılmış, çiş eğitimli ve ısırmayacak ücretsiz istanbul/avrupa yakasında olan köpeciğe bakamayacak olan kişilerden pekinez türü köpecik istiyorum :) eğer bakmayacağınız
veya birisine vermeyi düşünüyorsanız ben alabilirimmmmmmmmm :)

Arkadaşım sen şaka mı yapıyorsun!! Lütfen şaka yaptığını söyle! Senin ASLA köpek sahiplenmemen gerektiği şu kurduğun cümleden belli. Sipariş mi veriyorsun! Hem ücretsiz, hem pahalı bir ırk, hem aşılı, hem ısırmayacak, hemde çiş eğitimli :) başka bir isteğin var mı??
Sen kendine bir dost aramıyorsun anlaşılan hevesle yanında hava atmak için gezdireceğin bir oyuncak arıyorsun. Bak sana kısaca anlatayım; ilk önce cins meraklısı olma, illaki o ırkı istiyorsan da barınaklarda dolu git oralara bak, hadi sahiplendin bu hayvanın ömür boyu masrafı olacak başkasına mı yaptıracaksın? 3 ayda bir iç-dış parazit tedavisi var, maması var, hastalığı var varda var. Ayrıca eğer çiş eğitimli istiyorsan en az 1 yaşında olmalı, küçük sahipleneceksen de sen vermelisin çiş eğitimini ve çiş eğitimi vermekte sabır ister öyle kolay bir şey değildir.
Sen sakın bilinçlenmeden köpek sahiplenme, köpek resimlerine bakacağına köpek eğitimi bakımı vs.. daha çok oku.. benden tavsiye yoksa sahipleneceğin hayvana yazık olur..

neyin şakasını yapıcam be ! benim zaten sokakta bulunmuş bir köpeğim var gayette bilinçliyimm. şükürler olsun ki hem kendime hemde köpeğime bakacak durumumda var. ayrıca ücretsiz demişim evet başlığı okumadınız sanırım "Ücretsiz evcil hayvan sahiplendirme" bidaha okuyunnn... köpeklerin ve diğer hayvanların oyuncak olmadığını bende biliyorumm. cins meraklısı olmuşum olmamışım size ne bu benimm huyum.. ayrıca köpek bakmakk heveslenmek değilll kendi evladın gibi göreceksinn. bana akıl vermek sizin haddinize düşmez. herkesin aklı var zatennn herkes düşünebilir...

Sen ilk önce konuşma üslubuna bir çeki düzen ver bence! Başlığı tabii ki okudum, ama sen benim sana yaptığım kinayeyi anlayamayacak kapasiteye sahipsin bende akıl var demişsin ama bence bir daha düşün :), kaç yaşındasın bilmiyorum ama ufak olduğun belli. Ayrıca burası form adı üstünde herkes fikirlerini istediği gibi beyan eder, öyle form açıp senin aklına ihtiyacım yok demek çok saçma, insan gibi seviyeli bir şekilde tartışamayacaksan da bu başlığa son yazışım.

"tartışamayacaksan" değil sizinle uğraşmak istemiyorum. tabikide insanlar istediği gibi yorum yapabilirler ama kırıcı veya küçümseyerek değil... kalbi olan anlarr neysee dediğim gibi sizinle uğraşmak istemiyorumm istediğinizz gibi yorum yapabilirsinizzz... topic sizinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…