• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki yakan testi ne zaman yapılmalı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi bay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bay

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
849
688
323
İstanbul
Hatunlar adetime en az 15 gün var kan testi yaptrsam çıkar mı?

yada ne zman yaptrmalıymmmmm??

Son düzenleme:
bu ne sabırsızlık böyle bekle bıraz bukadar acele etme kanda cıakr aslında ama düüşk cıkabılır az daha bekle adetıne 4-5 gün kala kanda baktırabılırsın

bu ne sabırsızlık böyle bekle bıraz bukadar acele etme kanda cıakr aslında ama düüşk cıkabılır az daha bekle adetıne 4-5 gün kala kanda baktırabılırsın

ya yaptm çıkmadı:( ama ben bu ay tuttrdm diye düşünüyırm:S gerçi yumurtalama tarihlerim bugünler ama bilmiyorum yinede :( öle yapim bari:(

bkle canım adet olmazsan yap negatif çıkarsa testler hayal kırıklığına uğrarsın çünkü

ya yaptm çıkmadı:( ama ben bu ay tuttrdm diye düşünüyırm:S gerçi yumurtalama tarihlerim bugünler ama bilmiyorum yinede :( öle yapim bari:(

Canım şuan yumartan bile çatlamamıştır.Çatladığını ve döllenme olduğunu varsayarsak bile daha rahime tutunmamıştır bile bu kadar acele etme bekle adet günün geçerse önce idrar sonrada kan tahlili yaptırırsın.Ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?

Canım şuan yumartan bile çatlamamıştır.Çatladığını ve döllenme olduğunu varsayarsak bile daha rahime tutunmamıştır bile bu kadar acele etme bekle adet günün geçerse önce idrar sonrada kan tahlili yaptırırsın.Ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?

Evet çok acele ediyorum biliyorum :( ama çok istiyorum:( 3 aylık evliyim ve hiç korunmadık:S yani tam olarak 3 aydır istiyorum:(

benımde 1 hafta var ben ıkıncı ıcın bekelmedeyım ama bızım ılk cocuk 3 asıalma tutmamaısıt sonra dogal yoldan kalmıstım yanı cok beklemıstık sperm düşüktü suan bılmıyorum ondanda tedırgınım ılk kez korunmadık buay baycım bak erken gebelık ıdrar testlerı varmıs 25-30 tl adetten 7 gün önce cıkıyomus keısn sonuc öyle yazıyor gercı 7 gün kala kanda baktır daha saglıklı ve ucuz:)

benımde 1 hafta var ben ıkıncı ıcın bekelmedeyım ama bızım ılk cocuk 3 asıalma tutmamaısıt sonra dogal yoldan kalmıstım yanı cok beklemıstık sperm düşüktü suan bılmıyorum ondanda tedırgınım ılk kez korunmadık buay baycım bak erken gebelık ıdrar testlerı varmıs 25-30 tl adetten 7 gün önce cıkıyomus keısn sonuc öyle yazıyor gercı 7 gün kala kanda baktır daha saglıklı ve ucuz:)

Ben çok acele etmşim sanırım:D Gittim adetime 15 gün varken kan testi yaptrdm:D:D:D neyse beklim biraz daha:S çok istiyorum bu ayyy çokk. Allah inş isteyen herkese nasip etsn:(

15gün kala kanda kac cıktı pekı az cok bell ıolur yıne

arkadaşlar merhaba biz de 7 aydır bebek için uğraşıyoruz olmadı bir türlü.benim sat 24 aralıktı ve hep 5-6 gün öncesine geliyor ama önceden öyle değildi 3 gün öne gelirdi.benim hesabıma göre bu ay bat 18 veya 19ocak.o zaman şimdi yumurtlama döneminde miyim ben yoksa geçmiş midir.bir de bu ay klomen kullandım ben.

nesssım 24 aralıkgı 1 say adetın baslangıc gününü 12-16günler arası genelde hamıle kalamda sanslı oluyosun 14.gün yada 15 yumurtlama oluyor zaten spermler 72 saat canlı kalabılıyor 6-7 ocak gıbı yumurtlama olması lazım bugün falan yada yarın deneyın mutlaka kacırmayın bu dönemı
yesımcım cıakr az cok degerden bellı olur ama gec döllenme falan olduysa cıkmayabılır bekle adet gününü adete 2-3 gün kala falan kan testı yaptır sabredemıyceksen daha fazla insallah hepımız ıcın hayırlısı olur burdan paylasalım sonucu olumlu yada olumsuz

Back