Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ne sabırsızlık böyle bekle bıraz bukadar acele etme kanda cıakr aslında ama düüşk cıkabılır az daha bekle adetıne 4-5 gün kala kanda baktırabılırsın
Hatunlar adetime en az 15 gün var kan testi yaptrsam çıkar mı?
yada ne zman yaptrmalıymmmmm??
ya yaptm çıkmadı ama ben bu ay tuttrdm diye düşünüyırm:S gerçi yumurtalama tarihlerim bugünler ama bilmiyorum yinede öle yapim bari
Canım şuan yumartan bile çatlamamıştır.Çatladığını ve döllenme olduğunu varsayarsak bile daha rahime tutunmamıştır bile bu kadar acele etme bekle adet günün geçerse önce idrar sonrada kan tahlili yaptırırsın.Ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?
cnm benimde 10 gün var bende meraktayım şuan ama daha beklemeliyim galiba :-(( ama sabırsızlanıyorum.
benımde 1 hafta var ben ıkıncı ıcın bekelmedeyım ama bızım ılk cocuk 3 asıalma tutmamaısıt sonra dogal yoldan kalmıstım yanı cok beklemıstık sperm düşüktü suan bılmıyorum ondanda tedırgınım ılk kez korunmadık buay baycım bak erken gebelık ıdrar testlerı varmıs 25-30 tl adetten 7 gün önce cıkıyomus keısn sonuc öyle yazıyor gercı 7 gün kala kanda baktır daha saglıklı ve ucuz:)
15gün kala kanda kac cıktı pekı az cok bell ıolur yıne
15gün kala kanda kac cıktı pekı az cok bell ıolur yıne
negatıf gıbı görünüyor gec döllenme olamdıysa