Benimki sen sakın hap map kullanma ben korunurum diyor...Yan etkisi falan sana bişey olmasın diyor.ama ben emin değilim,kondomda %100 korumuyorki.....
Yavru kuşum sen bunları daha şimdidenmi düşünmeye başladın ya biz napcaz jeyyar
Bizim o konuda biraz karışık ya..Bende yasmin kullanıcam..Normalde doğum kontrol hapı kullanmak istemiyodum aslında.Hem kilo,kıllanma yapar hemde hormonlara zarar verir diye duymuştum birkaç kişiden..
Ama biliyosun aşkım ecz de çalışıyo.Kesinlikle hiçbir şekilde hormonlara zarar vermiyormuş..En çok kullanılan hapmış o yasmin.zarar verecek olsa ben kullandırırmıyım diyo (çocukları çok seviyo çok istiyoda:asigim:)
Ama şöyle birşey var..Evlenmeden 1 ay önce adet bitiminden 5 gün sonra kullanılmaya başlanması gerekiyormuş..Benim üstünden bayağı bi zaman geçti adetimin.O yüzden birdahaki ayı beklicez haziran 8 düğün haziran sonunda falan anca etkisini göstericek yani hap..
O zamana kadarda (yani ilk bir ay) napıcaz bilmiyorum.Şey kullanmak istemiyo kendiprezervatif
hani davetiyelerimizzz............................................jeyyarOzaman Yasmin Diyoruzzzzz :) Bu Arada Ablamin Düğünüde 22 Haziranda..
yok iğne yöntemini kullanmam zatenn ancak hap olur oa ddiğin gibi yasminnn.. yahu neden hep biz korunuyoruz erkekler neden korunmuyorki yaa
evlenen bayanların balıketine donusmelerinin sebebi demek ki bu haplarmis...
ablan icin sormamis miydin:roflol:
hani davetiyelerimizzz............................................jeyyar
bu arada beyaz melek ne güzel ne yazsan okuorum hep yararlı şeyler yazıyorsun umarım minik beyaz meleği kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?