• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki ya Sokak Hayvanları....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Evlerimizde hayvanlarımızı beslemek demek iyi bir hayvansever olmak değildir diye düşünüyorum.Benimde evimde iki tane kedim var,ama bunu kendime yeterli görmüyorum.

ımkanlarımız dogrultusunda gerek sadece emegimizle gerekse mama ,su,barınak,saglık yardımı şeklinde elimizden geldigi kadar evsiz hayvanlara da sahip cıkmalıyız.Hayvan barınaklarında bizlere cok ihtiyacları var.Pazardan yada acık bakliyat satan yerlerden kilosu 300,500 tlye alacagınız makarna bile kafi geliyor bu hayvanların doymasına.Paçavralar dedigimiz işe yaramaz ortu kıyafet vsler hayvanların altına seriliyor kışları barınaklarda.Barınaklarda durum içaçıcı degil,devlet fon ayırmıyor.Hayvenseverler kendi imkanları ile ellerinden geleni yapmaya calısıyor.Gecen sene ismini vermek istemedigim bir barınakta calısan personel olmadıgından,hayvanlar barınakta unutulup bırakıldıgından,buyuk kopekler kucuk kopekleri yiyerek ve idrarlarını icerek bir kışı gecirdiler..Durum bu kadar içler acısı..

Sadece 1 saatinizi ayırarak bu hayvanların yardımına kosup onların "yaşama haklarına" kavusmalarına yardım edebilirsiniz.
barınakların adres telefon numaraları ve ihtiyacları teker teker yazıyor..

Yaşam Hakkına Saygı - YHS - Barınaklar

herkes bir canlıyı yasama dondurebilir kazandirabilir..sadece biraz empati bir hayat kurtarabilir..

Hayvanlar tecavuze ugruyor..
Hedef tahtası gibi kursunlanıyor..
Yavru kopeklerin bacakları kesilip kan kaybından ölmesi izleniyor..
Aç bırakılıyor,susuz bırakılıyor...
Bıcaklanıyor,uzuvları kesiliyor..gözleri oyuluyor..
hız yarıslarından kim daha once kopege carpacak diye hesap yapılıyor,ya da kim daha cok yuksege ucuracak carpınca ..

ben cok daraldım bu haberleri okumaktan..artık paylaşmak istedim..

Kimse sessiz kalmasın..hiçbirsey yapamıyorsak onlar için bi kap su koyalım kapımızın önüne..günlerce susuz kaldıgımızı dusunelim kanter icinde bir bardak su icin can attıgımızda..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back