peki şimdi ne yapmalıyım ?

cansu_0666

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
13
1
30
Herkese hayırlı akşamlar sizlerden fikir almam lazım fazla uzatmadan konuya gireyim; üniversiteyi bu yıl bitirdim memleketime döndüm ve 1,5 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz.Erkek arkadaşım fazla uzatmayalım adı konulsun ailen öğrensin beni bilsinler diyor kendisi 28 ben 22 yaşındayım.ben yeni mezun oldum ve iş arıyorum diyorum ki bekle ben işe gireyim en azından 1 yıl geçsin ondan sonra ailelerimizi tanıştırallım diyorum o da hayır ocağa kadar çalış ben geliyim tanışıyım diyor.Kendisinin işi gücü var yalnız farklı memleketlerdeyiz yani evlenene kadar burda çalışıcam nasip olursa sonrası onun memleketinde..Peki sizce ben ne yapmalıyım annem biliyo aslında babamda biliyo konuştuğum biri olduğunu ama yüzyüze hiç konuşmadık nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olur musunuz yorumlarınız benim için çok önemli

Canim benim sen evlenmek istiyorsan okulu bitirdiysen meslegini eline aldiysan bekleyeceğin cok da bir şey yok şayet seviyorsan
Annene durumu anlat boyle boyle tanismak istiyorlar de. Babana gerekli aciklamayi yapar.

Canim benim sen evlenmek istiyorsan okulu bitirdiysen meslegini eline aldiysan bekleyeceğin cok da bir şey yok şayet seviyorsan
Annene durumu anlat boyle boyle tanismak istiyorlar de. Babana gerekli aciklamayi yapar.
annem biliyor tanıştırdım annemle ama ne kadar beklemeliyim babama nasıl söylemeliyim bilmiyorumm

Ben baba evinden çıkıp koca evine gitmeyi doğru bulmuyorum. İnsan okudu ise biraz kendi yaşamalı kendi kendine yetmeyi öğrenmeli. Biraz bekar kalıp parasını doyasıya harcamalı falan. Böyle tek başına hayatını idare edenleri seviyorum. Onlar bir şey olduğunda ayakta kalmayı çok güzel başarıuolar

haklısınız bende öyle bir hayatım olmasını isterdim ama şuan ki ailevi durumum zaten ona uygun değil hemen evlenmeyi bende istemiyorum en azından 1.5 2 yıl geçicek zaten tek sıkıntım babama ne zaman söylemeliyim en azından tanısın istiyorum

E annenle tanistirmissin zaten baban da biliyomus annene durumu ac kabul etmezse sevgiline annem istemiyo dersin ama bence adi konulunca ailen rahatlar onlar da huzursuzdur muhtemelen

E annenle tanistirmissin zaten baban da biliyomus annene durumu ac kabul etmezse sevgiline annem istemiyo dersin ama bence adi konulunca ailen rahatlar onlar da huzursuzdur muhtemelen
işte bu yüzden babamla tanıştırmak istiyorum ama nasıl söylemeliyim ne zaman yapmalıyım bilmiyorum

tanışmaktan bişey olmaz tanışsınlar bence evlilik ne zaman düşünüyor peki

Okul bitmiş işinde var sevgilinde çalışıyor e daha neyi bekliyorsun ailene maddi olarak yardım ettiğin içinmi evlenmek istemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…