• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pek dert sayilmaz ama bi bakiverin

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.766
7.046
358
İzmir
Kizlar bir kisinin facebook adresinden iki tane resim almammiz gerekiyor resimde olan kisiyi birine gostermek icin ama fotorafi indirdigimiz anlasilmasin istiyoruz face sahibine herhangi bir bildirim gidermi fotorafiniz indirildi diye

Sanmıyorum öyle bir teknolojinin çıktığını, telefonla fotografını cekin veya ekran görüntüsü alın aklınıza yatmıyorsa.

Izinsiz birinin resmini almak ne kadar dogru olabilirki? Orya takildim ben

Izinsiz birinin resmini almak ne kadar dogru olabilirki? Orya takildim ben

Dogru degil tabi ama almaktaki amac hayirli bir is icin oldugundan ricasini kiramadik arkadasin... sadece bildirim gitmesinide utandigi icin takti kafasina bende buraya soralim dedim

Kizlar bir kisinin facebook adresinden iki tane resim almammiz gerekiyor resimde olan kisiyi birine gostermek icin ama fotorafi indirdigimiz anlasilmasin istiyoruz face sahibine herhangi bir bildirim gidermi fotorafiniz indirildi diye

hyr bildirim falan gitmez.facebook o kadar ilerlemedi daha, ama ilerde milletin arası bozulsun diye bunu geliştirir facebook, şuan için sıkıntı yok indirebilirsiniz yani, gerçi doğru değil ama madem hayırlı bir iş :))

Back