Bir aylik ramazandan ve oructan sonra yine eski düzenimize adapte olmaya çalışıyoruz.ozellikle bu ramazanda benim gibi sıkıntıları olan var mi bilmiyorum.normalde herseyi öğüten bir sindirim sistemim var.fakat bu ramazanda sahurda bir kere yulaf yogurt karışımı yedim ishal oldum.kestim duzelir gibi oldum.sonra adim adim ishalim artmaya başladı.sahurda yeşil sogan yiyince mesela.onu da kestim bugün bayram ve ben ara ara ishal oluyorum.bir sıkıntı var cozemiyorum.bunyem neyi atiyor.yada bu ramazan benim gibi sıkıntıları olan oldu mu?çok buyuk karin ağrım yok fazlasi ile gazim oluyor.bir besine alerji mi gelistirdim bilemiyorum.
Bir kere bir ilac dokunmuştu ama o bunun gibi degil yada bagirsaklarda yararli bakteriler mi azaldi bilemiyorum.bilincsiz birsey kullanmak istemiyorum fakat ishalim daha dogrusu tuvalete müptela olursam makat catlagimi tetikleyip beni başka sikintilarla da ugrastirabilir.
ne kabiz nede uzun süre ishal olmaliyim.
Bir kere bir ilac dokunmuştu ama o bunun gibi degil yada bagirsaklarda yararli bakteriler mi azaldi bilemiyorum.bilincsiz birsey kullanmak istemiyorum fakat ishalim daha dogrusu tuvalete müptela olursam makat catlagimi tetikleyip beni başka sikintilarla da ugrastirabilir.
ne kabiz nede uzun süre ishal olmaliyim.