evet o da dogru , burda konuştuk yeterbır de sarılıp öpüşmeyelım off. eve kahveye cagırayım ama gelır mısın ? sımdı musaıt degılım gercı baska zaman mı görüşsek
Sanırım en ünlü psikologa gıtsem bu kadar anlayabilirdi benıçok güldüm ama hepsi doğru hakikaten,
çay içelim ama sırt sırta oturalım
o dediğiniz yerlere götürmek en avantajlısı hakikaten. sonbahar planlarıma katayım ve hayata geçireyım kışın da devam ettıreyım hem cocuga ıyı gelır arkadaslar yenı oyunlar bana zaten ıyı gelıcektır. önce fön+sonra oyun alanı.süpersiniz teşekkürler.
hani hiç arkadaşınız yoktu?ya zaten çocuga bakmıyor annem, ne zaman bıraksam doktor için falan bıraktıgımda ne hallerde buluyorum bakamıyor da zaten.
wala cumle falan kuramıyorum dogru canımı okudu günlerdır didik didik asagılanmaktan kafamı kaldıramıyorum.
msj atan arkadaslara selam bıle vermıyorum dışarı mı cıkmak ısteyecek gelmek mı ısteyecek bılemıyorum musaıt de olamıyorum ertelemekten arkadasları ayıbın ayıbını yapıyorum hep, ev süreklı dagınık cocugun arkasını toplamaktan zaten yorgun düşüyorum tipim falan kaydı kendıme de bakamıyorum zaten moralım de ıyı degıl cıksam ne olucak ama cıkmak ıstıyorum şöyle saçımı fönleyıp dolasmak ıstıyorum ama cocugu esıme bıraksam da hadı hemen gel bak şu cocuga dıyor ohoo yani hayaller hayatlar altı ustu bır saat belkı
hem arkadaş istiyorum diyorsunuz,1 kişi bile yok diyorsunuz. ama arayanlardan da kaciyormussunuz. gelicek yada cagiracak diye.tuhaf.hani bir saat çay icesiniz vardı ama insan yoktu?çelişkiliya zaten çocuga bakmıyor annem, ne zaman bıraksam doktor için falan bıraktıgımda ne hallerde buluyorum bakamıyor da zaten.
wala cumle falan kuramıyorum dogru canımı okudu günlerdır didik didik asagılanmaktan kafamı kaldıramıyorum.
msj atan arkadaslara selam bıle vermıyorum dışarı mı cıkmak ısteyecek gelmek mı ısteyecek bılemıyorum musaıt de olamıyorum ertelemekten arkadasları ayıbın ayıbını yapıyorum hep, ev süreklı dagınık cocugun arkasını toplamaktan zaten yorgun düşüyorum tipim falan kaydı kendıme de bakamıyorum zaten moralım de ıyı degıl cıksam ne olucak ama cıkmak ıstıyorum şöyle saçımı fönleyıp dolasmak ıstıyorum ama cocugu esıme bıraksam da hadı hemen gel bak şu cocuga dıyor ohoo yani hayaller hayatlar altı ustu bır saat belkı ıstegım ama sadece ısteyebılıyorum
bu kadar kasma ya parka falan git sosyalleş çocuğununda arkadaşı olur hem onunla ne kadar ilgileniyorsun şüpheli ya sürekli ağlyan söz dinlemeyen bir çocuk canlandı gözümdeÇocuk dogali 3 yil oldu kendi basima zaten gezemiyorum annem pek bakmiyor pek dedıgım hıc aslında, bakayım dıyor bir iki saat bazen bırakıyorum 3 ayda bır kere hatta 6 ayda bır kere toplam belkı 5 kere bırakmışımdır bu yaşına kadar o da mecburen doktora falan, annem bakmak mecburıyetınde degıl tabıkı ama kocamın aılesıne kocama falan oyle tatlı kötülüyor benı o da benım canımı cok sıkıyor herkesın ınanacagı gıbı soyluyor ben de annemı kötulememek ıcın kımseye boyle dedı ama ınanmayın falan dıyemıyorum... sonra cevremden de annemın asagıladıgı yönde sözler duyuyorum üzülüyorum tabıkı.
Bir de hıc arkadasım yok, hıc dedıgım tamemen arkadasım yok ne komşum ne dostum var. bu da benı ıyıce sıkıyor mesela aksam 1 saat bır kız arkadasımla bır yere gıdıp cay kahve ıcmek ısterım ama samımı olmak da ıstemıyorum bu konuda ne yapabılırım onu bılmıyorum bana msj atıp selam verenlerle dahi konuşmaktan kaçıyorum ki görusmeyeyım ama bır yandan da görusmek ıcın hayaller kuruyorum belkı eşim 1 saat cocuga bakar ben de gönlumce sohbet edıp dertlesebılırım gıbı gelıyor veya kafamı dagıtırım...
etrafımda cocugu anneme sattım eşime sattım gezıyoruz kızkıza falan dıyenler oldukca artık kıskanıyorum özenmeyı takdır etmeyı falan gectım malesef. belkı annemın dedıgı gıbı gecımsızım salagım olabilir ama ıyı kötü arkadaslık kurmalı mıyım ne yapayım dertlesmek ıstemıyorum derdım büyümesın dıye üzülüyorum.
Dogru tespithem arkadaş istiyorum diyorsunuz,1 kişi bile yok diyorsunuz. ama arayanlardan da kaciyormussunuz. gelicek yada cagiracak diye.tuhaf.hani bir saat çay icesiniz vardı ama insan yoktu?çelişkili
Aynı sorun bende de var benimde hiç arkadaşım yok bende kiskaniyorm bazen hayaller kuruyorum benimde 1 buçuk yaşında oğlum var bence en azından 1tanede olsa edinmeliyiz iyi gelir diye dusunuyorumÇocuk dogali 3 yil oldu kendi basima zaten gezemiyorum annem pek bakmiyor pek dedıgım hıc aslında, bakayım dıyor bir iki saat bazen bırakıyorum 3 ayda bır kere hatta 6 ayda bır kere toplam belkı 5 kere bırakmışımdır bu yaşına kadar o da mecburen doktora falan, annem bakmak mecburıyetınde degıl tabıkı ama kocamın aılesıne kocama falan oyle tatlı kötülüyor benı o da benım canımı cok sıkıyor herkesın ınanacagı gıbı soyluyor ben de annemı kötulememek ıcın kımseye boyle dedı ama ınanmayın falan dıyemıyorum... sonra cevremden de annemın asagıladıgı yönde sözler duyuyorum üzülüyorum tabıkı.
Bir de hıc arkadasım yok, hıc dedıgım tamemen arkadasım yok ne komşum ne dostum var. bu da benı ıyıce sıkıyor mesela aksam 1 saat bır kız arkadasımla bır yere gıdıp cay kahve ıcmek ısterım ama samımı olmak da ıstemıyorum bu konuda ne yapabılırım onu bılmıyorum bana msj atıp selam verenlerle dahi konuşmaktan kaçıyorum ki görusmeyeyım ama bır yandan da görusmek ıcın hayaller kuruyorum belkı eşim 1 saat cocuga bakar ben de gönlumce sohbet edıp dertlesebılırım gıbı gelıyor veya kafamı dagıtırım...
etrafımda cocugu anneme sattım eşime sattım gezıyoruz kızkıza falan dıyenler oldukca artık kıskanıyorum özenmeyı takdır etmeyı falan gectım malesef. belkı annemın dedıgı gıbı gecımsızım salagım olabilir ama ıyı kötü arkadaslık kurmalı mıyım ne yapayım dertlesmek ıstemıyorum derdım büyümesın dıye üzülüyorum.