pek arkadaşım yok, çocuğu da bırakıp yalnız çıkanları kıskanıyorum

sen kendini bir dışarı atttttttt

bir oksijenle karşılaş,
nasıl bir şey olduğunu anımsaa
,nelere kadir olduğunu görr
merak etme 3 yaşındaki çocuğa hiç ama hiç bir şey olmuyorr sen dışarı tek başına çıktığında

3 yaşında ben çocuğumu 8/5 ana okuluna gönderiyordum

evet o da dogru , burda konuştuk yeter :işsiz: bır de sarılıp öpüşmeyelım off. eve kahveye cagırayım ama gelır mısın ? sımdı musaıt degılım gercı baska zaman mı görüşsek :ruh:

Tamam be mekan soyle geliyim. Cay icicez ama muhabbet yok. Hesaplar alman usulu. Bi de boyle deniyim degisiklik olur :KK53:

Sanırım en ünlü psikologa gıtsem bu kadar anlayabilirdi benı :halay: çok güldüm ama hepsi doğru hakikaten,
çay içelim ama sırt sırta oturalım :bicak:

o dediğiniz yerlere götürmek en avantajlısı hakikaten. sonbahar planlarıma katayım ve hayata geçireyım kışın da devam ettıreyım hem cocuga ıyı gelır arkadaslar yenı oyunlar bana zaten ıyı gelıcektır. önce fön+sonra oyun alanı. :rapci:süpersiniz teşekkürler.

Niye böyle oldun acaba ? Çocuktan öncede böyle miydin sonra mı oldu?

Tanıştığın insanları eve çağırmak zorunda değilsin ki dışarda kafeye davet et orda için illa evde mi pişicek bu kahve

Bende hamileyim dogum iznindeyim calistigim zamanlar vardiyamdan dolayi cok arkadaslarla gorusucek vaktim olmuyordu zamanla kimse kalmadi etrafta:deli:ama ben mutluydum hala da esimle disari cikmak veya evde vakit gecirmek cok keyifliydi simdi bebegimde bize katiliyor daha da zevkli olucak dogumdan sonra da lutfen bebeklerinizi yuk olarak gormeyin onlarla keyifli kaliteli zaman gecirmeyi ogrenin kimseye muhtac degilsiniz cikin parka bebeginizle orda sizin gibi bebegiyle olmaktan mutlu olan insanlsrla tanisin

Cocukta cocuk yahu bir bebe bir yere sigamadi 8 senedir ben heryere kizimla gidiyorum beni seven bebemle sevsin :KK66:

Cocuğu bu kadar ayak bağı olarak görme nedeniniz nedir? Cocukla da bi yerde oturulur gayette cay icilir. Tatile de gidilir spor da yapilir... benim bi cocugum yok mesela anneme yada herhangi bi arkadasima birakabilecek!

Cocugun 3 yasinda artik onunla da bol bol cikabilirsin kuaföre de cocuklan gidebilirsin ben bebegimle bir kac defa kuaföre gitdim mecvurdum bir kerede anneme biraktim o da tek birakisim di herhalde. Baska zaman esime birakirim bazen yalniz markete bile gitmek güzel oluyor. cocugunla hep degisik parklara git hep aynisina gitme. 3 yasindaki cocuklan cok sey yapilir. Ve cocugunu krese de verebilirsin 3 yasinda sonucta ikinize iyi gelir

ya zaten çocuga bakmıyor annem, ne zaman bıraksam doktor için falan bıraktıgımda ne hallerde buluyorum bakamıyor da zaten.
wala cumle falan kuramıyorum dogru canımı okudu günlerdır didik didik asagılanmaktan kafamı kaldıramıyorum.
msj atan arkadaslara selam bıle vermıyorum dışarı mı cıkmak ısteyecek gelmek mı ısteyecek bılemıyorum musaıt de olamıyorum ertelemekten arkadasları ayıbın ayıbını yapıyorum hep, ev süreklı dagınık cocugun arkasını toplamaktan zaten yorgun düşüyorum tipim falan kaydı kendıme de bakamıyorum zaten moralım de ıyı degıl cıksam ne olucak ama cıkmak ıstıyorum şöyle saçımı fönleyıp dolasmak ıstıyorum ama cocugu esıme bıraksam da hadı hemen gel bak şu cocuga dıyor ohoo yani hayaller hayatlar altı ustu bır saat belkı
hani hiç arkadaşınız yoktu?

ya zaten çocuga bakmıyor annem, ne zaman bıraksam doktor için falan bıraktıgımda ne hallerde buluyorum bakamıyor da zaten.
wala cumle falan kuramıyorum dogru canımı okudu günlerdır didik didik asagılanmaktan kafamı kaldıramıyorum.
msj atan arkadaslara selam bıle vermıyorum dışarı mı cıkmak ısteyecek gelmek mı ısteyecek bılemıyorum musaıt de olamıyorum ertelemekten arkadasları ayıbın ayıbını yapıyorum hep, ev süreklı dagınık cocugun arkasını toplamaktan zaten yorgun düşüyorum tipim falan kaydı kendıme de bakamıyorum zaten moralım de ıyı degıl cıksam ne olucak ama cıkmak ıstıyorum şöyle saçımı fönleyıp dolasmak ıstıyorum ama cocugu esıme bıraksam da hadı hemen gel bak şu cocuga dıyor ohoo yani hayaller hayatlar altı ustu bır saat belkı ıstegım ama sadece ısteyebılıyorum
hem arkadaş istiyorum diyorsunuz,1 kişi bile yok diyorsunuz. ama arayanlardan da kaciyormussunuz. gelicek yada cagiracak diye.tuhaf.hani bir saat çay icesiniz vardı ama insan yoktu?çelişkili

Aa.. Bende gecenlerde hic ark yok diye konu acmistim. Bu sabah da yalnizliktan tepine tepine aglamakla, bebegime gulucukler atan ruh hali arasinda kaldim. Da.. Sende İzmir de oturuyormussun. Bende oyle. Hadi arkadas olalimm ama samimi olursam kusura bakma :halay::KK49:

Tesekkurler arkadaslar yorumlarınızdan dolayı. benim çocuk pek bır yerde durmaz cafeye gıdınce de oyle oturan cınsten degıl kuaforde de durmaz, sorun o da degıl kı sorun olur mu cocugum obenım, sorun benım kımseyle gorusememem yani evde bıraksam bırı baksa ola ki tamam kimsenın destegı yok benım de yok bırıne bıraksam ola ki, cıkıcak gezıcek bırı yok bırı arıyor aslında onla bulussam yıne bıle memnun kalamam sanırım. zaten benımle denk olmalı gorusmem ıcın, bekar kız arkadasın konuscagı konu baska benım baska artık veya yası buyuk bır ablanın konusucagı konu baska benım baska. ben cocuktan bahsetmek ısterım ev temızlıgınden falan ama o ne konusucak iş konusucak kendı kaynanasını anlatıcak falan. aynı sartlar altında bence arkadaslık guzel olur

Çocuk dogali 3 yil oldu kendi basima zaten gezemiyorum annem pek bakmiyor pek dedıgım hıc aslında, bakayım dıyor bir iki saat bazen bırakıyorum 3 ayda bır kere hatta 6 ayda bır kere toplam belkı 5 kere bırakmışımdır bu yaşına kadar o da mecburen doktora falan, annem bakmak mecburıyetınde degıl tabıkı ama kocamın aılesıne kocama falan oyle tatlı kötülüyor benı o da benım canımı cok sıkıyor herkesın ınanacagı gıbı soyluyor ben de annemı kötulememek ıcın kımseye boyle dedı ama ınanmayın falan dıyemıyorum... sonra cevremden de annemın asagıladıgı yönde sözler duyuyorum üzülüyorum tabıkı.

Bir de hıc arkadasım yok, hıc dedıgım tamemen arkadasım yok ne komşum ne dostum var. bu da benı ıyıce sıkıyor mesela aksam 1 saat bır kız arkadasımla bır yere gıdıp cay kahve ıcmek ısterım ama samımı olmak da ıstemıyorum bu konuda ne yapabılırım onu bılmıyorum bana msj atıp selam verenlerle dahi konuşmaktan kaçıyorum ki görusmeyeyım ama bır yandan da görusmek ıcın hayaller kuruyorum belkı eşim 1 saat cocuga bakar ben de gönlumce sohbet edıp dertlesebılırım gıbı gelıyor veya kafamı dagıtırım...

etrafımda cocugu anneme sattım eşime sattım gezıyoruz kızkıza falan dıyenler oldukca artık kıskanıyorum özenmeyı takdır etmeyı falan gectım malesef. belkı annemın dedıgı gıbı gecımsızım salagım olabilir ama ıyı kötü arkadaslık kurmalı mıyım ne yapayım dertlesmek ıstemıyorum derdım büyümesın dıye üzülüyorum.
bu kadar kasma ya parka falan git sosyalleş çocuğununda arkadaşı olur hem onunla ne kadar ilgileniyorsun şüpheli ya sürekli ağlyan söz dinlemeyen bir çocuk canlandı gözümde

Bana gel kız. Kahve de yaparım:super: benim kızım da üç bizimde ev hep dağınık. Bir tek salon temizdi onuda bugün itibariyle istila ettik şükür:KK22:

Canın istemiyor. Hem gorusmek istiyorsun hem istemiyorsun. Bu havadan cikman lazım. Karar ver ve bir yerden basla. Bir arkadaşını ara ve cocugunla beraber gorus.

Benim muhitimde cagirabilecegim gidebilecegim birileri olsun yeterki ev daginikmis takmam valla.. benime dort buçuk ve bir yaş iki çocuğum var..ev komple dağınık..7/24..benim felsefem gelen evime değil bana gelsin dır..aksi gibi bir kişiden fazla yok..hep yaşlı insanlar var.. arkadaşlarım var ama ben onlara biraz uzak kalıyorum malesef..
Sen arkadaş edinmeye bak zamanla samimiyet kurarsin.. erteledigin davetleri yerine getirmekle başla mesela..

ne tuhaf hatunsun sen böyle! dalga geçer gibi bir üslubun var. evladından çocuk da çocuk diye bahsetmen de garip be arkadaş! neyse arkadaş bulursun belki ama bu tavırların bu üslubun değişmezse o arkadaş 2.çaya çıkmaz seninle.herkes senin kahrını çekemez ki

Çocuk dogali 3 yil oldu kendi basima zaten gezemiyorum annem pek bakmiyor pek dedıgım hıc aslında, bakayım dıyor bir iki saat bazen bırakıyorum 3 ayda bır kere hatta 6 ayda bır kere toplam belkı 5 kere bırakmışımdır bu yaşına kadar o da mecburen doktora falan, annem bakmak mecburıyetınde degıl tabıkı ama kocamın aılesıne kocama falan oyle tatlı kötülüyor benı o da benım canımı cok sıkıyor herkesın ınanacagı gıbı soyluyor ben de annemı kötulememek ıcın kımseye boyle dedı ama ınanmayın falan dıyemıyorum... sonra cevremden de annemın asagıladıgı yönde sözler duyuyorum üzülüyorum tabıkı.

Bir de hıc arkadasım yok, hıc dedıgım tamemen arkadasım yok ne komşum ne dostum var. bu da benı ıyıce sıkıyor mesela aksam 1 saat bır kız arkadasımla bır yere gıdıp cay kahve ıcmek ısterım ama samımı olmak da ıstemıyorum bu konuda ne yapabılırım onu bılmıyorum bana msj atıp selam verenlerle dahi konuşmaktan kaçıyorum ki görusmeyeyım ama bır yandan da görusmek ıcın hayaller kuruyorum belkı eşim 1 saat cocuga bakar ben de gönlumce sohbet edıp dertlesebılırım gıbı gelıyor veya kafamı dagıtırım...

etrafımda cocugu anneme sattım eşime sattım gezıyoruz kızkıza falan dıyenler oldukca artık kıskanıyorum özenmeyı takdır etmeyı falan gectım malesef. belkı annemın dedıgı gıbı gecımsızım salagım olabilir ama ıyı kötü arkadaslık kurmalı mıyım ne yapayım dertlesmek ıstemıyorum derdım büyümesın dıye üzülüyorum.
Aynı sorun bende de var benimde hiç arkadaşım yok bende kiskaniyorm bazen hayaller kuruyorum benimde 1 buçuk yaşında oğlum var bence en azından 1tanede olsa edinmeliyiz iyi gelir diye dusunuyorum

X