pek arkadaşım yok, çocuğu da bırakıp yalnız çıkanları kıskanıyorum

tavsancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
2.630
1.191
42
Çocuk dogali 3 yil oldu kendi basima zaten gezemiyorum annem pek bakmiyor pek dedıgım hıc aslında, bakayım dıyor bir iki saat bazen bırakıyorum 3 ayda bır kere hatta 6 ayda bır kere toplam belkı 5 kere bırakmışımdır bu yaşına kadar o da mecburen doktora falan, annem bakmak mecburıyetınde degıl tabıkı ama kocamın aılesıne kocama falan oyle tatlı kötülüyor benı o da benım canımı cok sıkıyor herkesın ınanacagı gıbı soyluyor ben de annemı kötulememek ıcın kımseye boyle dedı ama ınanmayın falan dıyemıyorum... sonra cevremden de annemın asagıladıgı yönde sözler duyuyorum üzülüyorum tabıkı.

Bir de hıc arkadasım yok, hıc dedıgım tamemen arkadasım yok ne komşum ne dostum var. bu da benı ıyıce sıkıyor mesela aksam 1 saat bır kız arkadasımla bır yere gıdıp cay kahve ıcmek ısterım ama samımı olmak da ıstemıyorum bu konuda ne yapabılırım onu bılmıyorum bana msj atıp selam verenlerle dahi konuşmaktan kaçıyorum ki görusmeyeyım ama bır yandan da görusmek ıcın hayaller kuruyorum belkı eşim 1 saat cocuga bakar ben de gönlumce sohbet edıp dertlesebılırım gıbı gelıyor veya kafamı dagıtırım...

etrafımda cocugu anneme sattım eşime sattım gezıyoruz kızkıza falan dıyenler oldukca artık kıskanıyorum özenmeyı takdır etmeyı falan gectım malesef. belkı annemın dedıgı gıbı gecımsızım salagım olabilir ama ıyı kötü arkadaslık kurmalı mıyım ne yapayım dertlesmek ıstemıyorum derdım büyümesın dıye üzülüyorum.

Bence de en kisa zamanda bir arkadas edinin cunku kendi kendinize konusmaktan cumle kurmayi unutmussunuz. Ayrica

aksam 1 saat bır kız arkadasımla bır yere gıdıp cay kahve ıcmek ısterım ama samımı olmak da ıstemıyorum

Bu nedir Allah askina. Cay icecek kadar samimi olacaksin ama fazla samimi olmayacaksin. Ne istedigini biliyor musun?

Tek derdin çocuk aslında.O olduğu için rahat hareket edemiyorsun.
Annen seni eşinin ailesine kötülüyor o yüzden mi çocuğa bakmıyor.
tutarsızlık var konuda.
Hem kıskanıyorsun çıkanları hem samimi olmak da istemiyorsun sana msj atanlarla bile.
Devreler kısa devre yaptı sanki bende
:deli:

Bence de en kisa zamanda bir arkadas edinin cunku kendi kendinize konusmaktan cumle kurmayi unutmussunuz. Ayrica

Bu nedir Allah askina. Cay icecek kadar samimi olacaksin ama fazla samimi olmayacaksin. Ne istedigini biliyor musun?
Ay kadın seni öpebilirmiyim,çok tatlısın,süper ötesi bir yorum

Çocuk dogali 3 yil oldu kendi basima zaten gezemiyorum annem pek bakmiyor pek dedıgım hıc aslında, bakayım dıyor bir iki saat bazen bırakıyorum 3 ayda bır kere hatta 6 ayda bır kere toplam belkı 5 kere bırakmışımdır bu yaşına kadar o da mecburen doktora falan, annem bakmak mecburıyetınde degıl tabıkı ama kocamın aılesıne kocama falan oyle tatlı kötülüyor benı o da benım canımı cok sıkıyor herkesın ınanacagı gıbı soyluyor ben de annemı kötulememek ıcın kımseye boyle dedı ama ınanmayın falan dıyemıyorum... sonra cevremden de annemın asagıladıgı yönde sözler duyuyorum üzülüyorum tabıkı.

Bir de hıc arkadasım yok, hıc dedıgım tamemen arkadasım yok ne komşum ne dostum var. bu da benı ıyıce sıkıyor mesela aksam 1 saat bır kız arkadasımla bır yere gıdıp cay kahve ıcmek ısterım ama samımı olmak da ıstemıyorum bu konuda ne yapabılırım onu bılmıyorum bana msj atıp selam verenlerle dahi konuşmaktan kaçıyorum ki görusmeyeyım ama bır yandan da görusmek ıcın hayaller kuruyorum belkı eşim 1 saat cocuga bakar ben de gönlumce sohbet edıp dertlesebılırım gıbı gelıyor veya kafamı dagıtırım...

etrafımda cocugu anneme sattım eşime sattım gezıyoruz kızkıza falan dıyenler oldukca artık kıskanıyorum özenmeyı takdır etmeyı falan gectım malesef. belkı annemın dedıgı gıbı gecımsızım salagım olabilir ama ıyı kötü arkadaslık kurmalı mıyım ne yapayım dertlesmek ıstemıyorum derdım büyümesın dıye üzülüyorum.

cocuk diye soze basladiginiz siizn cocugunuz diye dusunuyorum, biz genelde oglum kizim gibi sahiplenme ekleriyle tanimlarizda ondan algiyamadim ilk basta bunu soylemek isterim !
bahsettiginiz cocugu da alip park bahce dolasin, hem cocuk azcik hava alir hemde sen sosyallesirsin diger annelerle.
birde sunu demeden gecmiyim, annen sana salaksin diyor sanirim, unutmaki bu cok kotu bir kelime, sakin abshettigin cocuga sen bu tarz kelimeler kullanma,

Tek derdin çocuk aslında.O olduğu için rahat hareket edemiyorsun.
Annen seni eşinin ailesine kötülüyor o yüzden mi çocuğa bakmıyor.
tutarsızlık var konuda.
Hem kıskanıyorsun çıkanları hem samimi olmak da istemiyorsun sana msj atanlarla bile.
Devreler kısa devre yaptı sanki bende
:deli:

ya zaten çocuga bakmıyor annem, ne zaman bıraksam doktor için falan bıraktıgımda ne hallerde buluyorum bakamıyor da zaten.
wala cumle falan kuramıyorum dogru canımı okudu günlerdır didik didik asagılanmaktan kafamı kaldıramıyorum.
msj atan arkadaslara selam bıle vermıyorum dışarı mı cıkmak ısteyecek gelmek mı ısteyecek bılemıyorum musaıt de olamıyorum ertelemekten arkadasları ayıbın ayıbını yapıyorum hep, ev süreklı dagınık cocugun arkasını toplamaktan zaten yorgun düşüyorum tipim falan kaydı kendıme de bakamıyorum zaten moralım de ıyı degıl cıksam ne olucak ama cıkmak ıstıyorum şöyle saçımı fönleyıp dolasmak ıstıyorum ama cocugu esıme bıraksam da hadı hemen gel bak şu cocuga dıyor ohoo yani hayaller hayatlar altı ustu bır saat belkı ıstegım ama sadece ısteyebılıyorum

cocouk diye soze basladiginiz siizn cocugunuz diye dusunuyorum, biz genedel oglum kizim gibi sahiplenme ekleriyle tanimlarizda ondan algiyamadim ilk basta bunu soylemek isterim !
bahsettiginiz cocuguda alip park bahce dolasin, hem cocuk azcik hava alir hemde sen sosyallesirsin diger annelerle.
birde sunu demeden gecmiyim, annen sana salaksin diyor sanirim, unutmaki bu cok kotu bir kelime, sakin abshettigin cocuga sen bu tarz kelimeler kullanma,

kullanmam tabı basıma gelen kötü şeylerın onun basına gelmemesıne calısıyorum her anne gıbı
parka bahçeye falan cıkıyoruz zaten orda burda annelerle kaynasıyorum da orda kalıyor o kaynasma, evıme gelseler halbukı bı kahve cıkarsam, ama cagaramıyorum da ev hep dagınık gunde 50 kere dagılıyor zaten

Parka çıkın parktan dahagüzel sosyalleşme ortamı var mı???yan salıncaktaki bebeye pişt ne güzel üstündeki diyerek laf atmaya başlayın gerisi gelir. (sapık gibi oldum) herkesle muhabbet ortamı kurarsınız çpcuk üzerinden yürürsünüz. Çok bunaldığım dönemlerde hem kızı ortalığa salmak hemde terapi olmak için parka çıkarız gebersem bile yorgunluktan.

Parka çıkın parktan dahagüzel sosyalleşme ortamı var mı???yan salıncaktaki bebeye pişt ne güzel üstündeki diyerek laf atmaya başlayın gerisi gelir. (sapık gibi oldum) herkesle muhabbet ortamı kurarsınız çpcuk üzerinden yürürsünüz. Çok bunaldığım dönemlerde hem kızı ortalığa salmak hemde terapi olmak için parka çıkarız gebersem bile yorgunluktan.

Hehehe hakikaten sapık gibi anlatmışsınız :dondurma: Ben de sürekli parka çıkarıyorum yürüyüşe çıkıyoruz bazen marketlere falan giriyoruz alışveriş mecburen sağda solda insanlara laf atıyorum parkta gördüğüm sürekli konuştuğum anneler annaneler de var ama birini eve çagarmak istıyorum :KK50: bir sapıklık da benden hehe, yani biri gelsin şöyle oturup karşılıklı kahve içelim ama o samimiyete de varamıyoruz, benle konuşmak ısteyen toplam 1 arkadas var aslında onla da rahat edemıyorum anlamadım neden düşündüm demın ıyıce hep durmaksızın konuşuyor ondan sanırım hıc araya bıle gıremıyorum konusurken, baska da sevebileceğim bir kımse yok. :eğlence: neyse artık kısmet.
sevgılı edınmek ısteyıp de edınemeyen genç kızlıgımı hatırladım. heheh

Sizin probleminiz kendinizle.

Çay içiyim kafa dağıtıyım ama sırt sırta oturalımda tanımasınlar gibi hayret

Dışarı çıkmıyosun mesaj atmıyosun cevap vermiyosun kendine bakamıyosun tipim kaydı diyosun eee ?

Al çocuğunu git kuaföre kaç dakika sürücek ki fön ?

Parka git çocuklu insanlarla tanış al yavrunu kafeye birlikte gidin

Eşini çocuğunu al oyun abladı olan yerler var onlar oynatsın siz oturun izleyin muhabbet edin

Lütfen topla kendini çocuğuda asosyal yapma

Sizin probleminiz kendinizle.

Çay içiyim kafa dağıtıyım ama sırt sırta oturalımda tanımasınlar gibi hayret

Dışarı çıkmıyosun mesaj atmıyosun cevap vermiyosun kendine bakamıyosun tipim kaydı diyosun eee ?

Al çocuğunu git kuaföre kaç dakika sürücek ki fön ?

Parka git çocuklu insanlarla tanış al yavrunu kafeye birlikte gidin

Eşini çocuğunu al oyun abladı olan yerler var onlar oynatsın siz oturun izleyin muhabbet edin

Lütfen topla kendini çocuğuda asosyal yapma

Sanırım en ünlü psikologa gıtsem bu kadar anlayabilirdi benı :halay: çok güldüm ama hepsi doğru hakikaten,
çay içelim ama sırt sırta oturalım :bicak:

o dediğiniz yerlere götürmek en avantajlısı hakikaten. sonbahar planlarıma katayım ve hayata geçireyım kışın da devam ettıreyım hem cocuga ıyı gelır arkadaslar yenı oyunlar bana zaten ıyı gelıcektır. önce fön+sonra oyun alanı. :rapci:süpersiniz teşekkürler.

Yazdiklarini okudum analiz ettim annen hakli ben olsam bende senin cocuguna bakmam ...arti sen sadece hayal kutmaktan hoslaniyorsun kimseyle samimi olmazsin olsanda sraya mutlaka nifak girer .... kimse senin kuklan deil sen istediginde samimi olacaksin sen istediginde deh deh cekeceksin boyle insana slm bile veren olmaz ... sen en guzeli suanki hayatinda kal otur cocuguna bak ...

X