Peg Prego 2072 İbiza Bebek Arabası Kullananlar Yardım

jeliboni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
2.688
2.240
133
Merhaba anneler ve anne adayları..

Tek yumurta ikizlerime hamileyim, bugün bebek için eşya araştırmasına çıktık ve Peg Prego 2072 İbiza Travel Sistem ikiz bebek arabasını çok beğendik. Tandem tipi önlü arkalı model, tüm set anne kucakları ve koltukları her şey dahil 2.540 tl’ye geliyor kampanyalı fiyatı.

Bu arabayı kullanan tecrübeli annelerin fikirlerine çok ihtiyacım var. Eğer önerirseniz yarın gidip alacağım kampanya bitmeden. Görselini de ekledim arabanın. Sizler tavsiye eder misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• 2A8F4EA3-D334-47BF-B96C-A0101761DD71.webp
    2A8F4EA3-D334-47BF-B96C-A0101761DD71.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 278
Merhabalar biz de aynı bebek arabasına bakıyoruz. İndirim nerede acaba
Merhaba, ankara toker bebede 2.540 tl, ama aynı gün babymall’den 2.400 tl’ye bulup aldım arabayı. Ana kucakları da dahil set fiyatı bu.

Bikaç gün önce nirisi yorum yazmıştı instagramda ikiz üçüz anneleri sayfasına aldım o kadar para verdim ama bebekler sıkıştepiş gibi şimdiden yazmıştı bilemiyorum kullananlar daha iyi bilir

Bikaç gün önce nirisi yorum yazmıştı instagramda ikiz üçüz anneleri sayfasına aldım o kadar para verdim ama bebekler sıkıştepiş gibi şimdiden yazmıştı bilemiyorum kullananlar daha iyi bilir
Valla ben de instagramda o sayfadan ikiz anneleriyle konuştum bir çok kişi tavsiye edince aldım arabayı.. ilerde memnun kalmazsam satar baston tipi bi araba alırım çocuklar biraz büyüdüğünde..

Back
X